Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

soccerfan
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2023, 16:02

Kaunas je napisao/la:
01 avg 2023, 11:25
lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 11:24
Bosnjo bi stao na stranu Babe pa makar i tukao tvoju Ženu a ne svoju :shhh: Stari seljački mentalitet!

Juka puna podrška,stop nasilnicima :salut:
Ma da maltretirao ih zadnjih 2 godine a prije toga sve super bilo ovaj bio i na utakmicama sve regularno. To je dio koji se ne uklapa.
Pa druze 90% žena trpi nasilje na Balkanu. Sto zbog djece, sto nema gdje da se vrati jer gdje će se razvesti? PU, PU gluho bilo. Odma je ****, raspuštenica, pobjegulja jer Boze dragi sta fali ako je koji put stosem opali? Muško je pa mu se može. Jaci je pol. I nije od jednom. Fino momak kaže da su trpili nasilje i majka i on, ali očito nije mogao reagovati kako treba dok nije stao na svoje noge i onda obezbjedio majku i brata i sklonio ih na sigurno. Samo na Balkanu žrtva mora objašnjavati zašto ranije nije prijavila nasilje, a nasilnika se brani jer opet sta fali ako udari ženu i dijete? I nas su naši lemali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2023, 16:04

Robust je napisao/la:
01 avg 2023, 11:59
tacno se vidi zasto smo supak evrope po svim pitanjima gdje se slavi zlostavljac i pita se zrtva zasto si ga se odrekao, bolesno društvo do bola
Bravo!! I žrtva se pravda , a zlostavljač se diže u nebesa. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti da ostatak svijeta ima cirkus i razonodu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2023, 16:06

Kaunas je napisao/la:
01 avg 2023, 11:32
lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 11:27
Kaunas je napisao/la:

Ma da maltretirao ih zadnjih 2 godine a prije toga sve super bilo ovaj bio i na utakmicama sve regularno. To je dio koji se ne uklapa.
Možda je Mama šutila kao i 80% našeg naroda :!: :?:

Znaš li kada je Košarkaš KK Bosne ubio Mamu zbog oca???
"On je ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život."

Znači ovo ne traje od jučer, već od djetinjstva a da je takvo nešto tek saznao nema šanse. Na kraju krajeva i njega je zlostavljao, da nije i to tek sad saznao možda?
Priča koja i nije baš uvjerljiva.
Ti misliš da ne dijete od 12,13,14,15 godina sposobno da pokupi majku, brata i odu negdje da sami zive a savrsen zivot ih vec ceka? Decko je morao prvo obezbjediti Gdje da odu pa se onda boriti protiv njega.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 01 avg 2023, 16:14

Kaunas je napisao/la:
01 avg 2023, 11:32
lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 11:27
Kaunas je napisao/la:

Možda je Mama šutila kao i 80% našeg naroda :!: :?:

Znaš li kada je Košarkaš KK Bosne ubio Mamu zbog oca???
"On je ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život."

Znači ovo ne traje od jučer, već od djetinjstva a da je takvo nešto tek saznao nema šanse. Na kraju krajeva i njega je zlostavljao, da nije i to tek sad saznao možda?
Priča koja i nije baš uvjerljiva.
Ti očigledno (hvala Bogu) nisi bio zlostavljan i nisi imao nasilja u porodici, tako da ne znaš kako te stvari funkcionišu. Ljudi godinama žive s tim bez da uopšte pomisle da ispričaju svoju priču, čak štaviše oni misle da su krivi zbog toga što su zlostavljani.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2023, 16:15

