Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MentalitaUltras
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la MentalitaUltras » 25 mar 2009, 16:23

evo jednog ...

Miroslav Radović - Legia Warschau

http://transfermarkt.de/de/spieler/2723 ... rofil.html

Rodjen u Rogatici ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 25 mar 2009, 16:27

MentalitaUltras je napisao/la:evo jednog ...

Miroslav Radović - Legia Warschau

http://transfermarkt.de/de/spieler/2723 ... rofil.html

Rodjen u Rogatici ..

cuj 2 miliona, a sta ovo nacionalnost srbica, crna gora?

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 25 mar 2009, 16:33

Pa u Srbiji je proveo Haman cjelu karieru
Sigurno onda da ima i Srpsko Drz .

Crnogorci su ga zvali u svoju Repku ..

Karieru poceo u Mladosti Rogatica ...

Onda Partizan.. Macva .. Teleoptik .. pa opet Partizan ..

Onda otišao u Legia Warshaw za 800.000€

Kazu da je najbolji igrac Legia ..

Sad je produžijo za 2 Godine ..

To je to
-HzsA87-

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 25 mar 2009, 16:40

Tek sad sam vidio ..
Odigrao je 20 Utakmica za Srbiju U-21 :geek:

Hebote kako gubimo igraće ..

Fakat bi ovaj Miroslav i Haris Medunjanin kvalitetno ojačali konkurenciju u Veznom Redu ..
-HzsA87-

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 25 mar 2009, 16:45

MentalitaUltras je napisao/la:Tek sad sam vidio ..

Fakat bi ovaj Miroslav i Haris Medunjanin kvalitetno ojačali konkurenciju u Veznom Redu ..

Sve na stranu ali za Medunjanina i Jakupovica mi je drago sto je tako ispalo, Jakupovic i dok je igrao za nas vazda je pretio kako ode igrat za Svicarsku, pa onda potpisa ono pristupno pismo i sad se pusi.

Dok je medunjanin jos gluplji ispao, cuj igrat cu ja za Holandiju, buhahahahaahahah, da je neko drugi covijek bi rekao svaka cast, ali Holandiju :lol: :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 mar 2009, 17:00

denimb je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:Tek sad sam vidio ..

Sve na stranu ali za Medunjanina i Jakupovica mi je drago sto je tako ispalo, Jakupovic i dok je igrao za nas vazda je pretio kako ode igrat za Svicarsku, pa onda potpisa ono pristupno pismo i sad se pusi.

Dok je medunjanin jos gluplji ispao, cuj igrat cu ja za Holandiju, buhahahahaahahah, da je neko drugi covijek bi rekao svaka cast, ali Holandiju :lol: :lol:
Ima puno i dezinformacija, odnosno neistina u postovima. Preporuka, ukoliko ne znate ili niste sigurni u neke informacije, nemojte pisati. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 25 mar 2009, 17:03

Medunjanin je neko vrijeme Htjeo igrat za BiH ..
I nudio se Blazu Sliskovicu ali ga taj nije Hebo 2% ..
Pa normalno da ga momak neče molit ..
A bio je u nekom Kontaktu sa Mehom Kodrom jer je i igrao na onoj utakmici
Kodre i Bole ..
A isto tako je i Tahirović izjavijo da oce da igra za BiH ..
-HzsA87-

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 mar 2009, 18:19

Sve prosjecno,ima takvih u nasoj ligi puno ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 mar 2009, 19:23

kako bi bilo lijepo da neki haker unisti tu transfermarkt stranicu....
neki igraci koji se spominju nebi ni u Posusju bili pojacanje a vi bi ih u reprezentaciju?
i molim vas naucite pravite razliku medju onima koji su se odlucili igrati za druge drzave, neke od njih smo zaista izgubili, ali vecine smo se samo rijesili.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 mar 2009, 19:25

Napisao sam u 10 ili vise svojih postova da mi je jedino zao sto Zlatan Ibrahimovic ne igra za nas. Ovo ostalo je cisti prosjek po mom misljenu.
Evo uzet cu neka imena koja se spominju po ovom forumu:

Jakupovic - vidi se kakve je kvalitet kad brani u nekom amaterskom klubu po mom misljenju u amaterskoj ligi. Imamo Kenana Hasagica na golu, poslje njega bolje nam je gurati i Sehica, Nurkovica i Burica koji hoce da igrju srcem za svoju domovinu nego da prijete ako ne dobiju odredjenu minutazu da ce otici igrati za drugu selekciju.

