Ma vala ne znam ni šta je Diaz mogao u onoj prilici, školski sve odrađeno, vrhunska odbrana golmana. Proradiće i on uskoroJayCatwright je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:21Nunez danas jako dobar ali ajmo sra.ti po defaultu. Diaz je nas najgori "napadac" trenutno
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Meni on nocas među najgorimSoloControTutti je napisao/la: ↑26 dec 2023, 19:33Ali se vidi da je sve bolji i manje pravi te greske, zadnje 4 tekme sto igra redovno je jedan od boljih i ima kontantu, radi svoj posao, sto se ne moze recí za napadace i ofanzivne veznjake koji su trebali strpati barem jos 2 komada do kraja poluvremena.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma ne mislim ja na ovu utakmicu, nego generalno. Kako god odlicni smo danas bili, ne pamtim da smo ovoliko sansi stvorili.Arvid je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:25Ma vala ne znam ni šta je Diaz mogao u onoj prilici, školski sve odrađeno, vrhunska odbrana golmana. Proradiće i on uskoroJayCatwright je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:21Nunez danas jako dobar ali ajmo sra.ti po defaultu. Diaz je nas najgori "napadac" trenutno![]()
Je li moguće da su dali samo 2 gola i je li moguće da nas zakidaju protiv ovakvih ekipa. Diaz, Darwin i Gakpo trebaju na časove kod Jote, bas kao sto neko napisa gore da je on bio tu protiv Arsenala sigurno bi pobijedili.
Elliot vrlo dobar
Elliot vrlo dobar
5 dana odmora od fudbala , i ritam gledanja utakmica je postao jeb..
Dojma sam da zadnjih 2 mjeseca svaki 2 dan igramo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JayCatwright
- Kontakt:
Ide još jedna POTY nagrada na kraju sezone
I mi bi sa Timberom izeli Liverpul
Iako vec u kupu ocekujem da Jota siluje navikao je a navika je cudo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Fali Timber skoro ko Nkunku.
Daj tabelu šugonja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Fali skoro kao Jota
Ide tabela u cetvrtk oko 23h ,nemoj da postavljamo tabelu sada kada imate utakmicu vise
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I want to be ninja
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Prvi na polusezoni 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Tottenham u gostima (znate sve)
Chelsea u gostima (rukomet Jacksona)
Arsenal kuci (rukomet norveskog Pjanica)
Tri utakmice gdje smo osakaceni za nekih 7 bodova. Ostatak sezone bi bio cista formalnost da je suđenje kako treba.
P.S. : Kad god popljujete Darwina naredni put, sjetite se Jesusa i letargije tog igrača. Darwin je za njega Maradona
Chelsea u gostima (rukomet Jacksona)
Arsenal kuci (rukomet norveskog Pjanica)
Tri utakmice gdje smo osakaceni za nekih 7 bodova. Ostatak sezone bi bio cista formalnost da je suđenje kako treba.
P.S. : Kad god popljujete Darwina naredni put, sjetite se Jesusa i letargije tog igrača. Darwin je za njega Maradona
Dabogda propao i afcon i asian kup koji idiot dozvoli da se to igra u sred sezone
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ispravio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve na stranu, ali da nam je neko nudio ovu tabelu u augustu, svi bi potpisali, a još se mučimo ja terenu.
Jedva čekam Endo - MacAllister - Szoboszlai sredinu
Jedva čekam Endo - MacAllister - Szoboszlai sredinu