Premijer liga BiH - aktuelno

fudbalfudbal
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 dec 2023, 20:36

Kad se.rete u prazno zna li neko kolike plate imaju Ovčina i Anđušić, nešto me zanima :D
Ti si naša ljubav jedina!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 dec 2023, 20:38

Zayebi sve, željkan dovodi krilo iz Al Nassra. zavrseno !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Herson

Post Postao/la Herson » 27 dec 2023, 20:51

Zeljkanu ne mogu pomoci Ronaldo, Mane, Brozovic i Laporte zajedno, a kamoli neko dijete koje dolazi ovdje na kaljenje.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 dec 2023, 20:55

NazorUso je napisao/la:
27 dec 2023, 20:38
Zayebi sve, željkan dovodi krilo iz Al Nassra. zavrseno !
Al Neseseri :?:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 dec 2023, 21:03

killafrommanilla je napisao/la:
27 dec 2023, 19:18
TurkishAirlines je napisao/la:
27 dec 2023, 19:14
Herson je napisao/la:
27 dec 2023, 18:19
Moze li se medju tim silnim milionima naci 200.000€ za otkup Gulijevog ugovora? Odgovaralo bi i jednim i drugim.
Nermin Niksic ce iz budjeta finansirati, nije problem.
Bilo koji premijer Vlade ce ulagati u perspektivne projekte, ali oni ti daju samo za izgradnju, dakle nista
kazu sad kad Mandic uradi grafit preko Ajnadzicevog trest ce se Butmir, vidjen je jucer sa Cunamijem pa ce gledati da se to dovede na evropski nivo
Ako ste vi perspektivan klub i projekat, onda zeljo nikad nece ispast iz lige.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 dec 2023, 21:08

Ja fakat ne znam kako je nas Zeljo dosao u ovu finansijsku dubiozu...?

Kad procitas postove na forumu od pojedinih plavih navijaca, tacno te jeza uhvati, jednostavno ljudi sve znaju o poslovanjima drugih klubova, kako se trosi, koliko se trosi,ko se pere, pardon, ko pere pare ko ih nosi zguzvane...

I onda , htio , ne htio se upitam, kad su im ovakvi experti na forumu, mogu misliti kakvi tek ekonomski carobnjaci sjede u administraciji kluba... :o

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 dec 2023, 21:25

Vanja8 je napisao/la:
27 dec 2023, 21:08
Ja fakat ne znam kako je nas Zeljo dosao u ovu finansijsku dubiozu...?

Kad procitas postove na forumu od pojedinih plavih navijaca, tacno te jeza uhvati, jednostavno ljudi sve znaju o poslovanjima drugih klubova, kako se trosi, koliko se trosi,ko se pere, pardon, ko pere pare ko ih nosi zguzvane...

I onda , htio , ne htio se upitam, kad su im ovakvi experti na forumu, mogu misliti kakvi tek ekonomski carobnjaci sjede u administraciji kluba... :o
I ti ga volis metnuti zeljani, jel de? :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 dec 2023, 21:25

Opet oni o zelji 🤡

Virtuanalnom je potrebna pomoc.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 dec 2023, 21:29

:kafa:

Ooo pitari...
Pripreme za desetak dana, mi ni prinove, ni da se pojačamo odlaskom trenutnih igrača.. Kako je krenulo, veće su nam šanse da ćemo biti u prvoj ligi federacije..
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 dec 2023, 21:42

fks74 je napisao/la:
27 dec 2023, 17:52
QUARTERBACK je napisao/la:
27 dec 2023, 09:07
fks74 je napisao/la:
26 dec 2023, 11:47

Nije kod vas budžet mnogo manji nego kod Sarajeva, vi se borite za opstanak a Sarajevo u vrhu tabele. :wave:
jedan igrac sarajeva zaradjuje ko svi uposlenici fk zeljeznicar zajedno
Godišnji budžet govori drugačije, na šta se onda potroši ako je istina to što pišeš ( znam da nije istina )
pa hajde napisi godisnji budzet zeljeznicara evo sarajeva ne moras i jasno ce biti da lupate gluposti.. ne razumijem zasto pokusavate ovu pricu uopste prodati kad se zna ko kako stoji a to i tabela pokazuje, koliko para toliko muzike uz to te poklopi i jos par pehova realan broj poena koje je zeljo trebao imat sad je +3 do 4 boda da se par tekmi zavrsili remijem bez nesretnih golova i to ti je opet to imas 21-22 boda u rangu sa sirokim koji prolazi ispod radara sa svojom losom sezonom..

imas par klubova koji igraju sezonu iznad ocekivanja (posusje i sloga) i tu si gdje jesi..

