Dogovorit ćemo se u pp, samo nemoj kod one lole na Ilidžibagniadiluca je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:2213 januar, biraj, Sejo Brajlović ili neki restoran na Bash square, ja častim !?MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:01Borac je novi šampion Bosne i Hercegovine, neće tu biti nikakve borbe do kraja.Maradona10 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:58
Neću se osvrtati gore na postove, jer odmah skacu Borac ovo Borac ono. Santos da se ne lazemo, u formi u kakvoj je bio je pojačanje za sve nase klubove, ali to je sada lutrija , prvo masu para bi im sada tražio, a drugo nije se naigrao tamo upitno je kakav je... Ali bespotrebna je rasprava, mislim da ce prije potpisati Nejmara nego njega. Ja im zelim da se sto prije oporave, jel realno mi je bolje gledati njih nego neke livade po kojekakvim selima. Ovoj ligi fale Velik, Sloboda, klubovi sa tradicijom, infrastrukturom kakva Zvijezda 09 , Jedinstvo Bihać, Laktaši... Uz dužno poštovanje prema pomenutim klubovima. Sve u svemu, mislim da ce ovaj prelazni rok dosta toga odluciti, ako je istina za Borac i dva dolaska, mislim da ce to biti odlična borba sa Zrinjskim do kraja.
Plus dres Tataraa da nije šuplja evo sad ću uslikat pa poslat telefonom

Ako ne budem mogao tad ja svakako dolazim u Banjaluku 23. ili 24. januara pa ćemo se naći
Prihvatit ću rado poklon iako bi volio da je neki drugi igrač