FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ANTIFA !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 mar 2011, 13:41

Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu , ;) pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim :D il da idem direktno na stadion , pa da me puste sa vama , POZZ od RA ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 17 mar 2011, 13:44

molotovljev je napisao/la:Samo da ne bude,37min.pustite ih HZ da uđu,73min.pustite ih da izađu..sto je vrlo moguće..
to je ta diskriminacija..ili mozda "zavisi od rezultata"....

FCS INSTITUCIJA
pa bice ti ko prosle godine isto
na poluvremenu ces uc a izaces bas ko sto kazes u 73
HZSA87

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 mar 2011, 13:53

ANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu , ;) pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim :D il da idem direktno na stadion , pa da me puste sa vama , POZZ od RA ;)
Drug moja preporuka ti je da nas ne cekas , jer ne vjerujem da ce nas putiti do 30 minute vidis sta nam se desava svaku tekmu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 mar 2011, 14:35

neutralan__ je napisao/la:sretno vam i da pobijedite Zrinjski aBd ;)
Ako vas ostavimo u drustvu najboljih,obecavas da cete izgraditi SJEVER,samo za nas? 8-)
u svakom slucaju Hvala.

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 mar 2011, 15:58

Dirk je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu , ;) pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim :D il da idem direktno na stadion , pa da me puste sa vama , POZZ od RA ;)
Drug moja preporuka ti je da nas ne cekas , jer ne vjerujem da ce nas putiti do 30 minute vidis sta nam se desava svaku tekmu ;)

A **** onda , al probat cu ja doc svakako ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 mar 2011, 16:52

ma odvisno je sve od nas kako ce nas vrli trener postaviti formaciju ,koji igraci ce poceti(obuca i jahovic umjesto Avdica) nece im moci ni sudije pomoci ako budemo mi pravi ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 mar 2011, 18:15

molotovljev je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:sretno vam i da pobijedite Zrinjski aBd ;)
Ako vas ostavimo u drustvu najboljih,obecavas da cete izgraditi SJEVER,samo za nas? 8-)
u svakom slucaju Hvala.

MI SMO DIVOVI
hahaahha :D jedino da prenesemo kako onuu tribinu na sjever :D tesko je to prijatelju izvodljivo mozda kad bi nas kako progurali u Evropu, sto je jos teze :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 mar 2011, 21:58

Alen Avdic i ostali respekt ! Suze mi idu na oci :cry:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2011, 22:09

Samo F.K.S !! je napisao/la:Alen Avdic i ostali respekt ! Suze mi idu na oci :cry:
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 18 mar 2011, 09:35

Pozdrav Bordo braci...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 mar 2011, 11:35

U svoje ime pozdravljaj a ne u ime RA. I zadrži za sebe to što ideš s nekim tamo drugim na utakmice a ne vjerovatno u Prijedor s nama.
Who dares, wins !

Colorado

Post Postao/la Colorado » 18 mar 2011, 19:58

NeToBoLa je napisao/la:
U svoje ime pozdravljaj a ne u ime RA. I zadrži za sebe to što ideš s nekim tamo drugim na utakmice a ne vjerovatno u Prijedor s nama.
Ko si ti da govoris momku da ne pozdravlja u ime RA . Ti si ocito neki ''mladji clan RA'' pa ne znas za prijateljske relacije izmedju navijaca Sarajeva i Veleza . I sto bi neko zadrzavao za sebe komentar , nek nam kaze i meni je bas drago sto momak hoce da ide sa nama i svaka mu cast . I ocito se vidi da si ti tanak navijac jer govoris mu da vjerovatno ne ide sa vama u prijedor aa vi igrate u SUBOTU a mi u nedelju , tako da moze da ode i sa vama i sa nama. ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 mar 2011, 20:12

NeToBoLa je napisao/la:

jos sam ti ja mlad za Prijedora ;) , A sta fali otici sa Hordama imam zelju , al neznam ' kad ce dolazit da im se prikljucim ... Ako moze ko neka mi se javi - da vidim kada ce dolaziti , pozzz :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 mar 2011, 22:38

Megamon je napisao/la:@UPS objasnio nije on kriv sto je igrao,cemu kocijasko ponasanje prema igracu koji je dug niz godina igrao za nas.

I nije on kriv sto ova uprava jos ne potpisuje ugovor sa Hadjijom.Kad sve skontas ova uprava nije nista bolja od Blekica i kompanije,barem je Blekic doveo navijace na stadion...

joj tebe sa avatarom,ne mogu da te upratim...lakapo.... :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 mar 2011, 22:44

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:@UPS objasnio nije on kriv sto je igrao,cemu kocijasko ponasanje prema igracu koji je dug niz godina igrao za nas.

I nije on kriv sto ova uprava jos ne potpisuje ugovor sa Hadjijom.Kad sve skontas ova uprava nije nista bolja od Blekica i kompanije,barem je Blekic doveo navijace na stadion...

:mrgreen:

Sta si se ti uhljebio sa Papetom nije valjda da prcas ove antiSafetovce.Mozes zamisliti kako im je vokri sto im jedan pitar sjedi na klupi :mrgreen: ,a dobro poslje Papeta doci ce Faruk Hadjibegic :D

Nas je cijeli svijet u bordo obojen
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 mar 2011, 22:45

Megamon je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:

:mrgreen:

Sta si se ti uhljebio sa Papetom nije valjda da prcas ove antiSafetovce.Mozes zamisliti kako im je vokri sto im jedan pitar sjedi na klupi :mrgreen: ,a dobro poslje Papeta doci ce Faruk Hadjibegic :D

Nas je cijeli svijet u bordo obojen

ne prcam :lol: :lol: nego sam se zabrinuo da ga ne smijene :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 mar 2011, 22:52

Imam osjecaj da ce Pixi u Mostaru da pravi slalom kroz krhku opdbranu ratno-profeterskog kluba :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 mar 2011, 23:02

Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pixi u Mostaru da pravi slalom kroz krhku opdbranu ratno-profeterskog kluba :mrgreen:
Samo hrabro i ofanzivno od prve minute,sa dva napadaca..kao uragan 4 kategorije..

FCS INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 mar 2011, 23:04

jedino ako je Pixi nafat'o radijacije, mozda i bude nesto dole :mrgreen:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 19 mar 2011, 00:08

padobranac1978 je napisao/la:jedino ako je Pixi nafat'o radijacije, mozda i bude nesto dole :mrgreen:
hahaha :lol: dobar je pixi , zavalit ce im 2 komada ko u B(Oo)anovicima :lol: :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, nedimmmm1337, riki46, Rule_hz i 39 gostiju.