FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma da Amar Messia postavi u napad tebi se nebi moglo udovoljiti
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Samo da pitam zna li iko ima li zeljeznicar ista od Bekricevog trans
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Inace ucinak nasih napadaca je takav da se ne moze uputit nijedna kritika na njihovu igru !Buddy je napisao/la:Ma da Amar Messia postavi u napad tebi se nebi moglo udovoljiti
TM87
Ouu vidi Bogija.
Fin povratak onako u stilu. 
tm-ovac iz mase je napisao/la:Inace ucinak nasih napadaca je takav da se ne moze uputit nijedna kritika na njihovu igru !Buddy je napisao/la:Ma da Amar Messia postavi u napad tebi se nebi moglo udovoljiti
e kad smo mi nezadovoljni a imamo najefikasniju ekipu PL sta je sa ostalima,
a zicerr fulaju svi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- samir_tm87
- Kontakt:
Bajro protiv Travnika odigrao odlicno i zabio go:
Bajro Huabica
Bajro Masina
Bajro Messi
Bajro GOLMACHINE
Frajer odigro jednu tekmu losu, odma oce da ga bjese, pa Benzema po sezone presjedio na klupi i nije mogo meda, a eno ga sad ubija :S
Bajro Huabica
Bajro Masina
Bajro Messi
Bajro GOLMACHINE
Frajer odigro jednu tekmu losu, odma oce da ga bjese, pa Benzema po sezone presjedio na klupi i nije mogo meda, a eno ga sad ubija :S
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Naša se efikasnost ne može izjednačiti sa kvalitetom nasih napadaca...O tome najbolje govori činjenica da nam je Zeba najbolji strijelac !gavran je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:Inace ucinak nasih napadaca je takav da se ne moze uputit nijedna kritika na njihovu igru !Buddy je napisao/la:Ma da Amar Messia postavi u napad tebi se nebi moglo udovoljiti
e kad smo mi nezadovoljni a imamo najefikasniju ekipu PL sta je sa ostalima,
a zicerr fulaju svi
TM87
gotovo sigurno 99% u Tobol - KazahstanZELJO MOJA je napisao/la:Samo da pitam zna li iko ima li zeljeznicar ista od Bekricevog trans
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma znam da je presao tamo samo me zanima imamo li mi ista od togadjale je napisao/la:gotovo sigurno 99% u Tobol - KazahstanZELJO MOJA je napisao/la:Samo da pitam zna li iko ima li zeljeznicar ista od Bekricevog trans
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vječita diskusija, ko je bolji Lazar ili Bajro!?
Amar Osim zna odgovor na to pitanje i kraj priče

Amar Osim zna odgovor na to pitanje i kraj priče
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma izgleda dzaba ovo sve i da uzmemo kup i titulu.Danas pricam sa jednim likom koji je oko nogometnog saveza i pricamo oko sunspenzije repke i klubova, kaze negine nam sunspenzija jer glavonje u savezu nemogu da se dogovore a iz uefe porucili da je ovo zadnji voz 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
nisu oni krivi vec mi. mislis da bi ovi preko drine, i ovi u ''lijepoj'' trpili ovo sto mi trpimo godinama ? pa ljudi bi do sada organizovali 100 protesta i silom ako vec ne moze fino, smjenili savez. mi smo za ovih 17 godina organizovali jedan protest gdje su bile navijacke grupe iz cijele BiH, pa nas opet nije bilo 10 000.. sto je najgore, bila je opsta bjezaona po gradu.BLU SKY je napisao/la:Ma izgleda dzaba ovo sve i da uzmemo kup i titulu.Danas pricam sa jednim likom koji je oko nogometnog saveza i pricamo oko sunspenzije repke i klubova, kaze negine nam sunspenzija jer glavonje u savezu nemogu da se dogovore a iz uefe porucili da je ovo zadnji voz
sa ovakvom igrom treba da posaljemo zahvalnicu Ilji, Sulji i Bogdanu jer zbog njih necemo naletiti na gori Hapoel. i to se nece desiti samo nama vec bilo kojoj ekipi iz PL.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Mozes kurcu protestovat, kad ovi iz Borca vise vole predsjednistvo neg pretkolo lige prvaka, sta god mi u federaciji budemo protestovali oni ce kontre pucat i sve to opstruisat.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Mozes kurcu protestovat, kad ovi iz Borca vise vole predsjednistvo neg pretkolo lige prvaka, sta god mi u federaciji budemo protestovali oni ce kontre pucat i sve to opstruisat.