Neven Subotic - vidilo se o kakvom se igracu radi kad su ga Ibisevic i Salihovic izokretali u utakmicu koju je Hoffenheim dobio 4-1, mislim da ih je covijek naredni mjesec dana sanjao. Imamo i na tom mjestu super kvalitetne igrace kao sto su Spahic, Nadarevic i nade naseg fudbala kao sto su Vranjes, Pandza i Sunjic. Ne kazem ja da ce od Nevena Subotica mozda nekad biti vrhunski igrac ali ja mislim i da ce u repki Srbije grijati klupu jer realno jaci su Nemanja Vidic i Bane Ivanovic od njega.Mozda za 5 ili 6 godina bude nesta od njega ali ko zna mozda i mi tada budemo imali vrhunske talente u odbrani (ja kazem da ih imamo i sada samo im treba dati priliku) koji ce biti bolji od Nevena.

Haris Medunjanin - nije mi jasno sto njega zalite. Volio bi procitati vas razlog sto vam je zao sto on ne igra za nas. Treba gledati realno covijek bi jedino mozda grijao klupu, mozda ne bi ni bio pozvan u repku. Mi u veznom redu imamo Salihovica, Stilica, Pjanica, Ibricica i Misimovica koji su za njega realno gledajucu fudbalski profesori.

Mustafa Kucukovic - dragi Boze hvalati sto on nije zaigrao za nas. Dok je igrao u HSV pratio sam njegove igre i covijek nema nista sto treba imati jedan izvrstan napadac. Isto mislim kao za Medunjanina da ne bi imao mjesta u nasoj reprezentaciji. Imamo tu Dzeku, Ibisevica, Muslimovica, Custovica, Zeca itd. koji su dvije ili tri klase ispred Kucukovica.

Emra Tahirovic - vrijedi isto kao za Kucukovica.

Marko Marin - jedino sto je rodjen u BiH i covijek nemam nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom. On je za mene Njemac.

Zlatan Ibrahimovic - jedino mi je njega zao sto ne moze igrati za nas. Kad sam u nedelju vidio njegova dva gola protiv Reggine, pogotovo onaj drugi doslo mi je da placem. Ali su genijalci u FSBIH skontali da on nije kapacitet za reprezentaciju.

Zato u buduce vas molim malo bolje sagledajte situaciji i budite realni i vidite koje mi kapacitete imamo u nasoj repki i da ovi gore navedeni igraci ne bi bili ni priblizno nasoj reprezentaciji osim Ibrahimovica i Subotica (koji je odlucijo da igra za Srbiju). Jos treba dodati i sljedece da ovi igraci nesta vrijede (osim Ibre i Subotica) igrali bi ili za Nizozemsku, Svicarsku ili ti Svedsku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

am33rr
Kontakt:

Post Postao/la am33rr » 26 mar 2009, 11:35

za mene je pored ibrahimovica jedino jos zao marka arnautovica....momak je velika nada igra za twente i momak gotov svaku tekmu da goll(ko je dao go arnautovic..ko je asistiro arnautovic...ko je pobijedio arnautovic) iako igra na veznim pozicijama....nisam siguran dali je on u mogucnosti da zaigra za nasu repku cinimi se da je vec zabiljezio nastupe za austriju ili svicarsku.....tako sam nacuo od prijatelja al nije potvrdjeno....bbar ja nisam nigdje procito..

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 mar 2009, 15:23

@amerosm
mislim da grijesis za Subotica, on je vec sad klasa, a drugo je to sto su ova prava nasa dvojica bolja od njega, i sigurno je da je Subotic bolji za 2 klase od Ivanovica...a pritom tek ima nekih 19-20 godina, a pred njim je blistava karijera i mislim da bi cak mogo zavrsiti u Spaniji ili Engleskoj u nekim vecim klubovima, a Emra Tahirovic ima 19 godina i igra za Zurcih...veliki je talenat, neznam tacno jel igro za A reprezntaciju Svedske al ako nije trebalo bi ga pozvati a moze igrati na svim pozicijama u napadau...i normalno tu je Ibra najveca greska...a sa ovim ostalim slazem se, ostalo je po meni sve smece ili bi moglo sjediti na klupi, igraci poput Jakupovica (mada bi on mogo biti i 3 golman) i Harisa Medunjanina...e on bi mogo grijati klupu...

