Premijer liga BiH - aktuelno

Morpheus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Morpheus » 22 dec 2023, 12:00

CampobelloDiMazara je napisao/la:
21 dec 2023, 23:54
Vanja8 je napisao/la:
21 dec 2023, 23:51

Niti vi mozete imati igraca koji je samo pozajmljen...
Mi mozemo sto zelimo s njim i onako placamo pola plate dok igra za vas...
A da mozemo, mozes vidjeti i po Serbacicu, Balti, Zeljkovicu...
Stari niste njegovi vlasnici momak samo ima ugovor sa vama. Ako mu je ljepse u Velezu i ako je za tri mjeseca ovaj klub i grad zavolio vise od te toksicne sredine ne mozete ga sputavati. Mi cemo vam poslati Domica i nesto rapa ne sekirajte se
Ponašaš se kao da se vi nešto pitate. Čuj mi ćemo vam poslati Domića (jeko ovaj?) i nešto para. On se ionako mora vratiti na pripreme sa nama, pa ako ste zainteresovani platite koliko se bude tražilo, ako ga uopšte budemo prodavali. A možda bude ponuda izvana i to boljih.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 dec 2023, 12:03

2sb1996 je napisao/la:
22 dec 2023, 10:14
Hoce li djeca cvijeća kada im potpiše Menalo i dalje mu pjevati j...mo ti mater Menalo kao nekad ili?
Hoće li djeca ubica početi misliti o raspadu u svom klubu a ostaviti druge na miru

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 22 dec 2023, 12:05

JVVVST je napisao/la:
22 dec 2023, 00:26
Lobotomci su fakat za izucavanja
slika

:D :D :D
cudno da ne ocekuju pobjedu protiv zrinjskog na svom terenu
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 dec 2023, 12:06

Morpheus je napisao/la:
22 dec 2023, 12:00
Vanja8 je napisao/la:
21 dec 2023, 23:51

Niti vi mozete imati igraca koji je samo pozajmljen...
Mi mozemo sto zelimo s njim i onako placamo pola plate dok igra za vas...
A da mozemo, mozes vidjeti i po Serbacicu, Balti, Zeljkovicu...
Stari niste njegovi vlasnici momak samo ima ugovor sa vama. Ako mu je ljepse u Velezu i ako je za tri mjeseca ovaj klub i grad zavolio vise od te toksicne sredine ne mozete ga sputavati. Mi cemo vam poslati Domica i nesto rapa ne sekirajte se
Ponašaš se kao da se vi nešto pitate. Čuj mi ćemo vam poslati Domića (jeko ovaj?) i nešto para. On se ionako mora vratiti na pripreme sa nama, pa ako ste zainteresovani platite koliko se bude tražilo, ako ga uopšte budemo prodavali. A možda bude ponuda izvana i to boljih.
Pa ako bi spali da ga u velež prodajemo bolje da se ugasimo,kome su oni dali 100.000 a ne više

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:06

Morpheus je napisao/la:
Kralju Domic strasan stoper vrijedi 100 milja eura Zuka ga malo podcjenio ali upast ce vam pravo sa Anicicem. Deal ko dusa hoce Mateo da ostane kod nas. Vidit ces na kraju sezone :bih:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 22 dec 2023, 12:11

Anex je napisao/la:
22 dec 2023, 12:06
Pa ako bi spali da ga u velež prodajemo bolje da se ugasimo,kome su oni dali 100.000 a ne više
Haha :mrgreen: Pa eto neki govore da hoće igrač tamo, pa dobro eto super, neka daju pare i neka ide, ali oni nemaju dovoljno para :mrgreen:
Kralju Domic strasan stoper vrijedi 100 milja eura Zuka ga malo podcjenio ali upast ce vam pravo sa Anicicem. Deal ko dusa hoce Mateo da ostane kod nas. Vidit ces na kraju sezone :bih:
Posao dobar za vas, za nas jok. Neka hvala, zadržite ga ko god da je. :D