Bundesliga je napisao/la:
01 avg 2023, 13:36
lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 13:32
Roditelji su bitni ,ali roditeljima djeca treba da budu bitnija :salut: Svako sebi gradi život.
Pa roditeljima djeca i jesu obično dosta bitnija. Samo kažem da nije lako biti roditelj, nije sve crno ili bijelo. Najviše se to shvati kada čovjek odraste ili postane i sam roditelj.
Ja imam i roditelje i cetvero svoje dijece. Otac i majka u zivotu ton na nas nisu povisili, a nije da nisu imali razlog. Postoje razgovor i komunikacija da se problem riješi kakav god da je. Ja na svoje ruku da podignem sram bi me bilo u oci ih pogledati. Problemi se ne rješavaju kajsem, prutem i šamarima. Postoje i normalni načini. Ovaj čovjek je sve samo nije otac. I kao takvog treba da ga je sramota sto je sinu još jednom uništio poseban dan svojim pizdarijama i intervjuima. I ne, ne zaslužuje da ga pozove . Tvoja svadba, tvoj dan, valjda zoveš ljude koje voliš, koji su ti bitni da su pored tebe i kojima je bitna tvoja sreca. A ne oca koga boli k… za tobom jer mu je bitnije da glumi zrtvicu Dnevnom Avazu

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 01 avg 2023, 16:16

01 avg 2023, 13:05
Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi ;)
Ti bi zvao na svadbu čovjeka koji ti je tukao mater?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2023, 16:18

BenjooJutub je napisao/la:
01 avg 2023, 16:16
Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi ;)
Sigurno da se izmire na svadbi jer sto da ne :mrgreen: Pa za dva dana nova runda batina :roll:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 16:32

Ako me je odškolovao, othranio, i podigao zvao bih ga iz poštovanja. Zaslužuje barem toliko, a vi ste očigledno nekakva dječurlija koja pojma o životu nemaju. Eto pogledajte samo u svojim mjesnim zajednicama, selima, gradovima imate sigurno ljudi koji su imali problema u braku, pa bilo je i takvih stvari gdje je otac tukao majku. Pa jesu li ih djeca zvala na svadbu? Jesu u 90% slučajeva. Evo ja lično poznajem ljude koji su imali takve slučajeve, i opet su zvali svoje roditelje na svadbu. I majke bi većinom rekle, šta god da je bilo treba da zoveš oca. Jer i one nisu balavurdija kao vi i znaju malo više o životu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 01 avg 2023, 16:48

Ne znamo detalje. Jusuf je inace drama queen i voli pretjerivati.
Mozda su se roditelji cesto svadjali pa je doslo i do tuce. Koliko je se puta to desilo? Muskarci znaju fizicki zlostavljati a zene su eksperti u psihickom zlostavljanju.

A sta mu ovo znaci "i mene je zlostavljao" ? Tukao ga kad je bio dijete? Pa 90% nas su roditelji tukli pa ih se nismo odrekli.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 avg 2023, 16:48

Robust je napisao/la:
01 avg 2023, 11:59
tacno se vidi zasto smo supak evrope po svim pitanjima gdje se slavi zlostavljac i pita se zrtva zasto si ga se odrekao, bolesno društvo do bola
Jest, u pravu si.
Al ne pred rudu.

Svjedoci smo u zadnje vrijeme često put da se lazno optuži neko za zlostavljanje ili silovanje i svi poletimo odmah osudit. Pa poslije se ipak dokaze suprotno, al kasno čovjeku vec sjeban zivot.

Bolje bit malo supak nego terorista
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 16:56

DanijelTZ je napisao/la:
01 avg 2023, 16:48
Ne znamo detalje. Jusuf je inace drama queen i voli pretjerivati.
Mozda su se roditelji cesto svadjali pa je doslo i do tuce. Koliko je se puta to desilo? Muskarci znaju fizicki zlostavljati a zene su eksperti u psihickom zlostavljanju.

A sta mu ovo znaci "i mene je zlostavljao" ? Tukao ga kad je bio dijete? Pa 90% nas su roditelji tukli pa ih se nismo odrekli.
Pa eto pogledaj samo u komšiluku. Sigurno si čuo za takav slučaj ili slučajeve gdje su se roditelji svađali pa došlo i do fizičkog obračuna. I jesu li ih se djeca odrekla, jesu li ih zvala na svadbu?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2023, 16:59

On nije znao da se to tako zove zlostavljanje dok mu hanuma nije objasnila. Sad mi je jasnije. Pravda za ajusufa!

