Samo cinjenice

Jbg , da je sutio i igrao kako najbolje zna , mogao je ostati bas drag raji jer nije los igrac.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo cinjenice
I ja se iskreno nadam tome i da če sa Rozmanom ta praksa prestati previše nam je ta politika poslala igrača na tribine pa sad masnu lovu im dajemo. Jbg i Rozman kad je dolazio znao je u šta se upušta nema smisla da za 6 mjeseci dovede sebi 10 novi igrača pa to ni PSG ne radi niti miže podnijeti igraj sa čim imaš to je to nisi ti biro igrače ok, niko ti nece prigovoriti selektuj ekipu polako imaš vremena podršku al ovako prijatelju ako počneš sljedeču sezonu sa 10-11 novih igrač amalo ko če ti gledati kroz prste neki kiks i šutiti na Slogu ili Veležjurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2023, 15:34Ja živim za dan kad ćemo u 3 prelazna roka ne dovest 40 igrača nego te pare usmjerit na 4 zvjeri.
Nemoj da se zajebajemo da nema metod da izabereš zvijer igrača i da ga platiš i da pouzdano znas da će napravit razliku. Ima metod i ima tržište i fino platiš 4 igrača top klase uparis ih sa Renanom , Buljubašićem , Julardzijom , Crnogorcem i završiš priču. A ne daj krila 4 a nemaš veznog igrača daj sve te pare na jednog kako treba veznog igrača koji će imat 10 golova 10 asistencija i držat ekipu
Ja koliko znam, za "Ta ti babo znas" ce se uzeti neke pare...
Mislim da bi trebalo Mirvića pitati,eventualno se javiti MenaluDema7 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 19:40Svaki put prijelazni rok nije ni počeo ljudi pišu sve i svašta lupaju i bacaju bombe… Menalo ne da je daleko nego predaleko trenutno od Sarajeva i veoma je teško da bude nas i završimo ga. Jeste bio kontakt ali traži previše. trenutno Mehmedovic je najbliži, sa Duljevicem je ostvaren kontakt isto ali ništa konkretno nije. Tako da ne pišite gluposti završen i sl ljude djaba lozite i na kraju se razočaraju…
Navodno ide 100%. Duljević bi bio pun pogodak na 10.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:45Dulja je dobar igrac ali:luckystrike je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:41Od jutros najnovija info da je Dulja veoma blizu povratka.
1)pola godine bez kluba
2)preupitna forma
3)30 godina
4)jos jedan povratnik upitne volje i zelje
Hasic-Duljevic-Menalo
Renan
Po imenimanapad ali zahvalio bi se ja Dulji.Puno bolja opcija probati vratiti Ziljkica u formi kroz pripreme ili isforsirati Penarandu na AM nego ovo ali eto nek oni procjene.Ako misle da mogu nesto napravit od njega nek pokusaju.
Mnute ga dijele???
Bi, prije 3 godine.Bosniak10 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 21:50Navodno ide 100%. Duljević bi bio pun pogodak na 10.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:45Dulja je dobar igrac ali:luckystrike je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:41Od jutros najnovija info da je Dulja veoma blizu povratka.
1)pola godine bez kluba
2)preupitna forma
3)30 godina
4)jos jedan povratnik upitne volje i zelje
Hasic-Duljevic-Menalo
Renan
Po imenimanapad ali zahvalio bi se ja Dulji.Puno bolja opcija probati vratiti Ziljkica u formi kroz pripreme ili isforsirati Penarandu na AM nego ovo ali eto nek oni procjene.Ako misle da mogu nesto napravit od njega nek pokusaju.
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:58Mislim da bi trebalo Mirvića pitati,eventualno se javiti MenaluDema7 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 19:40Svaki put prijelazni rok nije ni počeo ljudi pišu sve i svašta lupaju i bacaju bombe… Menalo ne da je daleko nego predaleko trenutno od Sarajeva i veoma je teško da bude nas i završimo ga. Jeste bio kontakt ali traži previše. trenutno Mehmedovic je najbliži, sa Duljevicem je ostvaren kontakt isto ali ništa konkretno nije. Tako da ne pišite gluposti završen i sl ljude djaba lozite i na kraju se razočaraju…
Isto mislim.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], plisek, rimljanin90, tuitamo i 63 gosta.