Javio sam se tebe da prokomentarišem, a ono nema smisla udostojit ičime osim zabranom forumu.padobranac1978 je napisao/la:vrijedi cim si se javio...Željovac je napisao/la:Jesi bistar, padobranac. Kakva je to ložionička?! Fol kod vas sve do jednog normalni likovi. Hiljade normalnihOvog ne vrijedi komentarisati. Dno je kompliment.
Bianconeri1988 je napisao/la:ako je istina,jeli ti ih žao ne znam zasto ih nisi izveo poslije tekme malo u grad kad ih volis...
KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: KUP BiH 2010/2011
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
ok,nisam te odmah shvatio...do mene je,poslije onog me prenijelo....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Koja razlika danas prebaciti na BHT i gledati nase polufinale kupa i prebaciti gledati Zvezda-Partizan i njihovo polufinale kupa o jbt kako zalosno gdje smo...ono razlika otprilike kod nas nivo neki sklj tamo hladno nivo Lige prvaka,al u svakom smislu,bas tuzno za vidjeti kolko su nam otisli ispred ako nista ta dva kluba,danas gledam kod nas nemoze lopta nikako ravno da ide na svaka dva metra promjeni smjer jel je grbav teren,a tamo brate ko po cilimu,i kako da ocekujem dobru tekmu kad lopta nije u stanju ni ici kako treba 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nostradamus
Ma kad ovo gledas prodje te svaka volja za nogometom a ovamo najave ko da igraju Barsa Real.I kaze nema raje na tekmama ,ma ima stari kako se igra......I moze li neko skloniti one komentare od maloprije a za ovakve likove sto ovo pisu ima samo jedna istina NIJE BOLEST SVE STO BOLI......Daj ba ovdje smo da se malo opustimo razmisljamo na svoj nacin nekad se i prepucavamo ko je bolji ,muka mi vise mi smo ovo mi smo ono a dodjemo na tekmu pola nas nema 5 KM za kartu bez obzira koje smo RASE ,Zar ima jos neko ko nasjeda na te stvari budimo ljudi malo realni razmislimo malo glavom prije nego bilo sta napisemo ....miky_hz je napisao/la:Koja razlika danas prebaciti na BHT i gledati nase polufinale kupa i prebaciti gledati Zvezda-Partizan i njihovo polufinale kupa o jbt kako zalosno gdje smo...ono razlika otprilike kod nas nivo neki sklj tamo hladno nivo Lige prvaka,al u svakom smislu,bas tuzno za vidjeti kolko su nam otisli ispred ako nista ta dva kluba,danas gledam kod nas nemoze lopta nikako ravno da ide na svaka dva metra promjeni smjer jel je grbav teren,a tamo brate ko po cilimu,i kako da ocekujem dobru tekmu kad lopta nije u stanju ni ici kako treba
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
@billy nije ti Sarajevo krivo nema razloga da vrijedzas !!!Capt_Billy je napisao/la:Ja ovo ne kontam. U kupu ostale cetiri ekipa a tu se javljaju navijaci Sarajeva. Imate temu FK Sarajevo pa tamo komentarisite o svom jadnom klubicu.!!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Znači, da se vratimo na temu - Kup BiH.
Široki trenutno ima kakvu takvu prednost nad Željom, dok će Olimpic i Čelik tek odmjeriti snage, tu je sve otvoreno mada blagu prednost dajem Zeničanima, čisto zbog veće motivacije.
Široki trenutno ima kakvu takvu prednost nad Željom, dok će Olimpic i Čelik tek odmjeriti snage, tu je sve otvoreno mada blagu prednost dajem Zeničanima, čisto zbog veće motivacije.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ljudi, znal ko kojeg je datuma finale kupa??? Biće srijeda, samo koja ako neko zna...
Čelik Zenica 1945
- neutralan__
- Kontakt:
Je.bem ti nas kup,polufinale kupa 300-400 navijaca na stadionu. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- crvenocrni
- Kontakt:
I to a i na tekmi Zvezda - Partizan normalno intoniranje himne a kod nas ni govora o tome p.o.s.e.r.e.m se ja na nas ligaski/kup nogomet/fudbalneutralan__ je napisao/la:Je.bem ti nas kup,polufinale kupa 300-400 navijaca na stadionu.

