FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ovsj platinium paket?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Momci cestitam vam igraca da ako Bog da eksplodira kod Vas bas onako kako on umije. Ps ofulo sam 3 dana oko potpisa.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Ništa od Menala?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Meni je dobar

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Bolje uzeti taj plus paket umjesto da uclanjujem citavu porodicu
Opet kazem amar rahmanovic
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- skullcrusher
- Kontakt:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Vec 60 novih clanova, preko online kupovine, svaka cast.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A Kustošija? Treća liga NHL-amoreno123 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:28Druze kakvih 9-10 miliona za igrace iz Osijeka i Belupa ahahahhahahah, da li pratis izlazne transfere u Hrvatskoj? Sto onda Osijek ne proda Miereza za taj novac, jer naravno niko nece dati toliko novca za napadaca iz kluba koji ne igra Evropu. Jedino Dinamo moze da prodaje igrace za taj novac koji si ti spomenuo.donDondon je napisao/la: ↑26 dec 2023, 15:53ako vec mora renan ici neka ide za 3 miliona e ispod nista ne pustati
najbolji strijelac litvanske lige i jedan od najboljih u nasoj ligi,zabijao i u evropi ,pa takvi bi iz Osijeka ili Belupa isli po 9,10 miliona,26 godina tek ulazi u najbolje godine za napadaca,
ako nas napusti i kad nas napusti ako ode ispod 3 milion,popisaj ovu ligu
FK Sarajevo nema samo navijace u Sarajevu, raditi kampanju i u drugim gradovima, povecavas broj clanova, a i siris navijacku bazu. A puno nas je van glavnog grada 

1946-1987
Hahaha buraz, to je klub Andy Bare.eccehomo je napisao/la: ↑26 dec 2023, 21:07A Kustošija? Treća liga NHL-amoreno123 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:28Druze kakvih 9-10 miliona za igrace iz Osijeka i Belupa ahahahhahahah, da li pratis izlazne transfere u Hrvatskoj? Sto onda Osijek ne proda Miereza za taj novac, jer naravno niko nece dati toliko novca za napadaca iz kluba koji ne igra Evropu. Jedino Dinamo moze da prodaje igrace za taj novac koji si ti spomenuo.donDondon je napisao/la: ↑26 dec 2023, 15:53ako vec mora renan ici neka ide za 3 miliona e ispod nista ne pustati
najbolji strijelac litvanske lige i jedan od najboljih u nasoj ligi,zabijao i u evropi ,pa takvi bi iz Osijeka ili Belupa isli po 9,10 miliona,26 godina tek ulazi u najbolje godine za napadaca,
ako nas napusti i kad nas napusti ako ode ispod 3 milion,popisaj ovu ligu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hocu ovu zeljeznu karticu da uzmem od 120 kermi jel dobivam ovaj naj novi dres il onaj od prosle godine..
Ako je ovaj dres partizana (3 liga) dres to bi poklonio samozdravlje il ko hoce (ako mogu da biram samo bordo a bjeli naknadno kad regres legne )
Najbolji promo video od kako je Alija Rahmetli bio u deytonu
Ako je ovaj dres partizana (3 liga) dres to bi poklonio samozdravlje il ko hoce (ako mogu da biram samo bordo a bjeli naknadno kad regres legne )
Najbolji promo video od kako je Alija Rahmetli bio u deytonu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
*Paket Plus, Baby i Platinum moguće je preuzeti isključivo u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:26Je li se van BIH šalje članska bez problema, tj ovaj plus paket?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Amkec ima ugovor do 2025 jedino ako ga oni otpisu a ima 29 godina...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Možda ga nervira sto je samo jednu čitavu utakmicu odigrao. Uvijek ga zamijeni ili nije u početnih 11. Jedini u kupu sto je igrao svih 90 minuta 3 puta. U ligi samo jednom. Znamo svi da je muhanat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.