Edit: Tahirovic je na posudbi u Orebru
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 mar 2009, 22:15

am33rr je napisao/la:za mene je pored ibrahimovica jedino jos zao marka arnautovica....momak je velika nada igra za twente i momak gotov svaku tekmu da goll(ko je dao go arnautovic..ko je asistiro arnautovic...ko je pobijedio arnautovic) iako igra na veznim pozicijama....nisam siguran dali je on u mogucnosti da zaigra za nasu repku cinimi se da je vec zabiljezio nastupe za austriju ili svicarsku.....tako sam nacuo od prijatelja al nije potvrdjeno....bbar ja nisam nigdje procito..
o cemu ti majketi..marko arnautovic je cisti srbin..mati mu je austrijanka, otac mu srbin..a bez obzira na to, nudila mu je i srbija da igra za njih, ali je se on ipak odlucio za austriju jer je se rodio u becu, proveo tamo cijeli zivot i jer se osjeca kao austrijanac! znaci, nikakve veze nema sa BiH, a i da ima, nebi igrao za nas nego za Austriju ;)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 31 mar 2009, 08:48

skoro mi je naumpalo kada sam prije jedno 2 godine citao avazov sport pa u jednom dijeli pise " Marko Marin rekao igrati samo u slucaju da ga pozovu u A reprezentaciju BIH " a nasi ko lafo moze u mladu a u A repku nemoze a znalo se da je dobar igrac pa jeb... vam mater dadnite mu jednu tekmu ako nista prijateljsku on onda nema za koga igrat a eto vidi marin igrao na evropskom prvenstvu a nasi se mogu pusiti sa svojim " PONOSOM" .... munibe ponesi ga sa sobom kuci..
>>No body likes us but we dont care<<

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:21

Sta ja znam, jedino Ibrahimovic i par ovih za Hrvatsku sto igraju su dobri od ovih sto ne igraju za Bosnu

ostalo je sve sabanija ionako ne bi igrali u prvoj postavi

Medunjanin? Jakupovic? smijesni su...

jasmin_1990
Kontakt:

Post Postao/la jasmin_1990 » 04 jun 2009, 01:04

Del Boy je napisao/la:Sta ja znam, jedino Ibrahimovic i par ovih za Hrvatsku sto igraju su dobri od ovih sto ne igraju za Bosnu

ostalo je sve sabanija ionako ne bi igrali u prvoj postavi

Medunjanin? Jakupovic? smijesni su...
Slažem se sa vama al ovdje je uglavnom riječ o fudbalerima koji su mogli a ne koji bi mogli igrati za BiH kako glasi tema.Mislim da previše plačemo za mnogim prosječnim fudbalerima i onim koji se dokažu na nekoj utakmici(Medunjnin, Tahirović, Karišik, Jukupović, pa i Dijaliba) a onda postanu anonimusi u svojim ligama.Ipak mislim da treba ukazati na greške u načinu provjere i selekcije potencijalnih talenata da nam u budućnost ne izmakne neki igrač tipa Ibrahimović...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 jun 2009, 11:35

http://www.san.ba/index.php?id=6896

za one koji pljuju na jakupovica

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2009, 12:06

amerosm je napisao/la:Napisao sam u 10 ili vise svojih postova da mi je jedino zao sto Zlatan Ibrahimovic ne igra za nas. Ovo ostalo je cisti prosjek po mom misljenu.

Jakupovic - vidi se kakve je kvalitet kad brani u nekom amaterskom klubu po mom misljenju u amaterskoj ligi. Imamo Kenana Hasagica na golu, poslje njega bolje nam je gurati i Sehica, Nurkovica i Burica koji hoce da igrju srcem za svoju domovinu nego da prijete ako ne dobiju odredjenu minutazu da ce otici igrati za drugu selekciju.

Neven Subotic - vidilo se o kakvom se igracu radi kad su ga Ibisevic i Salihovic izokretali u utakmicu koju je Hoffenheim dobio 4-1, mislim da ih je covijek naredni mjesec dana sanjao. Imamo i na tom mjestu super kvalitetne igrace kao sto su Spahic, Nadarevic i nade naseg fudbala kao sto su Vranjes, Pandza i Sunjic. Ne kazem ja da ce od Nevena Subotica mozda nekad biti vrhunski igrac ali ja mislim i da ce u repki Srbije grijati klupu jer realno jaci su Nemanja Vidic i Bane Ivanovic od njega.Mozda za 5 ili 6 godina bude nesta od njega ali ko zna mozda i mi tada budemo imali vrhunske talente u odbrani (ja kazem da ih imamo i sada samo im treba dati priliku) koji ce biti bolji od Nevena.