- neutralan__
- Kontakt:
Jbg mozda bi se i svirala,ali u ovom slucaju himna Hrvatske.crvenocrni je napisao/la:I to a i na tekmi Zvezda - Partizan normalno intoniranje himne a kod nas ni govora o tome p.o.s.e.r.e.m se ja na nas ligaski/kup nogomet/fudbalneutralan__ je napisao/la:Je.bem ti nas kup,polufinale kupa 300-400 navijaca na stadionu.

jabuko da igra celik protiv zelje ili sarajva bilo bi puno vise a vako hebigeneutralan__ je napisao/la:Je.bem ti nas kup,polufinale kupa 300-400 navijaca na stadionu.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Mislim da nema smisla dase vise sere da sve ide po nacionalnom kljucu !
- neutralan__
- Kontakt:
Krusko,ipak je ovo sramota,bez obzira na sve!tareizo je napisao/la:jabuko da igra celik protiv zelje ili sarajva bilo bi puno vise a vako hebigeneutralan__ je napisao/la:Je.bem ti nas kup,polufinale kupa 300-400 navijaca na stadionu.
Sta da kazem na sve ovo.Razocaran sam na sva ova desavanja oko nogometa u BiH.Inače,pratim sve utakmice prvenstva i kupa na Balkanu.Evo danas sam pratio 2 utakmice: Zvezda-Partizan i Siroki Brijeg- Zeljo.Kada sam vidio ponasanje pojedinih ljudi i mrznju na stadionu u Sirokom Brijegu,zapitao sam se:Zasto uopste igramo zajednicku ligu ako evo vec 20 godina poslije rata je ostala ista mrznja između 3 naroda u BiH.Sta vi mislite o tome?
jesi ti išao u školu??neutralan__ je napisao/la:Je.bem ti nas kup,polufinale kupa 300-400 navijaca na stadionu.
jer očito neznaš brojat, barem 1500 ljudi je bilo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
mah sta reci, siguran sam da ce siroki naci nacin da izadje u evropu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
I protiv cega se bore Horde vec pa skoro dvije godine,ccccccc...onaj zastitar zamalo nije utoku izvadio da on rijesi dilemu oko finaliste,a zamisli kako je bilo Hordasima dole u LISTICI....Plummer je napisao/la:Sta da kazem na sve ovo.Razocaran sam na sva ova desavanja oko nogometa u BiH.Inače,pratim sve utakmice prvenstva i kupa na Balkanu.Evo danas sam pratio 2 utakmice: Zvezda-Partizan i Siroki Brijeg- Zeljo.Kada sam vidio ponasanje pojedinih ljudi i mrznju na stadionu u Sirokom Brijegu,zapitao sam se:Zasto uopste igramo zajednicku ligu ako evo vec 20 godina poslije rata je ostala ista mrznja između 3 naroda u BiH.Sta vi mislite o tome?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- Neprilagodjen
- Kontakt:
To je zato sto su igrali Zvezda-Partizan.miky_hz je napisao/la:Koja razlika danas prebaciti na BHT i gledati nase polufinale kupa i prebaciti gledati Zvezda-Partizan i njihovo polufinale kupa o jbt kako zalosno gdje smo...ono razlika otprilike kod nas nivo neki sklj tamo hladno nivo Lige prvaka,al u svakom smislu,bas tuzno za vidjeti kolko su nam otisli ispred ako nista ta dva kluba,danas gledam kod nas nemoze lopta nikako ravno da ide na svaka dva metra promjeni smjer jel je grbav teren,a tamo brate ko po cilimu,i kako da ocekujem dobru tekmu kad lopta nije u stanju ni ici kako treba
Vec u finalu ce biti druga slika i bolje i posjecenije ce biti nase finale Celik-Zeljo nego njihovo Partizan-Vojvodina.
Nije moglo biti bolje finale od ovoga zato sto ce biti spektakularna atmosfera pogotovo sa strane Robijasa jer dugi niz godina nisu bili u prilici da se raduju nekoj tituli Celika u ovoj nasoj sabaniji,zato neka bude sve regularno i sportski i bolji tim koji to zasluzi neka uzme ovu titulu.
Željo ovakvom igrom ne zaslužuje Kup, nadam se da će Čelik biti osvajač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.