Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Super League
Pitaju se nešto navijači arapskih i američkih klubova a ne pitaju se navijači u čijem si vlasništvu klubovi, dame i gospodo Sarma.
Imate od sljedece godine UEFAinu Superligu svakako.
Imate od sljedece godine UEFAinu Superligu svakako.
Don't hate what you don't understand.
- JayCatwright
- Kontakt:
And it's gone
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vama ce svanuti ako ne budete u istom takmičenju sa Bayernom izgleda
Rođen s tobom da budem
- feniksptica
- Kontakt:
Ajde lutko vrati se na prvobitnu objavu superlige i reakciju navijac u engleskoj. Pogledaj malo pa onda pričaj
Povukli se klubovi prije bilo kakve reakcije Uefe.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Od svih ljudi na svijetu našao se navijač Araenala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑21 dec 2023, 13:56
Don't hate what you don't understand.
Ljudi ne kontaju haman da je ova Superliga zapravo tu kako bi se ugušili interesi UEFE koja je očito počela uzimati previše para sebi, a ne zarad domaćih takmičenja. Pa evo i format govori da bi bilo nešto slično ovoj novoj UEFINOJ Ligi Prvaka.
A ovi Englezi su nebitni u cijeloj priči, oni su se i prije 70 godina prvobitno protivili ulasku u LP. A uostalom i oni imaju najviše para zbog TV ugovora finansiranih izvan njihove teritorije.
A ovi Englezi su nebitni u cijeloj priči, oni su se i prije 70 godina prvobitno protivili ulasku u LP. A uostalom i oni imaju najviše para zbog TV ugovora finansiranih izvan njihove teritorije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kako bi u opšte išla raspodjela love u ovom takmičenju, Jel svi dobijaju isto? Jel to ovisi o poziciji na tabeli ili bi se unaprijed znalo koliko ko dobija ?
Atletico Madrid, Manchester United, Sevilla, Bayern odyebali, idemo dalje.
Jesu u stranom vlasništvu ali nakon bojkota navijača oni su povukli iz cijele priče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovi debilizmi dezurnih intelektualaca o tzv Realovim dugovima nikad nece dosadit 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Gospodski klub, bio i ostao za cigane i kriminalce iz katalonijexaviesta je napisao/la: ↑21 dec 2023, 13:57Od svih ljudi na svijetu našao se navijač Araenala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑21 dec 2023, 13:56
Rođen s tobom da budem
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje mi nije jasno sta ce se nama koji to gledamo promjenit nista.
Osim sto izgleda nece svi igrat zaiedno pa cemo bit na pola puta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Najjadniji u svoj ovoj priči su Real Madrid i Barcelona, kakvi očajnički pokušaji da se vrate krediti za stadione 

Nije ni meni jasno zasto average bosnjo iz nekog samo njemu ponatog razloga brani klosara Ceferina i mafiju iz UEFE.feniksptica je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:06I dalje mi nije jasno sta ce se nama koji to gledamo promjenit nista.
Vidi da je mafija , pisace da su mafijasi, al ih dalje brane po forumima

Ne znam ni što se Real i Barselona žale, kad ih je UEFA gurala do titula lige prvaka nije im smetalo, nisam vidio da je nekog iz Barselone zasvrbilo kad su sa Ovrebom pokrali Terek ili ono RVP-ovo "this is a joke" isključenje na Nou Campu.
Ova tema pod nazivom Super League se polako pretvara u ostrasceno pljuvanje Barcelone i Nou Campa. Kao ono su jedini problem evropskog fudbala, a Uefa i Ceferin su svetci. Bas jadno.
- feniksptica
- Kontakt:
A ko brani koga..ko mi je druga opcija suprotno Ceferinu ?? Barca i Real ??? Navijači svih drugih klubova ce se slozit da su upravo ova dva kluba bila najviše gurana u UEFINIM natjecanjima. Zasto uci u nesto gdje ce glavnu rijec voditi ta dva kluba.let3 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:10Nije ni meni jasno zasto average bosnjo iz nekog samo njemu ponatog razloga brani klosara Ceferina i mafiju iz UEFE.feniksptica je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:06I dalje mi nije jasno sta ce se nama koji to gledamo promjenit nista.
Vidi da je mafija , pisace da su mafijasi, al ih dalje brane po forumima![]()
Gdje xe se kao i do sad igrati protiv Zvezda Young Boysa PSVa itd.
Ako nisu spremni napravit ligu najboljih 12 gdje svi imaju isti uticaj nista onda.
Ovako nefe UEFA upravljat novcem nego Real i Barca hahaha
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Epltarde i dalje boli sto su i pored svih para Real i Barca veci brendovi od svih njihovih velikana zajedno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.