Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Surreal
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Surreal » 26 nov 2022, 08:59

Smuci mi se kosarka Portlanda, otjerali ljudi CJ, sad sve isto radi Ant, sa kakvih pozicija je sutirao :urnebes:
Ovaj Chini dezurni pljuvac, frajer mrzi Nurkica, nisam vidio nijedan post da je popljuvao ili kritikovao nekog drugog igraca vec samo Jusufa, a on jedna od svijetlih tački Portlanda ove sezone (iako bih volio da ga konacno trejduju)
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 26 nov 2022, 10:07

Surreal je napisao/la:
26 nov 2022, 08:59
Smuci mi se kosarka Portlanda, otjerali ljudi CJ, sad sve isto radi Ant, sa kakvih pozicija je sutirao :urnebes:
Ovaj Chini dezurni pljuvac, frajer mrzi Nurkica, nisam vidio nijedan post da je popljuvao ili kritikovao nekog drugog igraca vec samo Jusufa, a on jedna od svijetlih tački Portlanda ove sezone (iako bih volio da ga konacno trejduju)
Ma Chini ga za razliku od ostalih redovno prati , i većinu stvari za Jusufa je u pravu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 nov 2022, 10:22

Ne pise Chini to da bi popljuvao Nurkica nego zato sto ga iritiraju, nerviraju te stalne greške a smatra da Nurkic moze i mora puno više...da ima pretpostavke za to.
Bar ja tako doživljavam Chinija poznavajuci ga ovdje na forumu godinama unazad. :)

Nurkic ove sezone trojka 48%.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 nov 2022, 10:36

Ne daje se kritika sa glup ko ****

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 26 nov 2022, 10:50

nerkolfc je napisao/la:
26 nov 2022, 10:36
Ne daje se kritika sa glup ko ****
I mene to nervira , ali sve je ok dok ne krene psovanje porodice i slično , e tu je kraj . Zamisli ima morona koji igračima psuju djecu ( kakav moraš biti bolesnik da to napišeš ) , samo ću napisati da piše na ovoj temi i da je pitar , sam će se prepoznati ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 26 nov 2022, 11:56

Grant odličan, al neda loptu materi, ssmo kos vidi. Jusuf je toliko postao Lazy, navikali mu to Portland fb navijači. Sad mu mrsko se i spustit dole, a niko mu i neda loptu, samo trice puca, i nek puca kad ga moroni ignorisu. Tek kad se on probudio u produžetku dobili su. Hart mu pokupi sve skokove u odbrani.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 26 nov 2022, 13:13

armin dju je napisao/la:
26 nov 2022, 11:56
Grant odličan, al neda loptu materi, ssmo kos vidi. Jusuf je toliko postao Lazy, navikali mu to Portland fb navijači. Sad mu mrsko se i spustit dole, a niko mu i neda loptu, samo trice puca, i nek puca kad ga moroni ignorisu. Tek kad se on probudio u produžetku dobili su. Hart mu pokupi sve skokove u odbrani.
Sve mi miriše na trejd u pauzi, oni odavno kukaju za atleticnim centrom, a ovo što juka radi je možda i pametno u neku ruku, čemu i kome da se maksimalno lakta od košem.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 nov 2022, 19:45

I Grant i Ant imaju tunnel vision, ne shvataju koliko bi profitirali od toga da na ulazu ostave nurku za lagano polaganje ili kucanje, onako kao sto je Ant uradio u produzetku.

Jer time otvaraju sebi put kada protivnik ne zna hoce li sam zavrsiti ili ostaviti centru za polaganje. Grant je ocajan po tom pitanju, pogotovo sad kada mu je data sloboda. Onaj jedan momenat kad je pred kraj tekme Grant pogodio ono lude polaganje, Nurk je stojao bukvalno 20 cm od njega i samo mu je trebao dati tu loptu u ruku jer je Nurk bio sam da je zakuca, a on je umjesto toga bacio nemogucu loptu koja je usla jednom u 30 puta. Ja da sam trener, ja bih mu yebao mater, ali CB to ocigledno dopusta. Vidi se da ima kao trener potencijal, ali nema autoritet. Ako ga i ima, gradi ga na sporednim glumcima kao Nurk itd.

Jednostavno vidis da CB ne moze ili nece da drzi u sahu njihov ego.

Nurk ko Nurk, lijepo je vidjeti da se trudi na postu, ali nedostatak finti ce uvijek dovoditi do idiotskih poteza. Lijepo je vidjeti da je poceo redovno uzimati trice, ako tu bude po tekmi imao 3-6 poena u prosjeku, to ce mu pomoci da drzi prosjek, a i pomagace bekovima jer ce otvarati reket.

No bilo kako bilo, portland je tim za max prve runde sve dok igraju ovako gdje ide prvo ego, a onda tim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 nov 2022, 19:02

za dva sata opet protiv Duranta, kakva su ocekivanja?

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 nov 2022, 21:16

nece jusuf lopte dobit ocigledno

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 27 nov 2022, 21:20

Prenosi li neko

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 nov 2022, 21:27

toliko je los da se ne moze gledati, odustajem.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 nov 2022, 21:33

babino je napisao/la:
27 nov 2022, 21:27
toliko je los da se ne moze gledati, odustajem.
bio i u igri pet minuta, odlična odbrana i divna asistencija, kako da zabije ukoliko ne dobija loptu? (jedina velika greska pogresan pas)

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 27 nov 2022, 21:36

ma blazersi su katastrofa, pogledajte kako loše igraju i bez njega na terenu

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 nov 2022, 21:38

theKuPuS je napisao/la:
27 nov 2022, 21:36
ma blazersi su katastrofa, pogledajte kako loše igraju i bez njega na terenu
ma uzas gledam one pokusaje Watforda, brat Grant puca nije bitno sa koje pozicijem jos kad je Ant tu komedija zesca, nista se promijenilo nije, za jusufa samo trade je opcija

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 27 nov 2022, 22:29

Veci uzitak gledati Gegica u Eurokupu nego ovog vodonosu

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 nov 2022, 22:42

Kako je postao uzasan sa vodjenjem lopte, nevjerovatno. Danas ga je bukvalno svaki igrac izbacio iz ravnoteze i natjerao na gresku kada bi krenuo na igru ledjima.
Jedan grad, jedna ljubav!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 nov 2022, 22:44

Gifron je napisao/la:
27 nov 2022, 22:42
Kako je postao uzasan sa vodjenjem lopte, nevjerovatno. Danas ga je bukvalno svaki igrac izbacio iz ravnoteze i natjerao na gresku kada bi krenuo na igru ledjima.
ja 2. put upalio stream veceras i odmah potrefio na ovo kad je sebi od patiku odvali:-)

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 27 nov 2022, 22:53

Ne bi bilo razloga da me iznervira ovoliko da su te greske koje on pravi kosarkaske, al to sve toliko smotano i nicim izazvano izgleda da mene sramota uhvati. Pada na guzicu, baca pas na tribine, nabija sebi loptu od nogu u aut. Gomila nekakvih pogresaka koje prave centri u kadetskom/juniorskom uzrastu sto su naglo izrasli pa ne mogu kontrolisati tijelo.

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 27 nov 2022, 23:01

Evo zabi je :D pravi velike stvari sto zna dobro kretnje i blokovima otvara puno prostora.
Sa druge strane dovoljno je prezivati se Kari i ti si majstorcina

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 17 gostiju.