Beduin je napisao/la: ↑24 dec 2023, 08:23Blokiracu te ako nastavis ko Meepo kvotati pasus po pasus.
Nema fajde brate tebi ista pisati, ti svakako vjerujes samo ono u sta sebe ubijedis. Tako i za Thea. Uzasan odnos na relaciji Theo-trener, eto tek tako se zamrzili, nema veze sto sve vise pisu o tome kako su na ratnoj nozi, ali ako ti kazes da Theo trazi da igra stopera onda cu ti vjerovati.
A i pressing se igrao samo zahvaljujuci Kessiu
A i Jovic treba ostati na klupi, nema veze sto daje golove. Jer je Giroud prvi napadac i nema veze sto bi ga se odmorilo i psihicki i fizicki usljed svega sto se desava u zadnje vrijeme.
Nista nije do trenera.![]()

Ne kazem ja brate da je Theo trazio da igra stopera, vec su to prenijeli svi mediji pa cak je i Pioli na presici rekao da mu je Theo dosao i trazio da njeg stavi da igra na mjestu stopera, da ne bude da ja izmisljam

Presing se igra ne samo zahvaljujuci Kessiju, rekao sam ti vec, imao si Sandra, zdravog Ismu koji su orali sredinom terena, pogledaj nam sad sredinu i sve ti je jasno. Salemakers koliko god bio limitiran, uvijek je trcao nazad i radio pritisak, ovi to sad ne rade, i da ne zaboravim da dodam, itekako fali i Brahim da poveze napad i sredinu, nema ko vise to da radi, ponekad Pulisic jedino ali i on sve manje i manje

Sto se tice Jovica i Oliviera, sve dok je ovaj drugi zdrav i odmoran pocinjati ce i imati prednost, tako nam je kako nam je. Da su ljetos bogdom doveli prvog spica pa da Zirua gledamo samo sa klupe ali eto.....
Jeste do trenera, ali i isto toliko je i do igraca i ostali