Ne znam sta kontaju,al klupirati Buljubasica zbog crnogorca bi bio smijesan potez,ima i Mulalic U21.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnje 2 utakmice nije u zapisniku,prije toga 2 utakmice sa klupe gledao,prije toga usao protiv Posusja minutu i Sloge 10 min a 6 utakmica prije toga nije minute dobio(3 ni u zapisniku)bozovic10 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:11Ko je rekao da je Vrancic otisao? Nisu otisli ni Balta i Zeljkovic. Ne racuna se na njih dvojicu ali za Vranicica iz kluba nisu rekli nista.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Otislo je puno igraca:Vrancic,Balta,Zeljkovic,Avram,Alisah...I ostao si samo na onom trojcu Buljubasic-Julardzija-Mustafic koji je igrao.Mehmedovic ce dobro doci zbog sirine i u21 a Matanovic je top igrac i moze odma umjesto Julardzije uskociti.Zaboravio sam i Andjusica koji igra 10ku
Mislim da je jasan stav Rozmana.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma jašta, zna on, njemu je svaki komentar isti za bilo kog igraca koji nema veze s njim, kako je samo Julardžiju oprao po portalima,nije bilo linka da nije komentar bacio, a na momku cemo realno uzeti ozbiljne pare, kakav je to sebični jazavac, fuj...
-
- Kontakt:
Ako je igrac kvalitet nista nije smijesno,mora neko i sa klupe uci,mada pojma nemamo kako ce izgledati sastav. Djurickovicu takodje stoper nije primarna pozicija. Zamisli njega ovog Matanovica i Mehmedovica u sredini sve jablani.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:16Ne znam sta kontaju,al klupirati Buljubasica zbog crnogorca bi bio smijesan potez,ima i Mulalic U21.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 27 dec 2023, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Da, ali sam ocekivao da mozda dodje do promjene. Samo po ovim dolascima je to to od njega. Steta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:17Zadnje 2 utakmice nije u zapisniku,prije toga 2 utakmice sa klupe gledao,prije toga usao protiv Posusja minutu i Sloge 10 min a 6 utakmica prije toga nije minute dobio(3 ni u zapisniku)bozovic10 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:11Ko je rekao da je Vrancic otisao? Nisu otisli ni Balta i Zeljkovic. Ne racuna se na njih dvojicu ali za Vranicica iz kluba nisu rekli nista.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Otislo je puno igraca:Vrancic,Balta,Zeljkovic,Avram,Alisah...I ostao si samo na onom trojcu Buljubasic-Julardzija-Mustafic koji je igrao.Mehmedovic ce dobro doci zbog sirine i u21 a Matanovic je top igrac i moze odma umjesto Julardzije uskociti.Zaboravio sam i Andjusica koji igra 10ku
Mislim da je jasan stav Rozmana.
Na kraju igramo 3-5-2 bez krila
------------Junu------Bulju----Mata-----------
----------Mehmed--------Mustafic------------
---------Renan-----------------Hasic-----------

------------Junu------Bulju----Mata-----------
----------Mehmed--------Mustafic------------
---------Renan-----------------Hasic-----------
Matanovic, ko i Djurickovic pravi mrco 

To sto dolazi ovaj Matanovic(ako dolazi), ne znaci da je tu da bi nekog izbacio iz prve postave ili rad prodaje nekog, ljudi ne razumiju da smo na klupi vrlo tanki, i ovako bi dosta drugacije bilo da je Matanovic na klupi, a vrijeme ce pokazati ko gdje zasluzuje igrati.
Na kraju krajeva Rozman odlucuje, mozda se ispostavi da ce Mehmedovic upast u prvu postavu kao i ovaj Matanovic a na klupi da ostanu npr Buljubasic i Mustafic, al otom potom
Na kraju krajeva Rozman odlucuje, mozda se ispostavi da ce Mehmedovic upast u prvu postavu kao i ovaj Matanovic a na klupi da ostanu npr Buljubasic i Mustafic, al otom potom

