FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 24 dec 2023, 12:35

'naci Dema smarao pp i Ibricica.
Grob te yebo, stid me njegovog stida !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Dema7
Kontakt:

Post Postao/la Dema7 » 24 dec 2023, 12:37

NazorUso je napisao/la:
24 dec 2023, 12:35
Nisam ja debilu, eto bas imam toliko slobodnog vremena da smaram nekoga na chatu… nego znam iz grupa. Ja pisem samo provjerene inf jer vidim da se ljudi loze završne vako nako. Ne lozite se previše lupaju se imena ovde

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 dec 2023, 12:38

Jel kasno da mi forumaši napravimo neku akciju za paketiće ili slično? Ima nas ovdje fin broj, mogli smo pokrenuti nešto humanitarno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 dec 2023, 12:46

Surreal je napisao/la:
24 dec 2023, 12:28
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
Adukora vratiti, moze dat ruke..

E cuj januzaj
Gdje si to pročitao?
Neko napisao da smo ponudili posudbu
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 dec 2023, 12:50

24 dec 2023, 12:46
Surreal je napisao/la:
Adukora vratiti, moze dat ruke..

E cuj januzaj
Gdje si to pročitao?
Neko napisao da smo ponudili posudbu
Yebo ja sebi sve, mislim logično da znam da je to apsolutno nerealno, ali ja se opet napalim i gledam njegove poteze od početka karijere do sad :urnebes:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 24 dec 2023, 12:50

Sve vezano za ove turnire je sramota, pogotovo ovo za Haseta. Halo, igrate za isti klub i za turnir koji nosi ime najveceg igraca FK Sarajevo. I to nas **** vec godinama. Taj mentalitet, pobjednicki mentalitet. To dreba da se nosi iz kuce, sve moguce selekcije kluba ( od pjetlica, kadeta, pionira pa do juniora i semiora). Uvijek, ali uvijek se mora ici na pobjede/osvajanje i to se mora usaditi u DNK svih koji imaju veze sa FK Sarajevo. Od cistacice, ostalih uposlenih do uprave i kompletne ekipe. Ako vec igras turnir koji nosi ime najveceg igraca treba da “ das maksimum” . Znaci nema hajd sklepaj ekipu pa hajmo igrati… NE , to se mora maksimalno angazivati i da se prikazes u najboljem svjetlu a ne da te trpa nekakva Stupcanica.

Mene fakat ovo nervira zadnjih godina, nekad su ovakvi turniri bili na vrhunskom nivou, od ekipa, igraca pa do navijaca. Derbi bio, gori Skenderija grob te ****….

Velika sramota za sve u klubu
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 dec 2023, 12:53

Bolje da igraju djeca nego da se neko bitan povrijedi.
ISTINA ZA VEDRANA!

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 24 dec 2023, 12:54

Dema7 je napisao/la:
24 dec 2023, 12:37
NazorUso je napisao/la:
24 dec 2023, 12:35
Nisam ja debilu, eto bas imam toliko slobodnog vremena da smaram nekoga na chatu… nego znam iz grupa. Ja pisem samo provjerene inf jer vidim da se ljudi loze završne vako nako. Ne lozite se previše lupaju se imena ovde
Ti si onaj što reče da Duraković ode vani jelde?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 dec 2023, 13:07

Hamagara je napisao/la:
24 dec 2023, 12:50
Sve vezano za ove turnire je sramota, pogotovo ovo za Haseta. Halo, igrate za isti klub i za turnir koji nosi ime najveceg igraca FK Sarajevo. I to nas **** vec godinama. Taj mentalitet, pobjednicki mentalitet. To dreba da se nosi iz kuce, sve moguce selekcije kluba ( od pjetlica, kadeta, pionira pa do juniora i semiora). Uvijek, ali uvijek se mora ici na pobjede/osvajanje i to se mora usaditi u DNK svih koji imaju veze sa FK Sarajevo. Od cistacice, ostalih uposlenih do uprave i kompletne ekipe. Ako vec igras turnir koji nosi ime najveceg igraca treba da “ das maksimum” . Znaci nema hajd sklepaj ekipu pa hajmo igrati… NE , to se mora maksimalno angazivati i da se prikazes u najboljem svjetlu a ne da te trpa nekakva Stupcanica.

Mene fakat ovo nervira zadnjih godina, nekad su ovakvi turniri bili na vrhunskom nivou, od ekipa, igraca pa do navijaca. Derbi bio, gori Skenderija grob te ****….