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 avg 2023, 17:16

A i on se je izgleda usrecio sa svojom hanumom 😂
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Trebinjac94
Kontakt:

Post Postao/la Trebinjac94 » 01 avg 2023, 17:36

01 avg 2023, 16:32
Ako me je odškolovao, othranio, i podigao zvao bih ga iz poštovanja. Zaslužuje barem toliko, a vi ste očigledno nekakva dječurlija koja pojma o životu nemaju. Eto pogledajte samo u svojim mjesnim zajednicama, selima, gradovima imate sigurno ljudi koji su imali problema u braku, pa bilo je i takvih stvari gdje je otac tukao majku. Pa jesu li ih djeca zvala na svadbu? Jesu u 90% slučajeva. Evo ja lično poznajem ljude koji su imali takve slučajeve, i opet su zvali svoje roditelje na svadbu. I majke bi većinom rekle, šta god da je bilo treba da zoveš oca. Jer i one nisu balavurdija kao vi i znaju malo više o životu.
Iskreno ne interesuje me toliko prepirka Nurkića sa ocem iz koje se može zaključiti koliko su obojica nezreli i zatucani, ali moram ti odgovoriti na ovo što si napisao. Recimo da je sve što je Nurkić rekao istina (o fizičkom maltretiranju), ti smatraš da ta osoba zaslužuje poštovanje jer ga je odškolovao i othranio :crazy: . Ne postaje se otac tako što napumpaš nekoga ili majka jer rodiš dijete, nego tako što ga odgajaš i pripremiš za život, a hranu i školu bi imao i da je odrastao u nekom jbnom domu bez ičega. A to što je neko nekog tukao, pa dobijao poziv na svadbu samo pokazuje gdje mi živimo i to ne bi trebalo da uzimaš za pozitivan primjer, jer kad bi i žena rekla da je neko tuče vjerovatno bi bila ku*va i slušala da je i zaslužila to što je dobila, a i djeca (posebno u manjim sredinama, kakvih je na balkanu 99%) ne bi mogla da iznesu pritisak i priče kao vidi ga nije pozvao oca na svadbu. Moj prijatelju, poštovanje treba j*beno da se zasluži i od roditelja, prijatelja, djece, kolega i svih, a ne samo reći ja sam ti napumpao mater prije 25 godina moraš me poštovati.
Blue Train

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 17:49

Trebinjac94 je napisao/la:
01 avg 2023, 17:36
Iskreno ne interesuje me toliko prepirka Nurkića sa ocem iz koje se može zaključiti koliko su obojica nezreli i zatucani, ali moram ti odgovoriti na ovo što si napisao. Recimo da je sve što je Nurkić rekao istina (o fizičkom maltretiranju), ti smatraš da ta osoba zaslužuje poštovanje jer ga je odškolovao i othranio :crazy: . Ne postaje se otac tako što napumpaš nekoga ili majka jer rodiš dijete, nego tako što ga odgajaš i pripremiš za život, a hranu i školu bi imao i da je odrastao u nekom jbnom domu bez ičega. A to što je neko nekog tukao, pa dobijao poziv na svadbu samo pokazuje gdje mi živimo i to ne bi trebalo da uzimaš za pozitivan primjer, jer kad bi i žena rekla da je neko tuče vjerovatno bi bila ku*va i slušala da je i zaslužila to što je dobila, a i djeca (posebno u manjim sredinama, kakvih je na balkanu 99%) ne bi mogla da iznesu pritisak i priče kao vidi ga nije pozvao oca na svadbu. Moj prijatelju, poštovanje treba j*beno da se zasluži i od roditelja, prijatelja, djece, kolega i svih, a ne samo reći ja sam ti napumpao mater prije 25 godina moraš me poštovati.
Zaslužuje tu mrvicu poštovanja, kao što sam i rekao ne moraš biti dobar s njim niti se pretvarati da ti je drag ali barem možeš zvati na svadbu svog oca. Imao bi hranu i školu ali ne bi imao porodicu, dom je tuđina, boli ikoga ona stvar za tobom tamo. Ako mu je čitav život bilo samo maltretiranje, svađa onda razumijem, ali nije sigurno, inače ne bi ni došao do NBA. Ne treba se ni uhvatiti samo za jednu stvar, a sve ostalo dobro zaboraviti. Slažem se da je jako degutantna ova njihova prepirka preko interneta. I nije to tako, niti iko uzima za pozitivan primjer, samo kažem da takve stvari nisu jednostavne niti su jednosmjerne. Niti su muž niti žena nevini tu. Ljudi prođu kroz svašta u životu, i lošeg i dobrog. Ja nisam nikad čuo da je neko tukao ženu, pa da su nju onda prozvali kurvom zbog toga. To su besmislice.

