Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Super League
Real, Barca i Juve glavni pokretaci koji imaju debela zaduzenja. Uzeli bi lovu ogromnu, vratili dugove i nakon 2,3 sezone rekli yebo ovo hajmo nazad u UEFA-u kad nema vise dugova. Super Liga im je taman mjesto gdje nemaju ogranicenja trosenja, mogu prebacivati lovu i malverzacije praviti, nema ko da ih ogranicava.
UEFA plans to ABANDON the new format of the Champions League to stay with the current format!

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad se uđe na staru stranicu: https://thesuperleague.com/
Onda ona redirecta na novu: https://a22sports.com/en/
A na novoj stranici bukvalno slika s Allianz Arene
Još će ih Bayern tužiti za copyright

Onda ona redirecta na novu: https://a22sports.com/en/
A na novoj stranici bukvalno slika s Allianz Arene

Još će ih Bayern tužiti za copyright

Predsjednik figc-a je jasno rekao da ce svi koji budu igrali SL biti automatski iskljuceni iz saveza....
-
- Kontakt:
Podržavam Superligu samo iz razloga što će lopovi iz UEFA-e sada morati povećati nagradni fond 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- numanumaye22
- Kontakt:
Izgleda da Napoli ulazi u Superligu
Ma ovo nema na čemu ni nastati, već se solidan broj klubova udaljio od ideje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Eh onda opstaje sigurno
Razmislit ćemo da i vas pozovemo, ali kontam da vam je interesantnije pratiti Bundesligucoelho41 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 11:23Griješite u jednoj stvari. Prvobitni projekat Super Lige nije propao zbog nekog EU zakona. Projekat SL je propao zbog pobune fanova širom Evrope, a najviše iz Njemačke i Velike Britanije, a njihovo mišljenje se nije promijenilo.
Sud za ljudska prava je donio odličnu odluku, naravno da UEFA nema pravo da zabranjuje nekome učešće u vanjskim takmičenjima.
Svi pravi fanovi nogometa jasno vide da Real i Barca koriste ovaj projekat da nadoknade gubitak novca kojeg više nemaju. Dok su imali Messija i Ronalda nije im trebala Super Liga.

Na kraju ce tu ligu igrati samo Barcelona i Real. Nije ni cudo, s obzirom da su duzni i Bogu i narodu. Pogotovo ovi prvi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
A sta je tacno interesantno u PSVu Zvezdi PortuRajaz je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:01Razmislit ćemo da i vas pozovemo, ali kontam da vam je interesantnije pratiti Bundesligucoelho41 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 11:23Griješite u jednoj stvari. Prvobitni projekat Super Lige nije propao zbog nekog EU zakona. Projekat SL je propao zbog pobune fanova širom Evrope, a najviše iz Njemačke i Velike Britanije, a njihovo mišljenje se nije promijenilo.
Sud za ljudska prava je donio odličnu odluku, naravno da UEFA nema pravo da zabranjuje nekome učešće u vanjskim takmičenjima.
Svi pravi fanovi nogometa jasno vide da Real i Barca koriste ovaj projekat da nadoknade gubitak novca kojeg više nemaju. Dok su imali Messija i Ronalda nije im trebala Super Liga.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo je Bayern ostao istrajan da ne zeli u superligu,svi ostali su bili spremni da je igraju,na kraju svi sem Bayerna ispali pichkice.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Čestitke i veliko hvala Ćaći Perezu na spašavanju nogometa u Evropi. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Real već jednom spasio nogomet, kada je učestvovao u osvnivanju Lige Prvaka, i činjenicu da je izdominirao takmičenje više puta, onda Real ima i svako pravo da sahrani isto, jer su arapi kupili sve i jedno korumpirano đubre u UEFI.
Zbog FFP-a i ugovora za mlade igrače UEFA je redom kažnjavala, Barcelonu, pa zatim dvije godine kasnije Real i Atletico, nedavno Cheslea, i sve su to više političke odluke. Činjenica stoji da tim advokata M.Citya uspješno odgađa 115 procesa, da se u ugovore Neymara sa PSG-om gledalo kao sve sasvim po zakonu, dokazuje da je UEFA korumpirana i da će kao takva da propadne kroz par sezona.
Zbog FFP-a i ugovora za mlade igrače UEFA je redom kažnjavala, Barcelonu, pa zatim dvije godine kasnije Real i Atletico, nedavno Cheslea, i sve su to više političke odluke. Činjenica stoji da tim advokata M.Citya uspješno odgađa 115 procesa, da se u ugovore Neymara sa PSG-om gledalo kao sve sasvim po zakonu, dokazuje da je UEFA korumpirana i da će kao takva da propadne kroz par sezona.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nije da smo nešto bitni, ali etoSuperlega, la nota della Roma: “Il club non appoggia il progetto, inaccettabile attacco alle fondamenta del calcio europeo” (COMUNICATO)

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne može ih niko izbaciti, upravo se o tome odlučivalo na sudu.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:20Mogu osnovati, ali će ih ovi vjerovatno izbaciti iz svih ostalih takmičenja![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Iz Premiershipa bi bili izbačeni čim bi ušli u to. Čuj ne može ih niko izbaciti.denimen99 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:17Ne može ih niko izbaciti, upravo se o tome odlučivalo na sudu.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:20Mogu osnovati, ali će ih ovi vjerovatno izbaciti iz svih ostalih takmičenja![]()
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Mogu iz svoji takmicenja ne iz Liga.denimen99 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:17Ne može ih niko izbaciti, upravo se o tome odlučivalo na sudu.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:20Mogu osnovati, ali će ih ovi vjerovatno izbaciti iz svih ostalih takmičenja![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pricekaj malo dok vide finansijske prednosti, pa kad se baci na papir vidjet ces moralisanja onda kako ih uefa maltretira.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dolazimo do zakljucka dok je Realu odgovaralo valjalo je, sad kad drugi vladaju onda ne valjadenimen99 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:09Čestitke i veliko hvala Ćaći Perezu na spašavanju nogometa u Evropi. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Real već jednom spasio nogomet, kada je učestvovao u osvnivanju Lige Prvaka, i činjenicu da je izdominirao takmičenje više puta, onda Real ima i svako pravo da sahrani isto, jer su arapi kupili sve i jedno korumpirano đubre u UEFI.

Americka Demokratija
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.