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 22 dec 2023, 12:13

nokee je napisao/la:
22 dec 2023, 10:21
2sb1996 je napisao/la:
Hoce li djeca cvijeća kada im potpiše Menalo i dalje mu pjevati j...mo ti mater Menalo kao nekad ili?
Zalibo te racku sta cemo mu pjevati, gledaj svoju prciju!
Pjevat ćemo njemu

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:15

Morpheus je napisao/la:
22 dec 2023, 12:11
Anex je napisao/la:
Haha :mrgreen: Pa eto neki govore da hoće igrač tamo, pa dobro eto super, neka daju pare i neka ide, ali oni nemaju dovoljno para :mrgreen:
Posao dobar za vas, za nas jok. Neka hvala, zadržite ga ko god da je. :D
Imamo para nego mi smo pijacari dusa nam se cjenkat. U tome smo profesionalci zato vam je bolje uzmite odmah Domica da vam ne uvalimo Sikala :mrgreen:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 22 dec 2023, 12:18

22 dec 2023, 12:15
Imamo para nego mi smo pijacari dusa nam se cjenkat. U tome smo profesionalci zato vam je bolje uzmite odmah Domica da vam ne uvalimo Sikala :mrgreen:
Ok, onda mi vama šaljemo Mulalića da momak igra redovno :D

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:19

Morpheus je napisao/la:
22 dec 2023, 12:18
Nisam te skontao ovo posto imamo bolje bekove od vas ali eto cujemo se na kraju sezone kada vam uzmemo Gulija

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 12:23

Anex je napisao/la:
Morpheus je napisao/la:

Nek neko objasni sta znaci kad igrac ima ugovor. Mi nismo Velez,mi smo platiti igraca,kad te vec zanima i Sarajevo grad i klub vise voli i drazi su mu kao i vecini igraca,sta ce koji k u Mostaru vise od 2 dana. Nismo Velez da nam igraci bjeze u Zeljkana,odu malo na tribine,toliko vole i toliko im je dobro u Mostaru. Sto se tice posudjivanja vi mozete posudjivati Buni a mi vama,ako budete dobri poslacemo vam Traku.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 12:25

22 dec 2023, 12:19
Morpheus je napisao/la:
22 dec 2023, 12:18
Nisam te skontao ovo posto imamo bolje bekove od vas ali eto cujemo se na kraju sezone kada vam uzmemo Gulija
Gdje ste vi to do sad od nas uzimali :lolno: Uzecete ga samo ako ga Mirvic pusti tj ako vasi milijarderi plate odstetu kao sto je Mirvic uradio za njega. Cuj kaze on samo ima ugovor sa vama,niste mu vi vlasnici :lolno: idi umij se svega ti

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 22 dec 2023, 12:26

2sb1996 je napisao/la:
Menalo će u Želju, završena je to prića. Sredio Jozak sa Mamićima. Samo sitnice ostale.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:26

Koga god posaljete mi cemo od njega napravit igraca jer je to drugaciji DNK. Kada dodju u Velez osjecaju neku pripadnost i zelju za borbom. Vi ste isto Tuzla City klub gdje se preko qrca igra a uzima cifra. Nikakvog pritiska prema njima pupa svakom. Moze saljite Traku da vam i sa njim damo po usima kako spolno opcimo u zadnje vrijeme sa Torpedom 😍

