Brat bratu vi se u zayebanoj situaciji nalazite haman zadnjih 10 godinaMocMahale444 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:21Nije samo zbog tog sto je imao mali budzetVeteranSA je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:50
On nije za poziciju SD jer nema veze, konekcije, znanje i iskustvo. Da je pametan krenuo bi kao vođa skauting službe, ili tim manager, pa se polako graditi i sticati iskustvo. Ali targetirati ga jer nije doveo igrače bez budgeta nije dobra namjera, nego nešto više lično.vec sto se pogubio i uzlagao.
Prica jedno a radi drugo. Mi nikad losiji katastrofa zesca.
Kako da su svi krivi samo on ne?
Nema sanse, jbga oni svi(vecina) na odmoru čilaža u 16 dok nam klub tone.
Zasto sutimo savezu ko picke male vagine, prestrasene srne mali misevi. Niko iz kluba da bekne pa nema veze kazna platit ces je kako tako, sutio i pricao.
Mi smo klub broj 1 u drzavi nek prica ko sta hoce, trenutno se nalazimo u zajebanoj situaciji ali nece ni to dugo.
Samo da se oporavimo od tegobe koju su nam priredili svi pomalo.
Glavnu ulogu ima savez, pa unutrasnji dusmani, onda tek dolazi nase neznanje i peh.
Treba se najebat nanulice dušmanima koji su se sladili svo ovo vrijeme, od selendri do gradskiH kabadahija.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidim kone imaju paranoju da smo im Mehmedovica ukrali
Neko je kazu smekao da ga oni hoce,lik prosle godine trebao kod nas hahah kakvi likovi,jos od malena lik navija za Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sretno u novoj kampanji. Da ste iskoristili ovu himnu, odazvalo bi se bar 3x vise navijaca.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Isto ko da ima neki pitar u nasem klubu koji redovno govori konama koga pratimo i s kim pricamo kad je rijec o transferima
Hint: bordo dukserica
Nikad poraz, samo lekcija.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Joj al pjene,kako ih bjesnilo uhvati kad Sarajevo dovede nekogtersnakvadrat je napisao/la: ↑26 dec 2023, 23:34Znaci vi ste sada filijala filijale ? Cestitam. Bosanski Dinamo, to je ta logika bila. Sad sve ima smisla.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:

Najskuplji igrač lige u regionu na korak od FK Sarajevo?
Najskuplji igrač lige u regionu na korak od FK Sarajevo?
FK Sarajevo ima ozbiljne planove u zimskom prijelaznom roku, što potvrđuju i nove informacije koje dolaze iz Crne Gore.
Tamošnji mediji pišu kako je defanzivni vezni Sutjeske i najskuplji igrač crnogorske lige Marko Matanović (23) na korak od dolaska na Koševo.
Matanovićeve sjajne igre nisu prošle nezapaženo u regionu, a kako stvari stoje, Bordo klub je najviše zagrizao za pouzdanog defanzivnog veznjaka, navodi portal CG-fudbal.com.
Njegova cijena je rapidno porasla na Transfermarktu i trenutno iznosi 400.000 eura (782.312 KM).
Matanović je karijeru započeo u OFK Titogradu. Punu afirmaciju stekao je u Jezeru, da bi fudbalski "eskplodirao" u timu Sutjeske.
Bio je član mlade reprezentacije Crne Gore.
Bordo tim već je angažovao mladog bh. reprezentativca Eldara Mehmedović
Ovaj je za naseg Acu Boljevica klocina na kvadrat
Jos je nas Aco pravi Crnogorac
Jel tako @Virto
Al cuj Vlahajurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:44“Gledaj kod vlaha videa za članstvo i mogu mislit kakav će marketing uradit.
Eeee gdje je sveden ovaj klub, ne znam da je ikad na nižim granama bio a da se ne vidi izlaz nikakav“
- objektivan komentar navijača željezničara
Susjedi poludili skroz, od svoje situacije u kojoj su.
- FKS -
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bahati Mekić.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tesko ce se taj Matanovic naigrati kraj Januzaja u Sarajevu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sve se bojim da je do Klaf klafaMostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2023, 19:07Meni je Mehmedovic pravo gotivan igrac ali ako se bude koristio na krilu nece od njega biti nista. Ako mu se pruzi prilika da igra iza napadaca na 10, mislim da moze bljesnuti. Jos jedna prednost je sto ce i sljedece sezone biti zasticeno godiste. Prizeljkivao sam ga kod nas ali Klaf drugacije razmislja.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Doslo je do promijene,izjavio ide u milijardere iz Vrapcica,kaze gladan je trofeja a vrapcicka druzina napada sve frontove.Ja mislim ove godine osvajate titulu za 3 mjesto?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
Roni suze sto nece zaigrati za visetrukog prvaka Jugoslavije i BiHCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Njima je uprava postavila cilj,napad na titulu treceg mjesta,mada ovaj za to pojma nema,dosljo neki. Kad sam vidio kakve izraze koristiStroj1946 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:28Roni suze sto nece zaigrati za visetrukog prvaka Jugoslavije i BiHCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 27 dec 2023, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Decki zasto pjenite na istinu da ga je menadzer prije nekoliko dana nudio Velezu i u nasem strucnom stabu odlucili da se ne uklapa u ono sto preferiramo. Kako ste divlji tako
Jos se hvale da ih ima puno, kazu moze ih skoro stati u cijelu grbavicumosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:30Njima je uprava postavila cilj,napad na titulu treceg mjesta,mada ovaj za to pojma nema,dosljo neki. Kad sam vidio kakve izraze koristiStroj1946 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:28Roni suze sto nece zaigrati za visetrukog prvaka Jugoslavije i BiHCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?pa ono cobani tesko da koriste.
Matanovic ima ugovor sa Sutjeskom jos pola godine, a Velez ne placa obestecenja za igrace. Osim toga, i drugi klubovi rijetko placaju za Velezove igrace.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da bi igrac bio za Velez, on prvo mora doci u Sarajevo i biti otpisan.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa pdgovorili smo ti,ne pjenimo mi smo toga svjesni. Eldara bas sad postavili sliku u dresu Veleza,od malena covjek vatreni navijac Veleza al kod nas dosao jer se KlafKlafu ne uklapa u viziju kao ni ovaj Matanovic,svjesni smo mi da vase otpatke moramo kupiti,posebno za U21.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:31Decki zasto pjenite na istinu da ga je menadzer prije nekoliko dana nudio Velezu i u nasem strucnom stabu odlucili da se ne uklapa u ono sto preferiramo. Kako ste divlji tako
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nisu u pravu igraci traze prvo zdrave kolektive sa dnk sto vi niste. Kada takvog odbijemo onda tek oni idu u Torpedo koji je kao Tuzla City raj za igrace koji ce preko qrca igrati a uzimati dobru platu. Ono igranje bez pritiska jer ga nema ko nametnutiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:33Da bi igrac bio za Velez, on prvo mora doci u Sarajevo i biti otpisan.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.