Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gukni golube, je li to neki hint?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:23Bilo bi dobro kad bi mogli ozvaničiti neki dobar transfer do najave novih članskih.
To bi najbolji marketing bio, nema boljeg.
jeKo Ilievski?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:08Znaci Ilievski ce proci ko Djurickovic. Odlicno
Hoće li brat sa profilne u lišticudonDondon je napisao/la: ↑26 dec 2023, 08:59ja se samo nadam da ce se iznaci rjesenje za Vrancica,vidjelo se koliko fali njegov fudbal ,on i igra poziciju gdje jedan pas odluci sve ,gdje kad ima loptu tu je lopta i sigurna,samo da nadje zajednicki jezik za rozmanom
mi zadnje tekme nismo imali taj pas iz sredine ,nepovezano smo igrali
i ja se nadam da ce naci rijesenje kako da raskinu ugovor sa istim i da ce njegovom platom osloboditi budzet za nekog ko ce koristiti ekipidonDondon je napisao/la: ↑26 dec 2023, 08:59ja se samo nadam da ce se iznaci rjesenje za Vrancica,vidjelo se koliko fali njegov fudbal ,on i igra poziciju gdje jedan pas odluci sve ,gdje kad ima loptu tu je lopta i sigurna,samo da nadje zajednicki jezik za rozmanom
pisao sam mu,javim tiDave je napisao/la: ↑26 dec 2023, 09:33Hoće li brat sa profilne u lišticudonDondon je napisao/la: ↑26 dec 2023, 08:59ja se samo nadam da ce se iznaci rjesenje za Vrancica,vidjelo se koliko fali njegov fudbal ,on i igra poziciju gdje jedan pas odluci sve ,gdje kad ima loptu tu je lopta i sigurna,samo da nadje zajednicki jezik za rozmanom
Igrac koji je proslu sezonu ispao iz lige, ovu polusezonu nije odigrao minut (cak nije bio ni u zapisniku) u Lokomotivi koja trpi mlade igrace jer zivi od njihove prodaje, nama dolazi kao pojacanje?! Ne mogu da povjerujem da iz akademije nema boljeg igraca. Evo npr Ljukovac je strasan talenat i po meni mnogo veci potencijal i bolji igrac. S ovakvom politikom ova garnitura treba ugasiti akademiju, jer ne vidim njenu svrhu trenutno… jedina svrha je izgleda da se nasa djeca salju na pozajmice u druge lige
Jesi ti naporan lik života mi, zapneš za nešto i čim neko nema isto mišljenje vrijeđaš i lijepiš nekakve etikete.
vise ce Eldar pokazati jer se odmah pljuje nego neka imena poznata od kojih se ocekuje po 15 golovaHarakiri79 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 11:26Igrac koji je proslu sezonu ispao iz lige, ovu polusezonu nije odigrao minut (cak nije bio ni u zapisniku) u Lokomotivi koja trpi mlade igrace jer zivi od njihove prodaje, nama dolazi kao pojacanje?! Ne mogu da povjerujem da iz akademije nema boljeg igraca. Evo npr Ljukovac je strasan talenat i po meni mnogo veci potencijal i bolji igrac. S ovakvom politikom ova garnitura treba ugasiti akademiju, jer ne vidim njenu svrhu trenutno… jedina svrha je izgleda da se nasa djeca salju na pozajmice u druge lige
Strasna statistikaLucas je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:46Ima 29 godina, branio u karijeri na 45 zvaničnih klupskih utakmica, tek nešto vise od 30 u prvim ligama.Sanchez87hz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:35Golmana goveli nije odigro tekme 6 mjeseci i nikom nista,nije ni grohno ni nista al zato Dulja je vaki naki cccc...bjezi od Bosne sto dalje Dulja...
Zaboravio si Kapetanovića.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, ErosViverosViv, fks74, JavierBosnia, johntravolta123, OzmoodPinglewood, perodeformero, Seipronto, senad82, skoJaa i 125 gostiju.