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 12:30

22 dec 2023, 12:26
Koga god posaljete mi cemo od njega napravit igraca jer je to drugaciji DNK. Kada dodju u Velez osjecaju neku pripadnost i zelju za borbom. Vi ste isto Tuzla City klub gdje se preko qrca igra a uzima cifra. Nikakvog pritiska prema njima pupa svakom. Moze saljite Traku da vam i sa njim damo po usima kako spolno opcimo u zadnje vrijeme sa Torpedom 😍
Vazi livadicu,k niste vadili iz usta 20 godina sto naseg sto Zrinjskog,Zeljkanovog,sad niste na Kosevu zijanili,ma jok niste :lolno: Vi racunate kad dobijete nekog,kad vas neko dobije to nema veze haha. Vazda vam u timu pola Pitara i Manijaka,vamo limvo te Velez,a u real life joj samo da je doc u Zelju il Sarajevo u glavni grad hahha svega mi jedva. Polako vec imate puno Pitara u ekipi bice ih jos Velez Dnk ovo ono. Jbte dan Mirvic izjednacen po uspjesima sa Velezom :lolno: Sto se tice pravljenja igraca hahahahha samo se grohotom nasmijem hahahahahah
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 22 dec 2023, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 dec 2023, 12:30
Vazi livadicu,k niste vadili iz usta 20 godina sto naseg sto Zrinjskog,Zeljkanovog,sad niste na Kosevu zijanili,ma jok niste :lolno: Vi racunate kad dobijete nekog,kad vas neko dobije to nema veze haha. Vazda vam u timu pola Pitara i Manijaka,vamo limvo te Velez,a u real life joj samo da je doc u Zelju il Sarajevo u glavni grad hahha svega mi jedva. Polako vec imate puno Pitara u ekipi bice ih jos Velez Dnk ovo ono
Stari zasto pjenis i odmah se uvlacis u guzicu Zeljinim i Zrinjskog da stanu iza tebe :rol:

Podanicki dnk vidis tako se i igraci ponasaju u Torpedu :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 12:35

22 dec 2023, 12:32
mosarajvosa83 je napisao/la:
22 dec 2023, 12:30
Vazi livadicu,k niste vadili iz usta 20 godina sto naseg sto Zrinjskog,Zeljkanovog,sad niste na Kosevu zijanili,ma jok niste :lolno: Vi racunate kad dobijete nekog,kad vas neko dobije to nema veze haha. Vazda vam u timu pola Pitara i Manijaka,vamo limvo te Velez,a u real life joj samo da je doc u Zelju il Sarajevo u glavni grad hahha svega mi jedva. Polako vec imate puno Pitara u ekipi bice ih jos Velez Dnk ovo ono
Stari zasto pjenis i odmah se uvlacis u guzicu Zeljinim i Zrinjskog da stanu iza tebe :rol:

Podanicki dnk vidis tako se i igraci ponasaju u Torpedu :rol:
Razlika je uvlacenje u guzicu a razlika je historija,tradicija,cinjenice kar.anja moj stari. Ka.rali su vas svi nego navodim ove sto za jednu godinu postanu trofejniji nego vi u cijeloj historiji :lolno: Skonto sam,za vas je pobijeda ravna trofeju. Vazno je da igraci osjecaju Velez :lolno:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:38

Stari velike traume je ostavilo finale kupa na tebe kada smo kupili pola vasih karata u Sarajevu gdje nas je na Bilinim bilo kao da igramo protiv Orasja :rol:

Tu se gleda velicina kluba yebo komade lima :thumbup:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 22 dec 2023, 12:43

Puno ste se vi prokurcili za klub koji bi igrao u kantonu da nije nakacen na budzetsku sisu. Nula titula, rijetki izleti u Europu, za nijansu uspjesniji od jedne Slobode. Prodati igraca misaona imenica, najbolji vam radije odu u mrtvog Zeljkana a nogama i rukama kopaju da dodju u Sarajevo, posjeta smijesna, navijanje smijesno... jos kaze ono ce zadrzati Guliashvilija 😂 Kao da se vi nesto pitate. Zadrzacete ga samo ako ga Mirvic pusti. Nego tisu i moli Boga da vam ne uzmemo opet najbolje igrace da nam sjede na klupi.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 12:48

Bahati pitari i onda se pitate zasto vas svako ismijava kao navijace Zeljkana. Iako vas isto mrzim Zeljkan bar ima taj radnicki dnk gdje kao kod Veleza igrac slabije kvalitete borbom prejebe 15 hiljada platu igraca galaktikosa. Kazem vam vi ste klub isto kao Tuzla City za igrace pupa igras preko qrca a uzimas masnu platu. Pa vi ste bojkotovali tribinu radi zene niste je mogli otjerat :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Najprvi, Tatamata1946 i 26 gostiju.