TM87
he,he....vi to sad odjednom postali fanovi Saveza
sve je super samo problem kocnicari iz fsrs
sve je super samo problem kocnicari iz fsrs
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
a sta oni mogu ? pa do prije dvije godine igrali su po (vukojebinama). ako vecina izglasa, predsjednistvo se mora ukinuti a oni onda neka se bune i sviraju (kurcu). svakako ne postoji klub iz RS-a koji je dobar izuzev tog Borca koji ce se opet vratiti tamo gdje mu je i mjesto.. druga liga. klubovi iz RS-a nam samo sluze da popune ligu, a svi znamo da bi liga bila znatno bolja sa manje klubova...lisander je napisao/la:Mozes kurcu protestovat, kad ovi iz Borca vise vole predsjednistvo neg pretkolo lige prvaka, sta god mi u federaciji budemo protestovali oni ce kontre pucat i sve to opstruisat.
naravno nece sve samo od sebe krenuti. treba malo skrenuti paznju i na nase stavove upravo tim protestima. ali jok, mi nismo u stanju i bijednu parolu napraviti (ovo govorim za sve grupe u BiH), kakvu pjesmu napraviti... stickere po gradu lijepiti, sablone i ostalo. svakako da bi nas i televizija promovisala, a nakon toga oni u savezu, fifi i uefi ne bi bilo ravnodusni. najgore sto mi mislimo da ce se sve samo od sebe srediti u svim granama drustvenog zivota u BiH, ali ne ide to tako. ja sada samo pratim Japan i garantujem da ce ljudi za 17 godina napraviti vise nego mi sto smo napravili od kulina bana.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ma kakvi bolan pa eno Munib umjesto da ga u zatvro strpaju on dobije novu funkciju u NSBIH, ili ih pobiti ili ih smjeniti sve do jednog
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Glavni problem kad igramo protiv "bunkera" tj. protiv malo jače i defanzivnije ekipe je taj što igramo sa defanzivnom formacijom...Jučer Amar nije imao koga da ubaci da pojača napad i desilo se to što se desilo!
Poenta je da igramo sa previše defanzivno orjentisanih igrača protiv isto tako defanzivno postavljenog protivnika! Nešto slično smo vidjeli na derbiju...Ista sinošnja igra je viđena i u Gradačcu, samo je na "banji Ilidži" odbrana bila na većem nivou! Ne možemo probiti bunker sa 7 defanzivaca koji se i ne ubacuju u napad (Savić, štoperi) ne ide to nikako!
Poenta je da igramo sa previše defanzivno orjentisanih igrača protiv isto tako defanzivno postavljenog protivnika! Nešto slično smo vidjeli na derbiju...Ista sinošnja igra je viđena i u Gradačcu, samo je na "banji Ilidži" odbrana bila na većem nivou! Ne možemo probiti bunker sa 7 defanzivaca koji se i ne ubacuju u napad (Savić, štoperi) ne ide to nikako!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 20.03. u 18:00!
ŽELJEZNIČAR - SLOBODA
Glavni sudija: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo).
Pomočnici: Rodoljub Topić (Banja Luka) i Nikica Tomas (Drinovci)
Četvrti sudija: Elvis Prošić (Cazin)
Delegat: Alija Kurtagić (Bihać)
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje)
ŽELJEZNIČAR - SLOBODA
Glavni sudija: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo).
Pomočnici: Rodoljub Topić (Banja Luka) i Nikica Tomas (Drinovci)
Četvrti sudija: Elvis Prošić (Cazin)
Delegat: Alija Kurtagić (Bihać)
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje)
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Bravo!!!otpravnik_vozova je napisao/la:Glavni problem kad igramo protiv "bunkera" tj. protiv malo jače i defanzivnije ekipe je taj što igramo sa defanzivnom formacijom...Jučer Amar nije imao koga da ubaci da pojača napad i desilo se to što se desilo!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.