Premijer liga BiH - aktuelno

Espiritosanto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Espiritosanto » 22 dec 2023, 15:04

HordasOdMalena je napisao/la:
22 dec 2023, 15:01
Mostarwolf1981 je napisao/la:
22 dec 2023, 14:31
Željezničar će morati uplatiti 11.000 KM na račun NS/FS BiH zbog korištenja pirotehnike od strane navijača Manijaka na utakmici protiv Veleža. Dodatno, klub sa Grbavice kažnjen je sa 2.000 KM zbog istog prekršaja na gostovanju kod GOŠK-a.

FK Sarajevo, čiji su navijači Horde zla također koristili pirotehniku, kažnjen je sa 11.500 KM. Ova suma uključuje 9.500 KM za utakmicu protiv GOŠK-a i dodatnih 2.000 KM za meč sa Zrinjskim. Bordo tim je trenutno pod uvjetnom kaznom FSBiH, a navijači su upozoreni da će klub biti suspendovan ukoliko dođe do ubacivanja tvrdih predmeta na teren.
Slavili rođendan protiv Veleža, zapalili pola stadiona, imali 12 bakljada - kazna samo 11 hiljada KM.

Sarajevo protiv GOŠK-a - kazna 9 i po hiljada KM.

Odlazak Vici na noge nije bio uzaludan. :thumbup:
Treba razumjeti ljude,svaka marka je bitna.
Evo kažu i da je Badzak došao po svojih 300 k da mu se isplati.
Valjda ne podržava ovo sa arapima i hoće pare.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 15:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 dec 2023, 15:03
RodjeniiBrato je napisao/la:
22 dec 2023, 14:48
**** ga Mirvicu, kod vas gazda ne placa porez u SAD pa usmjerava ovamo milione, a mi ostali moramo dobijat iz budzeta da bi opstali. Ne znam sto uzimate i vi ove budzetske pare, proslijedite ostalim timovima na racune, vama nisu potrebne, DIVOVI :plac:
Nisam se ja bolidu nikom uvlacio posebno ne tebi. Nicim izazvan danima orgijas,provociras kontas neko ce da ti cuti na uvrede? Vidio sam kad sam komentarisao sudjenje ovdje uvreda,kao muhe na vanago ste dosli bili,vrijedjate itd a ne da vam pljujem po klubu kao sto ti radis,valjda bi vi to gledali samo? Nego nisi mi rekao odakle si "sljego" onakve rijeci nikad nisam vidio.
Hahahahahahahaha pogrijesio forumasa :rol: :tokralju:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 15:06

CampobelloDiMazara je napisao/la:
22 dec 2023, 15:05
22 dec 2023, 15:03
**** ga Mirvicu, kod vas gazda ne placa porez u SAD pa usmjerava ovamo milione, a mi ostali moramo dobijat iz budzeta da bi opstali. Ne znam sto uzimate i vi ove budzetske pare, proslijedite ostalim timovima na racune, vama nisu potrebne, DIVOVI :plac:
Nisam se ja bolidu nikom uvlacio posebno ne tebi. Nicim izazvan danima orgijas,provociras kontas neko ce da ti cuti na uvrede? Vidio sam kad sam komentarisao sudjenje ovdje uvreda,kao muhe na vanago ste dosli bili,vrijedjate itd a ne da vam pljujem po klubu kao sto ti radis,valjda bi vi to gledali samo? Nego nisi mi rekao odakle si "sljego" onakve rijeci nikad nisam vidio.
Hahahahahahahaha pogrijesio forumasa :rol: :tokralju:
Ja i sta sad?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 dec 2023, 15:39

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
22 dec 2023, 13:21
Obojica. Sve je to isti ku.rac.
Znas kako se to kaze, navijac Veleza. Isto kao i onaj obican covjek sto je svaki dan poslije posla dolazio i pomagao da se napravi WC na stadionu. On je mogao tako svom klubu pomoci, a politicar ce na drugi nacin, normalno.

Yebiga, proslo vrijeme kad se se preusmjeravalo u Sarajevo, a Velezova djeca trenirala po najneuslovnijim terenima na svijetu. Svi pusu u isto i to je sad jedan veliki problem vama, vidim.

