Ma smijesno,igraci Zvjezde kqd ih pitaju kazu bolje da ne pricamo nista,smijesno. Ljudi prinudjeni da se maknu sa terena. Radnik i Rudar se nisu micali i zato nikad nece uci u Premijer ligu dok je Vice.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eros Grezda blizu potpisa za Sarajevo ....
Jesenji sampioni.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Taman da napišem. Partizan ne igra kosovsku ligu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
BiH ne priznaje, a ovo je bh. forum. Sve u skladu sa zvanicnim stavovima BiH. He he
Prvi put da vidim da Bosanac brani srbiju umjesto Kosova

Fk Željezničar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Celje je uradilo fantastičan posao ove sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dje si buraz pogresne boje... Sta mai ?MocMahale444 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 07:58Alejkumu Selam dobri naš Vanja, zalutali ratnice bordo boje.
Pomoz Bog paša moj solidni.
NiJesam ja baca pasulj, nego jarana pokupio mislio on ošo da kara a on otiša da mu se gata.
Veli sve mu Behka pogodila. Reko jellllllll,![]()
Zovi Behku da vidim imal nafake od naftasa, i tako kaze ona moze bit da biDNe sinko.
Necete u federalku to je bitno.
Zahvalim se cibnem cvaju za bacanje graha, kad veli ona evo ti muštulukreko cire Behka oko sokolovo, kaze Reks se nije probudio.
Pa jaa, cibne se cvaja odmah,ima se se more se, cim saudijci uletise u Zelju, a do juce se ni za kahvu nije imalo...

Nego kolko tipla sto ti je Behkusa dala da slikas grah na crvenoj krpi ?
A ja dobio info od @Koleta , kaze, ma stipu Muhonija eno ga kod Dzemile na kursu, polozio je kasike i viljuske, pao na cackalicama

Samo se vi zalazite za juznu srpsku pokrajinu KiM jer ce te ubrzo plakati za malo manjiim entitetom kad se spojimo sa maticom,a vi se ostanite klati sa hrvatima za vasih 23%…
-
- Kontakt:
Spajate se sa maticom? Jeste to odlucili ukinuti entitet i spojiti se sa maticom Sarajevom?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ko vam brani da se spojite? Mozete jos veceras krenuti. Jedino vas koci to sto osim ljudstva nista ne mozete ponijeti, pa ni nekretnine, a ni granice.
P.S. Koliko vas tamo jedva cekaju smo vidjeli i na proslosedmicnim izborima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
E cuj ono bi se spajalo sad...

Jarane moj izgubljeni, nisi se mogao 93 spajati, ali u sustini si u pravu...
Mozes dio Bosne ponijeti u Srbiju, to ti niko ne spori, odnosno, koliko god ti blata ostane na opancima, bujrum, slobodno nosi

Opusteno momci nemojte se sikirati,svi mi znamo da sjever,istok i jugoistok nisu vasi ni 3%,a Boga mi ni zapad ali hajd…Kad bi neko citao vase komentare i cijenio po tome citav svijet bi bio vas
…Bez sikiracije i polako doce sve na svoje,sve vi razumijete sta sam vam napisao bar negdje na dnu duse hehe…Nek ste zivi,zdravi i srecni..Pozdrav iz prelijepe BL i jesenjih SRPSKIH sampiona

-
- Kontakt:
Zato je "juzna srpska pokrajina kim" Republika Kosovo vaša 99%FighterBL je napisao/la: ↑23 dec 2023, 17:50Opusteno momci nemojte se sikirati,svi mi znamo da sjever,istok i jugoistok nisu vasi ni 3%,a Boga mi ni zapad ali hajd…Kad bi neko citao vase komentare i cijenio po tome citav svijet bi bio vas…Bez sikiracije i polako doce sve na svoje,sve vi razumijete sta sam vam napisao bar negdje na dnu duse hehe…Nek ste zivi,zdravi i srecni..Pozdrav iz prelijepe BL i jesenjih SRPSKIH sampiona

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Meni nikad nije bilo jasno ko je ovo prvi poceo furati za 23% kad se zna da je prava brojka oko 35%.
Još kad bi znao koliko teritorije rs-a pokrivaju šume..
Još kad bi znao koliko teritorije rs-a pokrivaju šume..
A vasa je od sledece jeseni 1 liga FBiH 10000%19vendetta87 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 17:53Zato je "juzna srpska pokrajina kim" Republika Kosovo vaša 99%FighterBL je napisao/la: ↑23 dec 2023, 17:50Opusteno momci nemojte se sikirati,svi mi znamo da sjever,istok i jugoistok nisu vasi ni 3%,a Boga mi ni zapad ali hajd…Kad bi neko citao vase komentare i cijenio po tome citav svijet bi bio vas…Bez sikiracije i polako doce sve na svoje,sve vi razumijete sta sam vam napisao bar negdje na dnu duse hehe…Nek ste zivi,zdravi i srecni..Pozdrav iz prelijepe BL i jesenjih SRPSKIH sampiona
![]()

Kad zakuhate tu pricu, samo u startu spremite traktore.
Znate kako to vec zavrsava na kraju.

- FKS -
"Stoka krezuba i nepismena iz Republike Šumske je rešila ove izbore. Republiku Srpsku treba ukinuti i ti Srbi treba da žive pod patronatom Federacije i međunarodne zajednice. Oni našli da nam određuju sudbinu Beograda."
"**** majku svima iz RS i Kosova koji su došli u Srbiju da glasaju!"
"Mater vam **** bosansku u ****. Pocrkali dabogda."
"Proterati ih sve iz Beograda i Novog Sada nazad odakle su došli. Ukinuti dvojno državljanstvo i mogućnost glasanja u Srbiji. Tacka."
Mišljenje većine u Srbiji o bosanskim pravoslavcima. Niko ih ne želi.

"**** majku svima iz RS i Kosova koji su došli u Srbiju da glasaju!"
"Mater vam **** bosansku u ****. Pocrkali dabogda."
"Proterati ih sve iz Beograda i Novog Sada nazad odakle su došli. Ukinuti dvojno državljanstvo i mogućnost glasanja u Srbiji. Tacka."
Mišljenje većine u Srbiji o bosanskim pravoslavcima. Niko ih ne želi.