Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Mirso, gazijo nasa, ja sam na tvojoj strani, slobodno procitaj moje prethodne postovecarobnjacic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:19Tebi je bolje da zacepis svoja ta frljava usta da ti ja nebi zacepio sta se kurcis da ti vidim jesil frajer da to pred mene kazes klosaru jedan Vazi za tebe i ove ostale klosarcice koji me pominju Imajte muda pred namnom to reci sta pisete Smradovi bolesni Krije te se preko ovi foruma Niste jedini za vas ce doci za dobro batinane ko sto su vec neki dobili

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Smije li iko od ovih frajera Mirsi na megdan, s obzirom da pljuju covjeka i pisu gluposti red bi bio da mu i u oci to saopste.
Svi koji podržavaju ismijavanje vlastitog sina na društvenim mrežama su dno dna, u svakom smislu.
Sto se tice prozivanja Anelove supruge na svakoj drugoj, trecoj stranici, i to govori o dotičnima.
Sto se tice prozivanja Anelove supruge na svakoj drugoj, trecoj stranici, i to govori o dotičnima.
-

Zadnja izmjena: carobnjacic, dana/u 07 jan 2024, 07:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Mirso, kao prvo moras znati da je Anel sada javna licnost. Samim time i ljudi oko njega (porodica) dolazi u zizu javnosti. Sasvim normalno je da ljudi pricaju/tracaju. To se prije radilo po kafama/kafanama uz jutarnju a sad se radi po drustvenim mrezama i forumima. Morate se nositi s tim svi. Nekada ce reci nesto dobro nekada lose. Vjeruj da su i hrvati znali pricati o Modricu svakakve gluposti a znamo ko je i sta je Luka za Hrvatsku. Nije to karakteristicno samo za balkan. Jedino sto ne podrzavam je da iko od nas pise o njegovoj zeni, to je njegov licni izbor. Kako ce se ona obuc,tetovirat je njihova stvar i ne tice nas se.
Kao drugo, realno ako ces se oglasavati u medije i ovako pricati sa narodom de malo to poradi na pravopisu brate mili. Okej svi mi nekad pogrijesimo slovo dva al ovo je bas za ismijavanje jbt. Hajde da Anel tako pise momak je rodjen tamo ali ti si iz Bosne zivio si ovdje koliko godina. Opet hvala sto si uputio sina da igra za nas, ali svejedno to ne znaci da se ne treba dokazivati/dolaziti na prozivke (cak i ako ima povredu). Njegovo je da dodje a sta ce doktor reci je nesto deseto. Sportski pozdrav i puno zdravlja tvojoj porodici od nas forumasa
.
Kao drugo, realno ako ces se oglasavati u medije i ovako pricati sa narodom de malo to poradi na pravopisu brate mili. Okej svi mi nekad pogrijesimo slovo dva al ovo je bas za ismijavanje jbt. Hajde da Anel tako pise momak je rodjen tamo ali ti si iz Bosne zivio si ovdje koliko godina. Opet hvala sto si uputio sina da igra za nas, ali svejedno to ne znaci da se ne treba dokazivati/dolaziti na prozivke (cak i ako ima povredu). Njegovo je da dodje a sta ce doktor reci je nesto deseto. Sportski pozdrav i puno zdravlja tvojoj porodici od nas forumasa
Une vie honorable est une vie éternelle
Objasnio momak iznad sve. Mirso, syebat ces mozda nekad Anelu transfer ili ugovor ako se budes ovako raspravljao sa ljudima na drustvenim mrezama i iznosio sve stvari u javnost. Vjerujem da ti to nije u cilju sigurno. Nekad treba i presutiti neke bitne stvari, ne mora svako ziv sve znati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-

