FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno Eldare da budes pravo pojacanje i da te sreca prati.
Nisam nešto optimističan, ali sretno mali demantuj me.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sretno momku
Dres je preruzan, dobijamo ga zato jer se ukida iz prodaje garant ga dobili vrlo jeftino, ove pruge su kriticne
https://www.prokituk.com/adidas-striped ... -grey.html
https://www.prokituk.com/adidas-striped ... -grey.html
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
- Kontakt:
Ovaj dečko zna fudbal eh sad je pitanje kako ce se uklopiti. U lokomotivi se nije snašao imao je porodičnu tragediju nije to lahko, nadam se da ce kod nas pokazati sta zna i biti pravi. Treba momka podrzati a ne nakon 2 loša pasa da mu se psuje.
Dobrodošao u bordo porodicu momčino...

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Konstantno dovodimo igrace koji su otpisani u svojim klubovima, dakle koji nisu u formi i ne igraju.
Onda tim igracima treba duzi vremenski period da se osposobe da igraju 90 minuta, i pitanje je hoce li ikada povratiti nivo igre koji su nekad imali.
I u konacnosti ocekujemo da sa tim igracima imamo neki pobjednicki mentalitet i ganjamo titule.
Klub koji hoce da osvaja titule ne moze biti poligon za ozivljavanje karijera.
Onda tim igracima treba duzi vremenski period da se osposobe da igraju 90 minuta, i pitanje je hoce li ikada povratiti nivo igre koji su nekad imali.
I u konacnosti ocekujemo da sa tim igracima imamo neki pobjednicki mentalitet i ganjamo titule.
Na koga misliš? Renana, Kyeremeha, Guliashvilia, Đuričkovića, Soldu, Rogića, Julardžiju, Beganovića, Viverosa?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:48Konstantno dovodimo igrace koji su otpisani u svojim klubovima, dakle koji nisu u formi i ne igraju.
Ako se može reći da smo nekog uzeli to je Anđusić i sada Mehmedović.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Jede teren i Beganovic ali dzaba kad to nije kalibat za toliko zeljeni iskorakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2023, 13:27Ne serite previse
A da je izasla vijest da dovodimo nekakvog Martineza bez utakmice 3.5 sezone i dajemo mu platu 30k eura sad bi bili na stranici 8947 od silnog svrsavanja
Momak je itekako potencijal,veliki profesionalac i ubjedjen sam da ce pojesti teren.20 godina...Uostalom ne dolazi za prvi 11 nego ponajvise zbog sirine i u21
Jel se mora svako ko nije "Prije 10 godina znao lopte" popljuvati unaprijed.Pustite da vidimo pa cemo suditi.Volio bi da vam zacepi usta.Ako se ne pokaze Boze moj.Nije neka steta posto nece za masne pare igrati.Vise su nas Penaranda i TSS ostetili nego ovaj momak taman da nista ne uradi.
Ne vjerujem da nismo naucili na greskama i da bi narod opet prije boliqurca da se vuce po terenu nego igraca koji ce ginuti za grb.
Ne vjerujem da ce se Rožman igrati, pa na tako zahtjevnu poziciju staviti igraca koji 8 mjeseci nije igrao zvaničnu klupsku utakmicu. Opet vjerujem da on dolazi zbog rotacije, jer igramo na dva fronta i da ce biti rezerva nekom boljem i iskusnijem igracu, koji bi trebao doci.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:48Konstantno dovodimo igrace koji su otpisani u svojim klubovima, dakle koji nisu u formi i ne igraju.
-
- Kontakt:
Pa bar su mladi, meni bolje mlade pokusati oziviti nego Sušić, Vrancic i slicni koje niko ne oživi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:48Konstantno dovodimo igrace koji su otpisani u svojim klubovima, dakle koji nisu u formi i ne igraju.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne nego na ostalih 15 koje nisi nabrojao.H8Z7 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:51Na koga misliš? Renana, Kyeremeha, Guliashvilia, Đuričkovića, Soldu, Rogića, Julardžiju, Beganovića, Viverosa?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:48Konstantno dovodimo igrace koji su otpisani u svojim klubovima, dakle koji nisu u formi i ne igraju.
O kakvom iskoraku se i dalje nadate a za to dajete rok od 6 mjeseci?
Istina je da je Mehmedovic doveden van forme, ali treba i pohvaliti kako se na vrijeme reaguje i eto momak je tu i bit ce od pocetka priprema sa ekipom i pred Rozmanovim ocima 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sretno Eldaru, mislim da i sljedece sezone ulazi u kvotu u21 igraca. Do ljeta ce sigurno nadoci a ne gubimo puno. 190 visok, dobro za ekipu koja je tanka u prekidima 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ne dovodiš zato što je igrač koji je u brutalnoj formi duplo skuplji i vjerovatno ima više ponuda.
A kada bi kojim slučajem doveli igrača u formi iz druge hrvatske lige, rigala bi se vatra po forumu.
A kada bi kojim slučajem doveli igrača u formi iz druge hrvatske lige, rigala bi se vatra po forumu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dobrodošao Eldare! Nadam se da ćeš opravdati svoj veliki potencijal.
Malo je ovdje raja nerealna. Sta se ovdje ocekuje? Caicedo McAlister Mbape
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koje? Molim te nabroj ih.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 17:00Ne nego na ostalih 15 koje nisi nabrojao.H8Z7 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:51Na koga misliš? Renana, Kyeremeha, Guliashvilia, Đuričkovića, Soldu, Rogića, Julardžiju, Beganovića, Viverosa?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 16:48Konstantno dovodimo igrace koji su otpisani u svojim klubovima, dakle koji nisu u formi i ne igraju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Fudo, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, keli, mosarajvosa83, NazorUso, Proximic, Seipronto, Tatamata1946, tuitamo, Vanja8 i 119 gostiju.