FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma djaba ga spominjete, nece doci lik.niti nam treba niti je po ukusu simona. Dovest cemo nekog ko se nije nikako spominjao...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
RIJAD KOBILJAR 

- robertkosar
- Kontakt:
Ako nam je buducnost na ovim juniorima sto igraju n Hasetovom turniru onda nam se crno pise

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Evo repriza na areni protiv svinjskog, mozda preokrenemo..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Znam da je turnir ali SRAMNO kako se odigralo i kako se igra svake godine.Ovako se ne igra u ime najveceg covjeka u historiji klubarobertkosar je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:49Ako nam je buducnost na ovim juniorima sto igraju n Hasetovom turniru onda nam se crno pise![]()
![]()
![]()
Nek se onda dobro zapitaju sto im se ne vjeruje i sto ne dobiju sansu.I ne treba.Nemaju oni pojma sta je Sarajevo.Mozda 2-3 momka da se bore ovo ostalo derista razmazena i babini sinovi.
Nadam se da ce promjene u akademiji donijeti bolji rad i disciplinu.Ako ne ovi sa strane,igraci iz akademije moraju znati za koji klub igraju i sta je Sarajevo.IGRAJTE PICKE!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 dec 2023, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
BRUKA I SRAMOTA HASE OVO NIJE ZASLUŽIOrobertkosar je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:49Ako nam je buducnost na ovim juniorima sto igraju n Hasetovom turniru onda nam se crno pise![]()
![]()
![]()
FUJ UPRAVO FUJ
Ma nista bivsi i isluzeni igraci. Doveo si trenera kojem zelis dugorocno pruziti sansu. Pusti ga da radi po svom i slaze ekipu sa igracima koji ce postovati hijerarhiju i kojem ce trener moci biti autoritet.
Evo recimo da se Rahmanovic vrati. Naravno da on jeste kvalitet. Ali, kakav bi on bio? Navijaci bi ga u startu digli u nebesa. Radio bi sta god zeli. Treba li Razmanu to?
Sa druge strane, Duljevic. Igrac iz nekog proslog vremena. Zalimo iznova sve? Ajmo onda bez tih bivsih igraca.
Evo recimo da se Rahmanovic vrati. Naravno da on jeste kvalitet. Ali, kakav bi on bio? Navijaci bi ga u startu digli u nebesa. Radio bi sta god zeli. Treba li Razmanu to?
Sa druge strane, Duljevic. Igrac iz nekog proslog vremena. Zalimo iznova sve? Ajmo onda bez tih bivsih igraca.
Dulja, ako nije skup i ako se uspije spremiti preko zime, mogao bi nam biti od koristi, nije ova liga kvalitetna

Sarajevo ima daleko najbolji roster u ligi
Hasić - Buljubašić - Julardžija - Ziljkić
Menalo - Renan
Dosta lijepa navala za narednu polusezonu. Ziljkić ako je vukao povredu ili ispao iz forme nije zaboravio igrat fudbal, prije par mjeseci nismo htjeli pričati bez milion KM oštete.
Menalo - Renan
Dosta lijepa navala za narednu polusezonu. Ziljkić ako je vukao povredu ili ispao iz forme nije zaboravio igrat fudbal, prije par mjeseci nismo htjeli pričati bez milion KM oštete.
Welcome Adnan
Ziljkic nije u biko kakvim kombinacijana kod Rozmana, i to zasluzeno. Tako da ga djaba stavljate u potencijalne sastave. Boga moliti da mu nije propalo to za Tursku ili Pazar, pa da ne presjedi na tribinama bezveze, a dobija visoku platu.
- FKS -
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Zaboravite na Menala, nema ništa od njeg! Male su šanse da će doći, rijeci Ibricica
Sad sam ti listao postove, ne bi me čudilo da si se i javio Senijadu, šalu na stranu - ukoliko dođe odlično (bio bi fenomenalno pojačanje), ali i ako ne dođe siguran sam da postoji B opcija.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Adukora vratiti, moze dat ruke..
E cuj januzaj
E cuj januzaj
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Gdje si to pročitao?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 dec 2023, 12:28Adukora vratiti, moze dat ruke..
E cuj januzaj
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bordo10, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Sazg i 56 gostiju.