Trebinjac94
Kontakt:

Post Postao/la Trebinjac94 » 01 avg 2023, 18:22

01 avg 2023, 17:49
Zaslužuje tu mrvicu poštovanja, kao što sam i rekao ne moraš biti dobar s njim niti se pretvarati da ti je drag ali barem možeš zvati na svadbu svog oca. Imao bi hranu i školu ali ne bi imao porodicu, dom je tuđina, boli ikoga ona stvar za tobom tamo. Ako mu je čitav život bilo samo maltretiranje, svađa onda razumijem, ali nije sigurno, inače ne bi ni došao do NBA. Ne treba se ni uhvatiti samo za jednu stvar, a sve ostalo dobro zaboraviti. Slažem se da je jako degutantna ova njihova prepirka preko interneta. I nije to tako, niti iko uzima za pozitivan primjer, samo kažem da takve stvari nisu jednostavne niti su jednosmjerne. Niti su muž niti žena nevini tu. Ljudi prođu kroz svašta u životu, i lošeg i dobrog. Ja nisam nikad čuo da je neko tukao ženu, pa da su nju onda prozvali kurvom zbog toga. To su besmislice.
Vidi nisam ja pričao konkretno o Nurkiću i njegovom ocu, nego uopšteno o nama na Balkanu. Ok, ti smatraš da roditelj zaslužuje bar mrvicu poštovanja bez obzira kakav je, poštujem ali se ne slažem sa tim.
Blue Train

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2023, 18:31

Ne možeš ti objasniti ljudima ništa kad on gleda ispravnost nečeg samo kroz svoja osjećanja. I u sklopu toga on nikad ne može biti u krivu. Roditelj se ne ostavlja na cjedilu nikad. Jet uvijek ima prostora da se poprave I pokaju.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 01 avg 2023, 18:37

nerkolfc je napisao/la:
01 avg 2023, 18:31
Ne možeš ti objasniti ljudima ništa kad on gleda ispravnost nečeg samo kroz svoja osjećanja. I u sklopu toga on nikad ne može biti u krivu. Roditelj se ne ostavlja na cjedilu nikad. Jet uvijek ima prostora da se poprave I pokaju.
Sta kazes na cjedilu? Otac mu izgleda kao da nista osim pecenja u zivotu nije okusio.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 01 avg 2023, 18:39

01 avg 2023, 17:49
Uz svo dužno postovanje, ali da se banuješ sam bilo bi pametnije nego što pišeš ovakve stvari.
Ili si i sam iz kategorije onihbkoji "hoće ošinut'" pa tražiš milosti za Hariza ili pojma nemaš šta znači biti zlostavljan i prisustvovati činu maltretiranja svojih najbližih.
Bgti ne lupaj više

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2023, 18:40

samoposmatram je napisao/la:
01 avg 2023, 18:37
nerkolfc je napisao/la:
01 avg 2023, 18:31
Sta kazes na cjedilu? Otac mu izgleda kao da nista osim pecenja u zivotu nije okusio.
Izgleda mu I majka I on I brat. Znaci nije samo na sebe mislio

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.