bagniadiluca je napisao/la: ↑24 dec 2023, 11:21
H8Z7 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 00:46
FighterBL je napisao/la: ↑23 dec 2023, 17:32
Samo se vi zalazite za juznu srpsku pokrajinu KiM jer ce te ubrzo plakati za malo manjiim entitetom kad se spojimo sa maticom,a vi se ostanite klati sa hrvatima za vasih 23%…
Iskreno se nadam da se šališ.
1. Kako ćeš se spojiti sa nečim ako si već dio toga, kako ćeš se spojiti sa maticom kad si već u Bosni i Hercegovini
2. Kosovo je odavno nezavisno ne znam o čemu pričamo, još to nema veze sa našom državom Bosnom i Hercegovinom i njenom teritorijom
3. Da nastavim uvod, iskreno se nadam da se šališ u vezi raspada Bosne i Hercegovine i nadi da ćete nekad biti dio Srbije. Prvo nemaš pojma očigledno kakav bi to domino efekat bio u čitavom svijetu, po tome i Vojvodina izlazi iz Srbije, Sandžak se vraća Bosni i Hercegovini itd.
Mada odlično trolaš treba ti se priznati.
Složiću se sa većinom, a to je da se nikada Bosna neće i ne može raspasti, i da je Kosovo nažalost izgubljeno, samo me zanima zašto bi se ikada Vojvodina i Sandžak otcijepili od Srbije....? Jesi li ti ikada čuo, načuo, pročitao negdje da se te dvije pokrajine žele odvojiti od Srbije? To što nas vi "Bošnjaci" ili ovi drugosrvbijanci (lgbt populacija) nazivate Bosanski pravoslavci je takođe istina, jer mi i kesmo Bosanci po teritorijalnoj pripadnosti, a pravoslavci po vjeri, samo što meni u rodnom listu piše da sam po nacionalnosti Srbin, i krstio sam se u Srpskoj pravoslavnoj crkvi i deda mi je isto bio Srbin, to nikada necete niti možete osporiti...ali bitno je da ste vi čistokrvi Bošnjaci, od 93
A Boga ti, ko ti osporava sto si Srbin, sto si krstio u SPC-i, sto ti je deda isto Srbin...???
Ovdje pojedinci misle da igranjem na nacionalizam i pricom o secesiji dijela ove drzave, rasire negativu na sportskom forumu.
Niko nikom ne spori da ide gdje god mu je bolje i gdje se osjeca bolje no ovdje, ali sigurno dio ove zemlje nigdje nece odnijeti.
Generalno, mogu grakati, kao sto to radi i Dodik u svrhu dnevno- politicke potrebe, ali neka se upitaju koliko puta je taj isti Dodik najavio mogucnost pripajanja Srbiji i koliko je puta do sada RS pripojio "matici"...
Pametnom dosta, budalama nikada