Ovaj Chini dezurni pljuvac, frajer mrzi Nurkica, nisam vidio nijedan post da je popljuvao ili kritikovao nekog drugog igraca vec samo Jusufa, a on jedna od svijetlih tački Portlanda ove sezone (iako bih volio da ga konacno trejduju)
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma Chini ga za razliku od ostalih redovno prati , i većinu stvari za Jusufa je u pravu ...Surreal je napisao/la: ↑26 nov 2022, 08:59Smuci mi se kosarka Portlanda, otjerali ljudi CJ, sad sve isto radi Ant, sa kakvih pozicija je sutirao![]()
Ovaj Chini dezurni pljuvac, frajer mrzi Nurkica, nisam vidio nijedan post da je popljuvao ili kritikovao nekog drugog igraca vec samo Jusufa, a on jedna od svijetlih tački Portlanda ove sezone (iako bih volio da ga konacno trejduju)
I mene to nervira , ali sve je ok dok ne krene psovanje porodice i slično , e tu je kraj . Zamisli ima morona koji igračima psuju djecu ( kakav moraš biti bolesnik da to napišeš ) , samo ću napisati da piše na ovoj temi i da je pitar , sam će se prepoznati ...
Sve mi miriše na trejd u pauzi, oni odavno kukaju za atleticnim centrom, a ovo što juka radi je možda i pametno u neku ruku, čemu i kome da se maksimalno lakta od košem.armin dju je napisao/la: ↑26 nov 2022, 11:56Grant odličan, al neda loptu materi, ssmo kos vidi. Jusuf je toliko postao Lazy, navikali mu to Portland fb navijači. Sad mu mrsko se i spustit dole, a niko mu i neda loptu, samo trice puca, i nek puca kad ga moroni ignorisu. Tek kad se on probudio u produžetku dobili su. Hart mu pokupi sve skokove u odbrani.
bio i u igri pet minuta, odlična odbrana i divna asistencija, kako da zabije ukoliko ne dobija loptu? (jedina velika greska pogresan pas)
ma uzas gledam one pokusaje Watforda, brat Grant puca nije bitno sa koje pozicijem jos kad je Ant tu komedija zesca, nista se promijenilo nije, za jusufa samo trade je opcija
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 17 gostiju.