edit: shit, mislio sam da se radi o sjedećoj odbojci
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
edit: shit, mislio sam da se radi o sjedećoj odbojci
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.
Jedino sto znaju ubaciti u teren 10 baklji i skandirati savez napoljeDavidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:18BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Davidoffgold
- Kontakt:
Zaboravio si onu "Bosna je sampionredbull93 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:12Jedino sto znaju ubaciti u teren 10 baklji i skandirati savez napoljeDavidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:18BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.![]()
-
johntravolta123
- Kontakt:
Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?Davidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:05Zaboravio si onu "Bosna je sampionredbull93 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:12Jedino sto znaju ubaciti u teren 10 baklji i skandirati savez napoljeDavidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:18
BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.![]()
"
Kuckajte i dalje...

- Davidoffgold
- Kontakt:
Jel stvarno mislis da neko samostalno moze nesto da pokrene ? Zar ne mislis da je to dio odgovornosti navijackih grupa BiH a samim time i BHFa ?johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:12Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?
Kuckajte i dalje...
![]()
-
johntravolta123
- Kontakt:
To je pitanje svih nas !Davidoffgold je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:16Jel stvarno mislis da neko samostalno moze nesto da pokrene ? Zar ne mislis da je to dio odgovornosti navijackih grupa BiH a samim time i BHFa ?johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:12Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?
Kuckajte i dalje...
![]()
Vidim znas podbadat a za drugo nesto znas se izvuci...
Gdje su te silne grupe po fb koje su brojale 50 000 ljudi na protestima ?
Pojavila se 2 covjeka iz te grupe i BHF ...
Tako da , najlakse je tipkati a da neko drugi potura svoja ledja.
Ovdje se pisalo aj odkud prekid u Vaduzu igramo dobro vodimo 0-2 Lihtejstajn...
Ovi momci i djevojke izdvajaju svoje finansije,slobodne dane da putuju cijelim svijetom i da daju podrsku u svakom sportu, takk da malo respekta. Manite se price dijaspora ovo ono , jezgro te grupe je u Bosni .
Ova slika opisuje takve kao ti :

- Davidoffgold
- Kontakt:
Drug ja ne podbadam, ja govorim cinjenice. To sto tebi te cinjenice ne odgovaraju ja tu nista ne mogu. Evo pitanja za tebe korektna.johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:55To je pitanje svih nas !Davidoffgold je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:16Jel stvarno mislis da neko samostalno moze nesto da pokrene ? Zar ne mislis da je to dio odgovornosti navijackih grupa BiH a samim time i BHFa ?johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:12
Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?
Kuckajte i dalje...
![]()
Vidim znas podbadat a za drugo nesto znas se izvuci...
Gdje su te silne grupe po fb koje su brojale 50 000 ljudi na protestima ?
Pojavila se 2 covjeka iz te grupe i BHF ...
Tako da , najlakse je tipkati a da neko drugi potura svoja ledja.
Ovdje se pisalo aj odkud prekid u Vaduzu igramo dobro vodimo 0-2 Lihtejstajn...
1. Da li je BHF najveca navijacka grupa ?
2. Ukoliko je odgovor na prvo pitanje "Da", da li to nosi sa sobom odredjenu moc ali i odgovornost ?
3. Da li je BHF u zadnjih par godina organizirala ili makar pokusala da organizira bojkot ili protest udruzena sa ostalim navijackim grupama u BIH protiv NSBIHa ?
Pozdrav drug, poruke nisu zlonamjernog tipa i napisane su u cilju napretka nase reprezentacije koje se nadamo obojica volimo.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Da li bi ti dosao na te proteste/bojkot/neku akciju ili bi opet govorio a vidi 10 baklji ubacili,bosna je sampion ...
Pa sta si ti uradio ?
1. Da BHF je najveca navijacka grupa koja prati repku.
2. Bojkot ? I sta onda ? Ovi dobili sto zele a to je da niko ne gleda repku. Preko sporta da ljudima ogadis patriotizam ...
BHF je grupa koja nikad nije gledala na rezultat i puna patriotizma i nece niko ubit zelju...
3. Da te preduhitrim sa sljedecom idejom :
Protest pred praznom zgradom ?
- Davidoffgold
- Kontakt:
2.Nemoj ti govoriti drug unaprijed ishod bojkota, sta si nostradamus ?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato što SNSD zlotvore boli briga za to, miran protest neće ništa donijeti. Morao bi silom a onda bi se pozivali na ugroženost, to oni rade jer sam ja Srbin i sl.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Banalni primjeri:
- 2022 trebala se uspostaviti ponovo zeljeznicka veza sa Zagrebom iz Sarajeva i samim ti povezati BiH ponovo sa EU --> sprijecila Banja luka jer RS nije bila saglasna sa federacijom.
- sad se razmatrali uslovi za pristup EU --> ispunjena samo 2 od mogucih 14
- aerodrom Sarajevo konacno procvijetao --> ostala dva naroda se bune sto se tim "cinom" zapostavljaju aerodromi u Banja luci i Mostaru, balije i komunjare pljuju po SDA i krive stranku zbog propadanja aerodroma u Tuzli
- zelimo zajednicku vojsku --> dusmani ilegalno regrutiraju svoje ljude, OSBiH razvrstava vojnike po nacionalnostima kroz sahovnicu, ljiljane i trobojku.
Gdje smo bolan prispjeli !?
- Davidoffgold
- Kontakt:
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anpa, Beli98, boki86, CAGarfia, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, darker10, denza, DUVNO1921, dzemil, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, Giuseppe1, Gomis99, Google [Bot], greenwood, Hardzavi, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, isko1807, Jabroni, JohannWolfgang, kakarut, Kaunas, Lavcina, Markinhio, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, napapijri1987, Objektivac, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PointBlank, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, s4mke, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, Smaja, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VolimBiH96, zaostrog, zemuntrg, Zglavkar i 460 gostiju.