igrao je i do sad sa diazom
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad bi kako mogli Trenta rano izvesti iz igre da malo predahne
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Samo me zanima čija je idiotska ideja bila da redaju igrače po brojevima kad izbace postavu. Ojadu se zabavim dok skontam ko gdje igra.
Edit. Tačnije dok nađem Nuneza.
Edit. Tačnije dok nađem Nuneza.

Never doubted him
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hahhahahahaa idi u **** materinu smrdljivu, ovo pašče nas redovno potkrada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
HAHAHAHAHAHA ovo nije gol
Joj cirkusa , **** vam VAR sve nesposobno

Joj cirkusa , **** vam VAR sve nesposobno
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sta li je Darwin skrivio ovom komentatoru na areni?Lik ne prestaje da pljuje po njemu. A sto se tice sudija ovo je stvarno postalo fuj, pa Kazlagic i Gigovic zajedno nisu ovoliko nehumani.
Srce, čast i ponos!
faula ocima nije vidjelo, jes mu noga bila u cudnom polozaju ali po onom ugle kamere nije ga dotakao.
Cak se i onaj igrac uhvatio za glavu sto su primili go, nije ni trazio faul
Cak se i onaj igrac uhvatio za glavu sto su primili go, nije ni trazio faul

Tierney nas redovno ****
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne mogu da vjerujem kako nam ljudi ponistavaju ciste situacije. Bas nema smisla.
Oštećeni smo. Nastavlja se mržnja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salah je morao zabiti 1 od one 2 , ovo ostalo su mahom bili šutevi van 16m , ali rezultat minimalno 0:3.
Tierney nas redovno krade i svaki put kad vidim da on sudi , znam da nas ošteti makar za 1 bitnu situaciju.
Tierney nas redovno krade i svaki put kad vidim da on sudi , znam da nas ošteti makar za 1 bitnu situaciju.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- SoloControTutti
- Kontakt:
Uzasan Burnley kompletno ali isto tako losa realizacija i igra pred golom od strane Liverpoola, katastrofa su ljudi za ne povjerovati. Ostaviti ih treba na poluvremenu na terenu da vjezbaju igru pred golom protivnika.
Sto se tice faula i ponistenog gola sramota i najgore od svega ovog je sto se vec navijaci polako mire s ovim sudenem, ovo je bruka svirati faul, cka niko od protivnickih igraca nije trazi faul uopste i sam igrac nad kojim je sviran nije vjerovao da ga je dobio.
Sto se tice faula i ponistenog gola sramota i najgore od svega ovog je sto se vec navijaci polako mire s ovim sudenem, ovo je bruka svirati faul, cka niko od protivnickih igraca nije trazi faul uopste i sam igrac nad kojim je sviran nije vjerovao da ga je dobio.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 26 dec 2023, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo se čini kao fina utakmica za razigrati malo Diaza.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Endo ima zaebanu boljku s onim drzanjem lopte po sat vremena na sredini terena, dosta puta je onako izgubio loptu otkad je stigao u klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.