Zadnja izmjena: carobnjacic, dana/u 07 jan 2024, 07:31, ukupno mijenjano 1 put.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Mirso legenda! Vidi se da piše iz duše i ne zamara se pravopisom ko pojedini forumaši. Fino vam čovjek kaže "Gledajte svoja posla ane tudza". Takoje
Reci Anelu da dodje u repku ili kaze javno sta je problem sto nece da igra. Dok se trebao prodati repka mi je bila dobra, sad kur.ko. Mogao bi mu pad biti jaci od leta.carobnjacic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:24Ovdje sam svama pozvan u ovaj forum da podjelim svama o vezi našeg Anela druzenje Vi komentarisete svašta ružno od žene tetovaža roditelja Vi neki fanovi hejteri jednii ljubomorni pa vi kvarite forum ovaj Svaka čast poštenim ruzumljenim ljudima Dzesu ovi administratiri nek blokira u forumu da ne dolaze vise ovako tjeraju ljude svojim glupostima Ja vas pozdravljam ovaj forum brišem pa pišite šta hoćete pozdrav
I nema povredzen nije povredzen, to objesi macku o rep.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stara ojebina prijeti momku iako mu je samo istinu rekao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Joj Mirsaga jak si k'o NATO
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve su ti rekli iznad ljudi, moraš paziti šta pišeš preko društvenih mreža. Samo ćeš ga džaba uništiti, transfer neki ili ga staviti u nezgodnu poziciju, neke stvari ne trebaju ići u javnost.carobnjacic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:24Ovdje sam svama pozvan u ovaj forum da podjelim svama o vezi našeg Anela druzenje Vi komentarisete svašta ružno od žene tetovaža roditelja Vi neki fanovi hejteri jednii ljubomorni pa vi kvarite forum ovaj Svaka čast poštenim ruzumljenim ljudima Dzesu ovi administratiri nek blokira u forumu da ne dolaze vise ovako tjeraju ljude svojim glupostima Ja vas pozdravljam ovaj forum brišem pa pišite šta hoćete pozdrav
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mozete se samo sageti Mirsi.carobnjacic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:24Ovdje sam svama pozvan u ovaj forum da podjelim svama o vezi našeg Anela druzenje Vi komentarisete svašta ružno od žene tetovaža roditelja Vi neki fanovi hejteri jednii ljubomorni pa vi kvarite forum ovaj Svaka čast poštenim ruzumljenim ljudima Dzesu ovi administratiri nek blokira u forumu da ne dolaze vise ovako tjeraju ljude svojim glupostima Ja vas pozdravljam ovaj forum brišem pa pišite šta hoćete pozdrav
Pišaj hin gazijo!

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mirso, gazijo, ne zasluzujemo te i tvoju junacku borbu ... tvoj Anel svakako vise nece igrat' za BiH i zato sve nas blokiraj i ne okreci se za nam' ... allt gott till dig ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mirsoooo..vraaati seee..mi te volimo....Mirso ..ozbiljno vrati se...zanimljivo je sa tobom
Ispišamo se Mirsi po glavi, jer odbijam vjerovati da si ti Mirso, nerealno je biti ovoliko glup.carobnjacic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:24Ovdje sam svama pozvan u ovaj forum da podjelim svama o vezi našeg Anela druzenje Vi komentarisete svašta ružno od žene tetovaža roditelja Vi neki fanovi hejteri jednii ljubomorni pa vi kvarite forum ovaj Svaka čast poštenim ruzumljenim ljudima Dzesu ovi administratiri nek blokira u forumu da ne dolaze vise ovako tjeraju ljude svojim glupostima Ja vas pozdravljam ovaj forum brišem pa pišite šta hoćete pozdrav
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mirso imas prelijepu snahu,vjerujem da bi nas vecina dosla na Cecine bureke.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne vjerujem ni ja. Ima on facebook i prilicno je aktivan tamo.MoodyHank je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:09Ispišamo se Mirsi po glavi, jer odbijam vjerovati da si ti Mirso, nerealno je biti ovoliko glup.carobnjacic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:24Ovdje sam svama pozvan u ovaj forum da podjelim svama o vezi našeg Anela druzenje Vi komentarisete svašta ružno od žene tetovaža roditelja Vi neki fanovi hejteri jednii ljubomorni pa vi kvarite forum ovaj Svaka čast poštenim ruzumljenim ljudima Dzesu ovi administratiri nek blokira u forumu da ne dolaze vise ovako tjeraju ljude svojim glupostima Ja vas pozdravljam ovaj forum brišem pa pišite šta hoćete pozdrav
Mirso, ako si ti ovaj carobnjacic napisi na FB da znamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.