FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav olos jbt. Zivim za dan kad u FKS nece radit nijedan domaci covjek. Znaci da u fanshopu radi stranac koji ne zna nas jezik.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovaj iz Hrasnice otjeran iz svakog kluba u kojem je radio (GOŠK, Zvijezda 09, Goražde, Famos, Sim Bau), a ovog tuzlanskog ublehaša i bivšeg zatvorskog čuvara je suludo komentarisati. Ni jedan ni drugi recimo u našoj Akademiji, ne bi mogli čunjeve nosati u kadetima.
-
- Kontakt:
Neka sve otjeraju,koji je ovo nivo primitivizma da ovako oljuju i ismijavaju klosari covjeka jer je iz SLO,kako je raditi u ovakvim okolnostima gotovo nemoguce. Kontali haver njihov zalizani ce ih uhljebit u klubu al ste se malo zavozali.
Ne niti jedan pa čak ni Hasić po mom mišljenju zato je i Dinamo daleko ispred nas. Hasić od dolaska.kod nas mogao je igrati bilo koju poziciju jer je Rozman bio tu kad je došao i ovaj ga forsira na krilu. Zašto nije imao veći učinak po mom mišljenju je zato što nije imao vecu podršku od Beganovića previše se vrača nazad i razmišlja od o odbrani i puno se troši tu. Sad da li bi bio korisniji na drugoj poziciji ne znam možda Rozman ima neki drugi plan na pripremama i za drugi dio sezone ali do sada nije nikad pokušao sa njim na drugoj pozicijiGangEvil je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:21Pa ne vidim drugačije nego me zanima koji od navedenih igrača bi imao mjesta na klupi Dinama, izuzimajući Hasića koji uopšte nije krilo. Kod nas je igrao krilo, ali u toku utakmice kad god je otišao sa krila na neku drugu poziciju i uradio je nešto. Sa krila se ne sjećam da je uradio išta.AVNOJ je napisao/la: ↑21 dec 2023, 09:57Pa mora biti vezano za Menala, koliko sam ja dosad upratio kod svih trenera do sada je igrao krilnog napadača dal desno dal lijevo a kod nas su to Keremeh, Hasić, Peneranda, Ziljkić, Anđušić.
Ako ti to drugačije vidiš ok, poštujem, samo sam napisao svoje mišljenje da za njegovu platu dođe prava desetka.
Samo se ne slažem sa gomilanjem igrača sa visokom platom koji ce sluziti za rotacije a potrebni su nam ciljani igrači a ne samo imena bez obzira na poziciju na terenu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kad krene priča o mahali, sjetite se izjave našeg bivšeg igrača Kenana Handžića, inače jako relevantnog da priča o FK Sarajevu
Dajte nam ovakvih u klub, djece ovog kluba i grada, vojnika kluba, naših domaćih.Ja jedanaest godina nisam otišao na utakmicu FK Sarajevo, zato što nema naših ljudi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovo me podsjeca na kurvu koju odvedes negdje izje*es i ona te zove sljedeci vikend opet a ti joj kazes imam ja zenu djecu sta ti je a ona se uvrijedi mislila nesto ozbiljno,pa krene statuse objavljivati
pa Slaven,Radnicki Lukavac,sloboda,tuzla,zvijezda09 sta je god vodio ovaj bosnjakovic ,sad je taj klub u **** preko glave,oakvi komentari su dokaz da bolje i hodzu iz okolne dzamije dovesti za trenera samo izbjeci ove nase ublehase
pa Slaven,Radnicki Lukavac,sloboda,tuzla,zvijezda09 sta je god vodio ovaj bosnjakovic ,sad je taj klub u **** preko glave,oakvi komentari su dokaz da bolje i hodzu iz okolne dzamije dovesti za trenera samo izbjeci ove nase ublehase
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Sve ovo Turkovici,Hosici,Handzic ovaj nebitni ljudi veca je legenda Rahman,Krste od svih njih od rezultata,uspjeha,trofejaNirton je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:59Kad krene priča o mahali, sjetite se izjave našeg bivšeg igrača Kenana Handžića, inače jako relevantnog da priča o FK SarajevuDajte nam ovakvih u klub, djece ovog kluba i grada, vojnika kluba, naših domaćih.Ja jedanaest godina nisam otišao na utakmicu FK Sarajevo, zato što nema naših ljudi.
Ovo treba lagano poceti samarati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 11:08Sve ovo Turkovici,Hosici,Handzic ovaj nebitni ljudi veca je legenda Rahman,Krste od svih njih od rezultata,uspjeha,trofejaNirton je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:59Kad krene priča o mahali, sjetite se izjave našeg bivšeg igrača Kenana Handžića, inače jako relevantnog da priča o FK SarajevuDajte nam ovakvih u klub, djece ovog kluba i grada, vojnika kluba, naših domaćih.Ja jedanaest godina nisam otišao na utakmicu FK Sarajevo, zato što nema naših ljudi.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
To je to, svima puna usta FK Sarajeva, a niko clanske da je uzeo ili kao doticni na utakmicu otisao. Mrs stoko sto dalje od kluba, da ste ikakav faktor ne biste imali vremena piskarati i srati vec bi bili negdje angazovani. Isto ko i zalizani, samoprozvana legenda FK Sarajeva sa velikih 30ak utakmica u klupskom dresu.Nirton je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:59Kad krene priča o mahali, sjetite se izjave našeg bivšeg igrača Kenana Handžića, inače jako relevantnog da priča o FK SarajevuDajte nam ovakvih u klub, djece ovog kluba i grada, vojnika kluba, naših domaćih.Ja jedanaest godina nisam otišao na utakmicu FK Sarajevo, zato što nema naših ljudi.
MRS!
1946-1987
"NAŠI LJUDI" su vjerovatno oni koji će ih besplatno puštati u VIP, pogurati sa trenerkom kluba ili dresom, počastiti pićem u birtiji ispred Istoka i onda bi oni dolazili, da ne kažem da ih se još ubaci u omladinski pogon, pa da i oni ovako časte svoje ljude. Tako oni vide "naše ljude".
Vecina ce se sloziti da i mi svakakvoj glavi dajemo status legende kluba.
Svi bi oni da sjede kuci izgleda a da ih Sarajevo i dalje hrani, jos sto je najgore oni sami sebe pocnu legendama zvat i nesto gurat u klub i da se lafo nesto pitaju a ni tekme godinama pogledali nisu. Vecina ih Kosevo vidjela na kraju karijere…
Samo ne treba ovo da nas nesto ljulja sad puno, mahala ce se sklonit kad tad, ako bude trebalo i dignut ce se frka, nadam se da Ismir polako kopca neke stvari pa cemo vidjet
Svi bi oni da sjede kuci izgleda a da ih Sarajevo i dalje hrani, jos sto je najgore oni sami sebe pocnu legendama zvat i nesto gurat u klub i da se lafo nesto pitaju a ni tekme godinama pogledali nisu. Vecina ih Kosevo vidjela na kraju karijere…
Samo ne treba ovo da nas nesto ljulja sad puno, mahala ce se sklonit kad tad, ako bude trebalo i dignut ce se frka, nadam se da Ismir polako kopca neke stvari pa cemo vidjet

