A oni su uvijek takvi bili. Ne mogu da sebi docaraju da nisu prvi nas klub u grupama. Misle ako imas najvise para, da ce se svi sklanjati njima. Kako se uzdizu, rekao bi covjek redovni ucesnici grupne faze LP, a ne klub koji od osnutka Konferencijske lige dosad nije prosao nijedno kolo tog takmicenja.montolivo18 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 13:41Pojedini "navijači" Sarajeva već su u fazonu "j*b* vas Sloboda", "proći ćemo lagano", "kakva Sloboda", "proći ćemo Slobodu u 3 sastavu", itd. Misle ljudi da su nedodirljivi. Najgore je kad umisliš sebi tako nešto da si najjači, a onda dođe jedna Sloga ili Zvijezda i mlate te sa 3 ili 4 gola.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako sve bude kako je planirano mi cemo igracki i finansijski bit jaci od 90 posto te PL pa i tog Sarajeva.
Ako nista, nece nam faliti sendvica od Ace 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nista valja paliti bibi i na Tusanj, nisam odavno zapicio 1000 km "nako" 
Yebeeem te Sarajvoooooo
Da zakucamo zadnji ekser u "evropsko Sarajevo "

Yebeeem te Sarajvoooooo

Da zakucamo zadnji ekser u "evropsko Sarajevo "

-
- Kontakt:
Zlatan Nalić se pita za igrače, ostali u klubu, ko god to bio, služe samo da šefu prikažu budžet, eventualno uspostave kontakt s nekom od Nalićevih želja.
Ova pojačanja što dolaze, kaže ne zna se faza pregovora, ne znaju se imena, ali će sigurno doći zanimljivi. Možemo pretpostavit i da su fudbaleri.

Koga zanimaju imena i nešto konkretno o spotskom dijelu zna gdje će se javiti

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ja znam imena igrača, ali neću ovako javno. Za Ignjatovića sam napisao jer se to zna već odavno, a i na portalima se pisalo. Ovo vezano za pregovore, tu uvijek igrači zatežu, čekaju bolju ponudu ili eventualno neki angažman vani. Zato sam i napisao da ne znam u kojoj su fazi pregovora. 

De u pp imenasimonknows je napisao/la: ↑21 dec 2023, 18:48Zlatan Nalić se pita za igrače, ostali u klubu, ko god to bio, služe samo da šefu prikažu budžet, eventualno uspostave kontakt s nekom od Nalićevih želja.
Ova pojačanja što dolaze, kaže ne zna se faza pregovora, ne znaju se imena, ali će sigurno doći zanimljivi. Možemo pretpostavit i da su fudbaleri.![]()
Koga zanimaju imena i nešto konkretno o spotskom dijelu zna gdje će se javitiovi standardni, moji kompanjoni
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To za Ignjatovića ti je Senad potegao, sad ima druga i bolja opcija. Prvo nju da razmotrimo. Ostala imena igrača ako znaš ti si ili Nalić ili istaknuti član skupštine (ili jamontolivo18 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 19:22Ja znam imena igrača, ali neću ovako javno. Za Ignjatovića sam napisao jer se to zna već odavno, a i na portalima se pisalo. Ovo vezano za pregovore, tu uvijek igrači zatežu, čekaju bolju ponudu ili eventualno neki angažman vani. Zato sam i napisao da ne znam u kojoj su fazi pregovora.![]()

Vjeruj mi spisak je i mene iznenadio, tako da mislim da si pohvatao samo ove od ranije, moraš se apdejtat

-
- Kontakt:
Vjeruj jedan igrač mi je posebno zapeo za oko.simonknows je napisao/la: ↑21 dec 2023, 19:45To za Ignjatovića ti je Senad potegao, sad ima druga i bolja opcija. Prvo nju da razmotrimo. Ostala imena igrača ako znaš ti si ili Nalić ili istaknuti član skupštine (ili jamontolivo18 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 19:22Ja znam imena igrača, ali neću ovako javno. Za Ignjatovića sam napisao jer se to zna već odavno, a i na portalima se pisalo. Ovo vezano za pregovore, tu uvijek igrači zatežu, čekaju bolju ponudu ili eventualno neki angažman vani. Zato sam i napisao da ne znam u kojoj su fazi pregovora.![]()
)
Vjeruj mi spisak je i mene iznenadio, tako da mislim da si pohvatao samo ove od ranije, moraš se apdejtat![]()

- Davidoffgold
- Kontakt:
Pisite narodu u pp
...da vidimo hocemo li nastavit sovat aci ili ne
Une vie honorable est une vie éternelle
- Beduin
- Kontakt:
Posto ja nikad ne pitam po pp za imena pa necu ni sadsimonknows je napisao/la: ↑21 dec 2023, 18:48Zlatan Nalić se pita za igrače, ostali u klubu, ko god to bio, služe samo da šefu prikažu budžet, eventualno uspostave kontakt s nekom od Nalićevih želja.
Ova pojačanja što dolaze, kaže ne zna se faza pregovora, ne znaju se imena, ali će sigurno doći zanimljivi. Možemo pretpostavit i da su fudbaleri.![]()
Koga zanimaju imena i nešto konkretno o spotskom dijelu zna gdje će se javitiovi standardni, moji kompanjoni
![]()