Ne mozes rec da smo icija "prcija" kad tu ima ljudi razlicitih politickih stavova a i ovih bez stava, sa firmama u Njemackoj i Svedskoj, i projektima od 90 miliona :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 22 dec 2023, 15:41

Gospoda na temi Željezničara jedni drugima psuju familiju i mrtve.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 dec 2023, 15:42

slika
Još jedna u nizu civilizovanih rasprava aktivnih struja u redovima generalnog sponzora.

Al izdobriće.. oni nisu kao toksični, umišljeni i kakvi već Pitari.
The saddest thing in life is wasted talent.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 15:44

killafrommanilla je napisao/la:
22 dec 2023, 15:39
Znas kako se to kaze, navijac Veleza. Isto kao i onaj obican covjek sto je svaki dan poslije posla dolazio i pomagao da se napravi WC na stadionu. On je mogao tako svom klubu pomoci, a politicar ce na drugi nacin, normalno.

Yebiga, proslo vrijeme kad se se preusmjeravalo u Sarajevo, a Velezova djeca trenirala po najneuslovnijim terenima na svijetu. Svi pusu u isto i to je sad jedan veliki problem vama, vidim.

Ne mozes rec da smo icija "prcija" kad tu ima ljudi razlicitih politickih stavova a i ovih bez stava, sa firmama u Njemackoj i Svedskoj, i projektima od 90 miliona :)
Vidjeli smo gdje ste bili sa tim firmama iz Njemacke i Svedske pusti se suplje svega ti. Fazon je sto vi nemate osnova da vam se daje drzavni novac. Sarajevo i Zeljo realno jedno 50 puta viae od vas trebaju dobiti zbog titula,evrope i svega ostalog u ovih 20 i kusur godina. Nisam jos vidio da se najvise novca daje najneuspjesnijem timu,nema nikakve logike mada kod nas moze sve. U Sarajevo nikad nista nisu preusmjeravali,kantom sa ogromnim prihodima,da daju kao Tuzla ili ovi vasi mi bi bili na konju.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 22 dec 2023, 15:45

Koliko je kaznjen Borac za nacionalisticke stavove svojih navijaca i pogrdna skandiranja.
Pitam za druga

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 dec 2023, 15:47

22 dec 2023, 15:44

Vidjeli smo gdje ste bili sa tim firmama iz Njemacke i Svedske pusti se suplje svega ti. Fazon je sto vi nemate osnova da vam se daje drzavni novac. Sarajevo i Zeljo realno jedno 50 puta viae od vas trebaju dobiti zbog titula,evrope i svega ostalog u ovih 20 i kusur godina. Nisam jos vidio da se najvise novca daje najneuspjesnijem timu,nema nikakve logike mada kod nas moze sve. U Sarajevo nikad nista nisu preusmjeravali,kantom sa ogromnim prihodima,da daju kao Tuzla ili ovi vasi mi bi bili na konju.
Firme iz Svedske i Njemacke su involvirane vise u ovaj UO. Ne znam zapravo sto tebi odgovaram, ti veze nemas ni o cemu. Nismo imali iste polazne tacke, vi ste se spremali u Splitu kad smo mi znas vec gdje bili.

Pitanje: je li istina da je moj klub prcija, a Mandic i Ajnadzic predizborne kampanje temelje na Kosevu i vi poletite i glasate za njih? To ja ne vidim da iko radi s Velezom. Pokusao je jedan, pa mu je pokusaj osujecen.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 22 dec 2023, 15:50

Dobra disertacija navijača kluba koji je bio na pripremama u Dalmaciji i turneji po svijetu dok su igrači ostalih klubova bili u bunkerima.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 22 dec 2023, 15:51

CampobelloDiMazara je napisao/la:
22 dec 2023, 14:51
Duskice, ovaj ce ti brzo doci. Ne brini se, imat ces drustvo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 dec 2023, 15:56

Veliki, veliki Željezničar, pokretač fudbala u BiH. :bih:

https://www.klix.ba/sport/uspostavljena ... /231222146
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 dec 2023, 15:58

