“Gledaj kod vlaha videa za članstvo i mogu mislit kakav će marketing uradit.
Eeee gdje je sveden ovaj klub, ne znam da je ikad na nižim granama bio a da se ne vidi izlaz nikakav“
- objektivan komentar navijača željezničara
“Gledaj kod vlaha videa za članstvo i mogu mislit kakav će marketing uradit.
Evo bas pisu portali od malena je bio navijac Veleze,sad bas objavise sliku u dresu Sarajeva.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 dec 2023, 18:00Mogli bi pitari vrlo lagano izgubiti i ovo cetvrto mjesto za koje se bore skupljanjem igraca koje je FK Velez odbio![]()
Ne zajebaje se vec je bezobrazan. Sto se tice u 21 mi sa tim nemamo problema.nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 dec 2023, 18:25Opustite se, zajebaje se lik, sta ste se odmah upalili. Ocito je da cemo se boriti za mi vi i Zrinjski za poredak od 2 do 4 mjesta. Pretpostavljam da ce i 4 mjesto voditi u Evropu jer iskreno ne vidim bilo koga da moze uzeti kup osim prve 4 ekipe. Mehmedovica ste pretpostavljam doveli samo radi rotacije njega i Buljibasica na poziciji U21, prava pojacanja od vas ocekujem tek iza nove, al et.
Dug prema Mirviću je narastao na 620 miliona maraka. Pitanja je trenutka kad će te pare tražiti nazad.
Jedini klub na svijetu koji je učlanjivao cuke ,mace i auta i
Brat bratu vi se u zayebanoj situaciji nalazite haman zadnjih 10 godinaMocMahale444 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:21Nije samo zbog tog sto je imao mali budzetVeteranSA je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:50
On nije za poziciju SD jer nema veze, konekcije, znanje i iskustvo. Da je pametan krenuo bi kao vođa skauting službe, ili tim manager, pa se polako graditi i sticati iskustvo. Ali targetirati ga jer nije doveo igrače bez budgeta nije dobra namjera, nego nešto više lično.vec sto se pogubio i uzlagao.
Prica jedno a radi drugo. Mi nikad losiji katastrofa zesca.
Kako da su svi krivi samo on ne?
Nema sanse, jbga oni svi(vecina) na odmoru čilaža u 16 dok nam klub tone.
Zasto sutimo savezu ko picke male vagine, prestrasene srne mali misevi. Niko iz kluba da bekne pa nema veze kazna platit ces je kako tako, sutio i pricao.
Mi smo klub broj 1 u drzavi nek prica ko sta hoce, trenutno se nalazimo u zajebanoj situaciji ali nece ni to dugo.
Samo da se oporavimo od tegobe koju su nam priredili svi pomalo.
Glavnu ulogu ima savez, pa unutrasnji dusmani, onda tek dolazi nase neznanje i peh.
Treba se najebat nanulice dušmanima koji su se sladili svo ovo vrijeme, od selendri do gradskiH kabadahija.
Isto ko da ima neki pitar u nasem klubu koji redovno govori konama koga pratimo i s kim pricamo kad je rijec o transferima
Joj al pjene,kako ih bjesnilo uhvati kad Sarajevo dovede nekogtersnakvadrat je napisao/la: ↑26 dec 2023, 23:34Znaci vi ste sada filijala filijale ? Cestitam. Bosanski Dinamo, to je ta logika bila. Sad sve ima smisla.![]()
Al cuj Vlahajurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:44“Gledaj kod vlaha videa za članstvo i mogu mislit kakav će marketing uradit.
Eeee gdje je sveden ovaj klub, ne znam da je ikad na nižim granama bio a da se ne vidi izlaz nikakav“
- objektivan komentar navijača željezničara
Sve se bojim da je do Klaf klafaMostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2023, 19:07Meni je Mehmedovic pravo gotivan igrac ali ako se bude koristio na krilu nece od njega biti nista. Ako mu se pruzi prilika da igra iza napadaca na 10, mislim da moze bljesnuti. Jos jedna prednost je sto ce i sljedece sezone biti zasticeno godiste. Prizeljkivao sam ga kod nas ali Klaf drugacije razmislja.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Napapijri i 18 gostiju.