Tesko bi nam svima palo da to urade, a nadam se da nece.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
moze pp
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
apsolutno je nebitno koga će dovesti i ko će otići, sve dok bagra koja kolo vodi ne ode ili ne bude otjerana.
šta treba da se plasiramo, pa da nam Vavju mjauče kako je to njegova zasluga kako je njegova procjena kako je on sve isforsirao, kako se žrtvovao i hranio igrače, trpio uvrede i prijetnje.
Pa da gledamo tavorenje godinama ili možda odmah novo ispadanje. jer ovi ljudi nit imaju pare niti znaju upravljati s parama što se mglo vidjeti u godinama ranije i gdje smo s njihovom zaslugom dospjeli sa 1mil od Grada godišnje puta 4 godine.
4 miliona KM = druga liga
ku.ra.c će on išta napraviti osim ako se pojavi neka budala tima bundoglava ili azmira sa parama i pristane ne ove njihove igre.
njima su bitne pare i pozicije i da hrane napaćeni vlastiti ego.
probudite se i prestanite biti slijepi kod pravih problema i svršavati na pojačanja koja su prolazna i na prvo mejsto na tabeli koje je najmanje njihova zasluga, sve drugo je nebitno. Eto koliki su egoisti pogledajte koga su pozvali a koga ne na ovo okupljanje RSD. SRAMOTA!!!
šta treba da se plasiramo, pa da nam Vavju mjauče kako je to njegova zasluga kako je njegova procjena kako je on sve isforsirao, kako se žrtvovao i hranio igrače, trpio uvrede i prijetnje.
Pa da gledamo tavorenje godinama ili možda odmah novo ispadanje. jer ovi ljudi nit imaju pare niti znaju upravljati s parama što se mglo vidjeti u godinama ranije i gdje smo s njihovom zaslugom dospjeli sa 1mil od Grada godišnje puta 4 godine.
4 miliona KM = druga liga
ku.ra.c će on išta napraviti osim ako se pojavi neka budala tima bundoglava ili azmira sa parama i pristane ne ove njihove igre.
njima su bitne pare i pozicije i da hrane napaćeni vlastiti ego.
probudite se i prestanite biti slijepi kod pravih problema i svršavati na pojačanja koja su prolazna i na prvo mejsto na tabeli koje je najmanje njihova zasluga, sve drugo je nebitno. Eto koliki su egoisti pogledajte koga su pozvali a koga ne na ovo okupljanje RSD. SRAMOTA!!!
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Jel se ko njima javio na ovaj "javni poziv"...
Pitam za druga
Pitam za druga
-
- Kontakt:
Ma ne vjerujem iskreno, eto prvi sam spominjao da 2 standardna igrača imaju ponude, pisao ljudima po pp za Kalesića i ovog drugog, pa smo ga na kraju zadržali. Jednostavno plate su redovne, prvi smo i imamo cilj PL. Ugovori su profi i ne mogu tek tako dobiti papire. Ko voli nek izvoli platit obeštećenje.Beduin je napisao/la: ↑22 dec 2023, 08:27Posto ja nikad ne pitam po pp za imena pa necu ni sadsimonknows je napisao/la: ↑21 dec 2023, 18:48Zlatan Nalić se pita za igrače, ostali u klubu, ko god to bio, služe samo da šefu prikažu budžet, eventualno uspostave kontakt s nekom od Nalićevih želja.
![]()
da samo priupitam ima li sta od Stupcanice sto hoce da brsti u nasem dvoristu?
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto nisu svi pod profi ugovorom pa tako i doprinosi. Barem ja tako imam info.simonknows je napisao/la: ↑22 dec 2023, 15:22Ma ne vjerujem iskreno, eto prvi sam spominjao da 2 standardna igrača imaju ponude, pisao ljudima po pp za Kalesića i ovog drugog, pa smo ga na kraju zadržali. Jednostavno plate su redovne, prvi smo i imamo cilj PL. Ugovori su profi i ne mogu tek tako dobiti papire. Ko voli nek izvoli platit obeštećenje.Beduin je napisao/la: ↑22 dec 2023, 08:27Posto ja nikad ne pitam po pp za imena pa necu ni sadsimonknows je napisao/la: ↑21 dec 2023, 18:48
Zlatan Nalić se pita za igrače, ostali u klubu, ko god to bio, služe samo da šefu prikažu budžet, eventualno uspostave kontakt s nekom od Nalićevih želja.
![]()
da samo priupitam ima li sta od Stupcanice sto hoce da brsti u nasem dvoristu?
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Svaki ozbiljan i važan igrač je na profi ugovoru.Beduin je napisao/la: ↑22 dec 2023, 16:20Samo sto nisu svi pod profi ugovorom pa tako i doprinosi. Barem ja tako imam info.simonknows je napisao/la: ↑22 dec 2023, 15:22Ma ne vjerujem iskreno, eto prvi sam spominjao da 2 standardna igrača imaju ponude, pisao ljudima po pp za Kalesića i ovog drugog, pa smo ga na kraju zadržali. Jednostavno plate su redovne, prvi smo i imamo cilj PL. Ugovori su profi i ne mogu tek tako dobiti papire. Ko voli nek izvoli platit obeštećenje.
Jedan prekaljen stoper sa prejakim CV-em i jedan bivši mladi rep. su u pregovorima.

E nakon ovog posta cu se razvesti od zene i odricem se sve imovine koju imam u TK...
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Power10 i 9 gostiju.