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao sam prije kad se tek počeo spominjati, mala mu je plata u Dinamu i mi trenutno imamo igrače koji imaju bolja primanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj nam želju u kupu

-
- Kontakt:
Rozman treba da dobije vrijeme i podrsku, a vecina navijaca a i zvanicna grupa podrzala je Rozmana - Ibricica sto je najbitnije a uvijek ce biti opozicije i pametnjakovica. Al kljuc ce biti da popravimo igru i rezultati ako to bude ok Rozmana niko nece dirati a ako se ne popravi igra i rezultati Rozman ce izgubiti podrsku prije ili kasnije. Evo primjer ovog izraelaca u cz dizali ga u nebesa prije 3mjeseca Fiorentini 5 komada za poluvrijeme, moderna igra lete igraci. 3 mjeseca poslje raspad sve pogubili u europi, derby izgubili i noga svu podrsku koju je imao raapršila se. Zato kazem vrijeme i podrsku mora dobiti al igra i rezultati u narednom periodu moraju biti dobri. Vamos Rajvosa!!!
Korektno saopstenje udruzenja.
Nemojte Menala samo kod nas. Po meni bolje vratiti Guliashvilia nego njega dovesti.
Nemojte Menala samo kod nas. Po meni bolje vratiti Guliashvilia nego njega dovesti.
- luckystrike
- Kontakt:
Slavija 

Hoću Stupčanicu
- luckystrike
- Kontakt:
ma jok, njih čekamo u finalu