Velika sramota za sve u klubu
Tako je

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 dec 2023, 13:11

Dema7 je napisao/la:
24 dec 2023, 12:20
Zaboravite na Menala, nema ništa od njeg! Male su šanse da će doći, rijeci Ibricica
O kome se god ovdje pisalo i spominjalo danima da će doći,da je sve dogovoreno,da je ostalo samo da potpiše itd,itd...na kraju ništa nije bilo tako da i od Menala nema ništa garant

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 dec 2023, 13:17

slika

Sa neke fb stranice, ne vjerujem iskreno, ali eto neka se nađe ovdje.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 dec 2023, 13:23

visokohz je napisao/la:
24 dec 2023, 13:11
Dema7 je napisao/la:
24 dec 2023, 12:20
Zaboravite na Menala, nema ništa od njeg! Male su šanse da će doći, rijeci Ibricica
O kome se god ovdje pisalo i spominjalo danima da će doći,da je sve dogovoreno,da je ostalo samo da potpiše itd,itd...na kraju ništa nije bilo tako da i od Menala nema ništa garant
Forum je buraz, nije sve tacno sto se napise, imas par likova koji imaju dobre inf i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 dec 2023, 13:27

Surreal je napisao/la:
24 dec 2023, 13:17
slika

Srpski mediji pišu da pregovara sa Rubin Kazan,tako da...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 dec 2023, 13:32

Evo kazu Menalo u Velezu haha ljudi svake godine mastaju o nekim imenima koja ni u snu nebi dosla kod njih. Musu su isto prizivali,evo Menala nikako da skontaju da nece tamo niko osim ako nema gdje drugo. Vazno je da znaju da ce Menalo oderati Mirvica,lijepa nasa braca iz Mostara,ljubi ih brat. Zanimljivo nikako ih ne spominjemo,ne dozivljavamo al konstantno od njihovog foruma do opstih moraju da pljunu redovno.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 dec 2023, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2023, 13:36

visokohz je napisao/la:
24 dec 2023, 13:27
Surreal je napisao/la:
24 dec 2023, 13:17
slika

Srpski mediji pišu da pregovara sa Rubin Kazan,tako da...
Ne kažem da to nije moguće ali ako se nije mogao snaći u Tuli a tamo mu je Srbin bio trener, imao je Srbe kao saigrače teško da će moći ponovo u Rubin koji je 7. na tabeli. Ovaj Arsenal je u drugoj ligi a otišao je iz Rubina baš zato što nije dobijao dovoljno prilike da igra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Herson

Post Postao/la Herson » 24 dec 2023, 13:40

Cemu takvi postovi ovdje? Na kraju krajeva neka ide i u Gosk, ako ga mogu platiti. Ljudi od Menala ovdje napravise Vinicius Juniora. Dolazili su i bolji igraci od njega u Sarajevo, ne treba praviti toliku famu oko njegovog dolaska. Za Dinamo je vezan jakim ugovor, ako i dodje to ce biti za poprilicno veliki novac. Uvjeren sam da za manje para mozemo dovesti igraca njegovog kvaliteta, ako ne i boljeg.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 dec 2023, 13:40

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 dec 2023, 13:32
Evo kazu Menalo u Velezu haha ljudi svake godine mastaju o nekim imenima koja ni u snu nebi dosla kod njih. Musu su isto prizivali,evo Menala nikako da skontaju da nece tamo niko osim ako nema gdje drugo. Vazno je da znaju da ce Menalo oderati Mirvica,lijepa nasa braca iz Mostara,ljubi ih brat. Zanimljivo nikako ih ne spominjemo,ne dozivljavamo al konstantno od njihovog foruma do opstih moraju da pljunu redovno.
Ma oni sr mogu **** dok im je Nikšića....

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 dec 2023, 13:46

Ma ne treba se sekirati niti izmisljati bezveze, imamo trenera koji zna sta njemu odgovara. Kakav sistem igra i mislim da ce covjek dovesti ono sto mu odgovara... Nema vise da mu neko drugi kroji ekipu i to.... I jedino cu vjerovat kad vidim sa dresom FKS... Ovo sve sto je izaslo u medijima i na forume. Mislim da nema od toga nista..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 24 dec 2023, 13:53

Imamo Renana, i Hamzu. Logicno bi bilo da napadaca ne dovodimo.
Na krilima imamo 4 igrača, dovodjenje novog krila je realno ako Ziljkic bude bivsi.
Menalo je neko ko sigurno moze naci angazman u jacoj ligi od nase, gdje su igraci puno vise placeni nego kod nas. Jedino ako Mirvic bas odrijesi kesu, mada i tada je upitno.
A ako je spreman da trosi grdne pare, onda nek ih preusmjeri na veznog igraca.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Mocvara1991, Pena, SHZ82, skoJaa, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 88 gostiju.