FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Navijaci zele da Razman sve okrene naopacke i uspostavi red, sa svojim igracim sa kojim moze praviti tim. Isti ti navijaci zele Rahmanovica, koji je najtezi moguci karakter i koji kad bi se vratio, bio bi dignut u nebesa. Zar to nije malo kontradiktorno?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2021
Prvi dan - 78
2022
Prvi dan - 52
2023
Prvi dan - 119
2024
Prvi dan - 114
Prvi dan - 78
2022
Prvi dan - 52
2023
Prvi dan - 119
2024
Prvi dan - 114
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nema nista od Rahmanovica, makar ne ove sezone.
A dobro su nas mediji ispostovali, sjetim im se onako blize familije.
A dobro su nas mediji ispostovali, sjetim im se onako blize familije.
-
- Kontakt:
Rahmanovic 100% ne dolazi.
-
- Kontakt:
Duznost obavljena 
Hoce li biti tema na forumu samo za clanove ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Smeće od portala, možemo preći na neki drugi?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jedan od najboljih igrača Sutjeske
Crnogorski veznjak stiže na Koševo?
Sigurno je da će biti promjena u rosteru FK Sarajevo i ove zime, a navijači ovog kluba nadaju se kvalitetnim pojačanjima.
Jedno od pojačanja mogao bi biti i jedan od najboljih igrača Sutjeske koji će ove zime gotovo sigurno napustiti ovaj klub.
Radi se o veznom fudbaleri Marku Matanoviću koji je prema pisanju cg-fudbal na korak od prelaska u FK Sarajevo.
Kako piše portal iz susjedstva, sjajne igre ovog fudbalera u prvom dijelu sezone nisu prošle nezapaženo.
Navodno postoje još neki zainteresovani klubovi za njegovo dovođenje, ali je uprava Sarajeva pokazala najveću volju i želju za transferom.
Crnogorski veznjak stiže na Koševo?
Sigurno je da će biti promjena u rosteru FK Sarajevo i ove zime, a navijači ovog kluba nadaju se kvalitetnim pojačanjima.
Jedno od pojačanja mogao bi biti i jedan od najboljih igrača Sutjeske koji će ove zime gotovo sigurno napustiti ovaj klub.
Radi se o veznom fudbaleri Marku Matanoviću koji je prema pisanju cg-fudbal na korak od prelaska u FK Sarajevo.
Kako piše portal iz susjedstva, sjajne igre ovog fudbalera u prvom dijelu sezone nisu prošle nezapaženo.
Navodno postoje još neki zainteresovani klubovi za njegovo dovođenje, ali je uprava Sarajeva pokazala najveću volju i želju za transferom.
Ma Matanovica bi odma doveo samo jer je anonimus i jer je u igrackoj formi i to odma.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Matanović je izabran u najbolji tim CG prvenstva za prošlu sezonu, po izboru njihovog Sindikata fudbalera.
Moze proci ovaj iz Crne Gore. Igrom slucaja tj zivot me natjerao da imam mogucnost pratiti CG ligu. Ako dođe bice pojacanje i bez problema ce se uvaliti u tim.
-
- Kontakt:
Pogleda neki video Matanovica pa ok izgleda, visok, igra i šutira lijevom i desnom cinim se kao osmica veznom redu. Visok 189 to je uvijek dobro imati u našoj ligi gdje ima još dosta loši terena, duela i izbi nabi igre
Ima dobar osjecaj za igru i prostor. Svaka degazirana lopta od golmana ili zadnje linije u sredini je njegova. I jako dobar pregled i duga lopta.bordobijeli je napisao/la: ↑27 dec 2023, 09:27Pogleda neki video Matanovica pa ok izgleda, visok, igra i šutira lijevom i desnom cinim se kao osmica veznom redu. Visok 189 to je uvijek dobro imati u našoj ligi gdje ima još dosta loši terena, duela i izbi nabi igre
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pravi box to box igrac, mlad, ne pelja loptu nesto bezveze i ne bjezi od toga da sutne. Sve u svemu sigurno da ce bit pojacanje, igrao ili ne odmah u prvih 11 cini se da ce dat ruke.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Treba dovesti ovog Gutia iz CG. Zna hlopte! Inteligentan igrač. Stop atletičarima.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije klasicna 10ka. Ne znam kako to danas savremeno oznacavaju, 6-ca, 8-ica. Dobar u duelu, trci, inteligentan tj zna prekinuti akciju kad treba. Meni stvarno fin igrac i veoma vazno, siguran sam gladan uspjeha.