Pablo11 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
22 dec 2023, 14:14
Mene bi bilo sramota pokušavati ismijavati klub koji je od mog bolji. Razumijem da se navijači Želje, Zrinjskog ili Borca šale ali navijači kluba koji u vitrinama ima 3 trofeja od toga sva tri kup trofeja a ligu nikad nisu uzeli a još su igrali u dvije države stvarno je jadno. Tačnije imaju titule ali nižih liga.
Shvatam ja nase zajebancije, ali velez se nesto uskurcio sta je reci? :facepalm:
Osvojili jedan kup pa se digli a nikad nisu titulu osvojili za 100 godina a neće ni u narednih 100,neka ih malo dok ne trehnu opet u federalnu
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 22 dec 2023, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 dec 2023, 15:59

22 dec 2023, 14:33

Naša sredstva iz budžeta FBiH za tu godinu su bila 556k, hajde sad nađi koliko su bila za FK Sarajevo :beba:

To bi vam možda i pilo vodu da naredne godine Veležu nije dodijeljen sličan iznos iz budžeta. :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 22 dec 2023, 16:00

Anex je napisao/la:
22 dec 2023, 15:58
Pablo11 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
22 dec 2023, 14:14
Mene bi bilo sramota pokušavati ismijavati klub koji je od mog bolji. Razumijem da se navijači Želje, Zrinjskog ili Borca šale ali navijači kluba koji u vitrinama ima 3 trofeja od toga sva tri kup trofeja a ligu nikad nisu uzeli a još su igrali u dvije države stvarno je jadno. Tačnije imaju titule ali nižih liga.
Shvatam ja nase zajebancije, ali velez se nesto uskurcio sta je reci? :facepalm:
Osvojili jedan kup pa se digli a nikad nisu titulu osvojili za 100 godina a neće ni u narednih 100,neka ih malo dok ne trehnu opet u federalnu
Jos kad krenu bez zezanja porediti navijace to je sou.
Fk Željezničar.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 16:07

Espiritosanto je napisao/la:
22 dec 2023, 15:50

Dobra disertacija navijača kluba koji je bio na pripremama u Dalmaciji i turneji po svijetu dok su igrači ostalih klubova bili u bunkerima.
Jest vasi igraci sve u rovovima bili. Sto Keli nije bio na tim pripremama? Citaj malo da nisu tu bili igraci Sarajeva samo i zasto su isli bez da ti ja objasnjavam. Nama drzava nije dala ni vlast 1 m kvadratni toliko o tome.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 dec 2023, 16:09

Pablo11 je napisao/la:
22 dec 2023, 16:00
Anex je napisao/la:
22 dec 2023, 15:58
Pablo11 je napisao/la:

Jos kad krenu bez zezanja porediti navijace to je sou.
Kontaju sto se mi koljemo ovdje da se oni mogu stavit u tu ravan,navijacka tribina 20 ljudi.Koreo,izgled tribine je suvisno i komentarisati ako se malo poznaje ova tematika. Zamisli da imaju 3 titule recimo,pisali bi na diskusijama sa navijacima Reala.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 22 dec 2023, 16:09

Nogometaši iz Saudiske Arabije nisu stranci u PL BiH.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 22 dec 2023, 16:15

Oni dosli o navijacima pricat nisu Ajlu Alimanovic mogli skinut bojkotovali tribinu radi nje. Bojkotovali su i Mirzu ali nisu Mirvica koji je podrzavao ovo dvoje :rol:

Prekidali se bojkoti radi Bergama :rol:

Pa kod nas je najbolji posljeratni predsjednik rekao nesto na pirotehniku pa smo iducu domacu zapalili sest puta vise. Boli nas qrac hoce li otici ali nece grupu niko uslovljavati. I oni o navijacima i mentalitetu pricaju :rol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 dec 2023, 16:17

HordasOdMalena je napisao/la:
22 dec 2023, 15:41
Gospoda na temi Željezničara jedni drugima psuju familiju i mrtve.
Pozdrav za ekipu sa skretnicarskog pdf, uz stihove

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 24 gosta.