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
E ako profesoru Husari ne valja, molimo Boga da ga nasi potpisu

Ko zapravo valja tom "strucnjaku" osim igraca kojima je on u procentima za transfer

- FKS -
U istom komentaru nahvalio onog svog Hasukica kao da je miks Henrya i Torresa.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Na kojem portalu je komentarisao?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Faktor na fb.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ok, Buljubasic nije oscilirao kao ni Mustafic koji da nije sebican mozda bi i bio bolji od Julardzije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:09Julardzija je oknokee je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:59Kakvog bolan Julardzije, nas najbolji igrac u sredini terena. Preore momak svaku utakmicu, asistira, proigrava. Ja ne znam sta vi ocekujete da se pojavi Iniesta na sredini terena? . Kad je tebi Edin los, nemoj onda nista ocekivati od ovog crnogorca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
Dobro je krenuo bas,poslije pao ali daleko od toga da je najbolji u veznom redu.Bolji su i Buljubasic i Mustafic.Edin je davao naznake da zna i moze ali puno i oscilirao.Necemo se lagati.Nadam se da ce poslije priprema biti na nivou u kontinuitetu ali morat ce se izboriti sa ovim crnogorcem.Neka bolji igra.Nadam se da Buljubasic ne ide nigdje.
Ko god je imalo realan reci ce da je Edin nas najbolji veznjak. Istina nema preveliku konkurenciju 3 veznjaka su konstantno igrala. Imao je Julardzija par losih utakmica, sve na losem terenu, ali isto tako i on je prilicno mlad 22god.
Mislim da ce biti rotiranja u veznom redu, zato se Mehmedovic i doveo da se ima dodatna opcija za u21.
A da ce neko nekoga izbaciti, pogotovo Julardziju.. Budalastina! Prije ce Mustafic ispasti.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ide li Buljubašić u Hajduk?
-
- Kontakt:
Nisu rekli ali su pokazali.Kakav Vrančić najveće razočarenje u dresu Sarajeva.bozovic10 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:11Ko je rekao da je Vrancic otisao? Nisu otisli ni Balta i Zeljkovic. Ne racuna se na njih dvojicu ali za Vranicica iz kluba nisu rekli nista.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:49Mi igramo 433 a imamo 3 igraca u veznom redu i kaze visak hahah
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Evo vidis da ima igraca koji su standardni u svojim klubovima, igraju dobro i mozemo ih potpisati.
-
- Kontakt:
Prvo treba igrat zbog U21 pravila,drugo ima 19 a ovaj 23 i opet Buljubasic vise vrijedi po TM i igra u boljem klubumosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:19Ako je igrac kvalitet nista nije smijesno,mora neko i sa klupe uci,mada pojma nemamo kako ce izgledati sastav. Djurickovicu takodje stoper nije primarna pozicija. Zamisli njega ovog Matanovica i Mehmedovica u sredini sve jablani.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 dec 2023, 11:16Ne znam sta kontaju,al klupirati Buljubasica zbog crnogorca bi bio smijesan potez,ima i Mulalic U21.

Dobro se igraci iz CG pokažu u ovoj ligi,trenutno ih imaš 5/6(što sam ja zapazio mozda ima više) i svi su solidni ili da kazem vecinom dobri,ovaj golman Borca,Denkovic i Janketic Igman,Boljevic kod kona,naš Djurickovic.
Ko je bio iz CG ranije kod nas Kojasevic,Gutic?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zadnjih godina Martinović, Šofranac, Boris Cmiljanićmiky_hz je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:27Dobro se igraci iz CG pokažu u ovoj ligi,trenutno ih imaš 5/6(što sam ja zapazio mozda ima više) i svi su solidni ili da kazem vecinom dobri,ovaj golman Borca,Denkovic i Janketic Igman,Boljevic kod kona,naš Djurickovic.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Google Adsense [Bot], johntravolta123, nedimmmm1337 i 54 gosta.