16-4 skor u PO i osvojen prsten ne moze imati ekipa koja je rupa u odbrani

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Prognoza Klipersi - Boston?
Ne igra Kawhi, ali Clippe svejedno dobijaju.
Bio je gtd kao i Tatum ali eo ruled out, a Tatum igra
145 na kraju brutalna utakmica.
E moj Aleme sta pocinismo tvojoj ekipi,lako vam je po zapadu pobjedjivati
Bez Kawhija se ne racuna, a opet si se ponado a i ove sezone je prchetina k'o i svake godine, pa ce biti tjeraj Tatuma, trenera i ostalo. Eo ako zavrsite 1 a Indiana 8, mogla bi odma raditi prangija Tyrese-ova, k',o i Butlerova svojevremeno
Nije ni Porzingisa bilo , znaci tvoji moraju biti kompletni a mi bez Porzingisa da bi se racunalo, zanimljivoalemsa je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:39Bez Kawhija se ne racuna, a opet si se ponado a i ove sezone je prchetina k'o i svake godine, pa ce biti tjeraj Tatuma, trenera i ostalo. Eo ako zavrsite 1 a Indiana 8, mogla bi odma raditi prangija Tyrese-ova, k',o i Butlerova svojevremenoPosto ste navikli da vas 8i seed prangija
![]()
Nista ti se to ne racuna jer znamo da Tatum u playoffu nestane k'o snijeg lanjski, pa ce vam se svi smijati kurvanjskironaldo99 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:49Nije ni Porzingisa bilo , znaci tvoji moraju biti kompletni a mi bez Porzingisa da bi se racunalo, zanimljivoalemsa je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:39Bez Kawhija se ne racuna, a opet si se ponado a i ove sezone je prchetina k'o i svake godine, pa ce biti tjeraj Tatuma, trenera i ostalo. Eo ako zavrsite 1 a Indiana 8, mogla bi odma raditi prangija Tyrese-ova, k',o i Butlerova svojevremenoPosto ste navikli da vas 8i seed prangija
![]()
Pazi sad, Boston sigurno ima najbolju petorku lige, samo je klupa tanka, ako to rijese u februaru i ostanu zdravi jedino ih ona budala na klupi moze sprijeciti da ne uzmu prsten, al otom potom
Klipe su dobre i zdrave klipe ce biti favorit na zapadu, jedino ako na Doncica nalete onda im je cao, jer on ima neki pik na njih![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.