Haris Medunjanin - nije mi jasno sto njega zalite. Volio bi procitati vas razlog sto vam je zao sto on ne igra za nas. Treba gledati realno covijek bi jedino mozda grijao klupu, mozda ne bi ni bio pozvan u repku. Mi u veznom redu imamo Salihovica, Stilica, Pjanica, Ibricica i Misimovica koji su za njega realno gledajucu fudbalski profesori.

Mustafa Kucukovic - dragi Boze hvalati sto on nije zaigrao za nas. Dok je igrao u HSV pratio sam njegove igre i covijek nema nista sto treba imati jedan izvrstan napadac. Isto mislim kao za Medunjanina da ne bi imao mjesta u nasoj reprezentaciji. Imamo tu Dzeku, Ibisevica, Muslimovica, Custovica, Zeca itd. koji su dvije ili tri klase ispred Kucukovica.

Marko Marin - jedino sto je rodjen u BiH i covijek nemam nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom. On je za mene Njemac.

Zlatan Ibrahimovic - jedino mi je njega zao sto ne moze igrati za nas. Kad sam u nedelju vidio njegova dva gola protiv Reggine, pogotovo onaj drugi doslo mi je da placem. Ali su genijalci u FSBIH skontali da on nije kapacitet za reprezentaciju.

Zato u buduce vas molim malo bolje sagledajte situaciji i budite realni i vidite koje mi kapacitete imamo u nasoj repki i da ovi gore navedeni igraci ne bi bili ni priblizno nasoj reprezentaciji osim Ibrahimovica i Subotica (koji je odlucijo da igra za Srbiju). Jos treba dodati i sljedece da ovi igraci nesta vrijede (osim Ibre i Subotica) igrali bi ili za Nizozemsku, Svicarsku ili ti Svedsku.
Neki dan u Analfabet ili kako se zovu Svedskim novinama je bas izaslo u vezi Ibrahimovica.
Koji kaze da hoce da rascisti tu ,,glupost,,u vezi igranja za BIH ili drugu zemlju osim Svedske.
Sam rece da u stvari nikada nije imao kontakata sa BIH savezom niti bi ikada zaigrao za BIH nego samo za Svedsku.
I da su te glasine neosnovane iz BIH da bi neko profitirao.Rece da je 100% za Svedsku a ne za BIH i volio bi vise da ga nestavljaju u kontest da je mogao zaigrati za bilo koju drugu repku osim Svedsku.
Kako rece za koji tim sam zelio igrati na kraju sam i zaigrao.
Prema tome ohladite sa tim glupostima o Ibrahimsonu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2009, 12:11

noah je napisao/la:http://www.san.ba/index.php?id=6896

za one koji pljuju na jakupovica
Naravno na njega ne treba pljuvati.......................................
Nego ga po-pisati :evil:
P.S Kad je od-je-ban iz svih citaba sijetio se da je Bosnjo :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 04 jun 2009, 12:18

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Napisao sam u 10 ili vise svojih postova da mi je jedino zao sto Zlatan Ibrahimovic ne igra za nas. Ovo ostalo je cisti prosjek po mom misljenu.

Neki dan u Analfabet ili kako se zovu Svedskim novinama je bas izaslo u vezi Ibrahimovica.
Koji kaze da hoce da rascisti tu ,,glupost,,u vezi igranja za BIH ili drugu zemlju osim Svedske.
Sam rece da u stvari nikada nije imao kontakata sa BIH savezom niti bi ikada zaigrao za BIH nego samo za Svedsku.
I da su te glasine neosnovane iz BIH da bi neko profitirao.Rece da je 100% za Svedsku a ne za BIH i volio bi vise da ga nestavljaju u kontest da je mogao zaigrati za bilo koju drugu repku osim Svedsku.
Kako rece za koji tim sam zelio igrati na kraju sam i zaigrao.
Prema tome ohladite sa tim glupostima o Ibrahimsonu. :roll:
to je sto posto tako ali u bosni ljudi nemaju drugog posla vam da izmisljaju lazi, pa jos kaa su pogotovo protiv ljudi , kao sto je rukovodstvo NS, koji se ne vole onda je to super informacija i svi sa njom raspolazu, ali sto se tice ibrahimovica i bolje je sto ne igra jer je covjek supak nema nikakvih granica ide iz juventusa u inter sada mu ne odgovara ni inter stalno hoce vise para i samo mu je to napameti dok recimo sada imamo jednok džeku koji ponosno nosi zastavu BiH i takvi nam igraci trebaju, cisto kakav je covjek i igrac ibrahimovic jasno govori velicina Kake koji se opire koliko moze da ne ide nigdje iz Milana i pored recimo one ponude iz mancity kada je dobijao
150 000 000
U ime Gospodara...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.