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 dec 2023, 21:46

27 dec 2023, 21:29
:kafa:

Ooo pitari...
Pripreme za desetak dana, mi ni prinove, ni da se pojačamo odlaskom trenutnih igrača.. Kako je krenulo, veće su nam šanse da ćemo biti u prvoj ligi federacije..
One koji ovako pišu prozivaju pitarima, Misketovim/Amarovim botovima i gospodski im se psuje sve najmilije. Od porodice, mrtvih, nerođenih itd.
Tamo više ne smiješ reći realno stanje (qrčina), a kad se sjetim Hulahopke, sve im je ovo davno najavio. Mitomanija upravo na najvećem levelu.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 27 dec 2023, 22:14

Ja kako sam cuo El Tiruriru ima puno povjerenje u igrace koji su priveli jesenji dio kraju. Jos ce timu prikljuciti dva mlada igraca iz Saudijske Arabije koji ce biti na razvijanju do kraja sezone. Upravo ce ishod kraja sezone odluciti o planovima novog trenera hoce li ostati ili ide. Navodno ako ostanu ostat ce i on a ako ispadnu trener ide

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2023, 22:16

Zukanovic je napisao/la:
24 dec 2023, 18:34
Sinan Portal

Pobjednik prve ankete bio je Osman Hadžikić iz redova Veleža sa 252 osvojena glasa.
Pobjednik druge ankete bio je Ante Oreč iz redova Veleža sa 242 osvojena glasa.
Najviše glasova imao je Ante Hrkać iz redova Veleža sa 178 glasova. + Njemu će stoperski par biti Miomir Đuričkov iz redova Sarajeva sa 71 glasom.
Pobjednik druge ankete bio je Slaviša Radović iz redova Slaviša Radović sa 205 osvojenih glasova.
Najbolji vezni par su Edo Vehabović i Nedim Mekić. Edo Vehabović je imao 125 glasova, dok je Nedim Mekić imao 116 glasova.

:tokralju:
Najbolje desno krilo je Guliashvili (Velež) sa čak 128 glasova

1. Guliashvili (Velež) 128
2. Hasić (Sarajevo) 81
3. Amoah (Željezničar) 70

-----------------Hadžikić-------------------
Oreč-----Hrkać---------Đuričković-----Radović
--------Vehabović------------Mekić----------
Guliashvili---------X-------------------------X
---------------------X-----------------------------

:opaopa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 dec 2023, 22:22

Espiritosanto je napisao/la:
27 dec 2023, 19:37
mosarajvosa83 je napisao/la:
27 dec 2023, 19:24
killafrommanilla je napisao/la:
27 dec 2023, 18:51

Ma prvo stadion, OP, par terena, pa onda placanje odstete za igrace, poremeti se atmosfera u ekipi ako nije tim redom :D Prebit cemo odstetu preko dvije tri usluge Mirvicu, hajde boga ti nije sve u parama :mrgreen:

Evo za Zagora brata mog:

Nek ulozi 300 milijardi sto se mene tice,imatel vi hajra od toga? Kad bi pisao koliko i gdje Tan ulaze i sta sve ima trebala bi 4 dana,lik iskesirao od pocetka vise nego svi ovi BH milijarderi za sport 20 godina od kad igramo ligu. Samo nek ulaze,neka dovodi top igrace da se ima sta gledat
Imamo drug,prije 5 dana završena finansijska konstrukcija za čitavu tribinu sa svim CAT 4 sadržajima i za dva nova pomoćna terena.Do kraja sezone infrastruktura završena.
Cilj za ovu sezonu da se to završi i europa izbori.
Cilj u naredne dvije sezone titula prvaka BiH i igranje europe.
Za klub koji je prije desetak godina morao prodavati najbolje juniore za par hiljada km da bi platili licencu itekako imamo.
Ne bi poželio nikome da doživi ono što smo mi u zadnjih 25 godina,da te žele ugasiti i da ti uzimaju zadnji fening iz kluba kako dušmani tako ovi domaći,legende samoprozvane koji su nam bili gori nego iko.
Mi smo to dozivili,na zapad otisli,vodili borbu tad na dvije strane i bili pred bankrotom,udarali su sa svih strana,nismo kao kone nijemo gledali i priklonili se upravi koja je ukrala sve sto se moglo ukrast. Pitam iz razloga sve milijarderi a nista konretno. Milijarder dodje i vrati 4 mil duga drzavi plus dobavljaci,pa tuzbe od trenera,kvazi legendi,igraca itd javljao nam se kunto i panto za dugove.Plati dug jedno 600milja Pasicu za Butmir,napravi terene tamo tj neke uslove da nas ne tjeraju kao prije iz Vogosce zbog dugova. Ko god uloza u sport i fudbal ovdje mora bit lud totalno i cijenim to,zamisli koliko lud moras biti pa ulagati a znas ko je na celu saveza i da se vrsi nevidjen kriminal.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 27 dec 2023, 22:43

27 dec 2023, 22:22
Espiritosanto je napisao/la:
27 dec 2023, 19:37
27 dec 2023, 19:24

Nek ulozi 300 milijardi sto se mene tice,imatel vi hajra od toga? Kad bi pisao koliko i gdje Tan ulaze i sta sve ima trebala bi 4 dana,lik iskesirao od pocetka vise nego svi ovi BH milijarderi za sport 20 godina od kad igramo ligu. Samo nek ulaze,neka dovodi top igrace da se ima sta gledat
Imamo drug,prije 5 dana završena finansijska konstrukcija za čitavu tribinu sa svim CAT 4 sadržajima i za dva nova pomoćna terena.Do kraja sezone infrastruktura završena.
Cilj za ovu sezonu da se to završi i europa izbori.
Cilj u naredne dvije sezone titula prvaka BiH i igranje europe.
Za klub koji je prije desetak godina morao prodavati najbolje juniore za par hiljada km da bi platili licencu itekako imamo.
Ne bi poželio nikome da doživi ono što smo mi u zadnjih 25 godina,da te žele ugasiti i da ti uzimaju zadnji fening iz kluba kako dušmani tako ovi domaći,legende samoprozvane koji su nam bili gori nego iko.
Mi smo to dozivili,na zapad otisli,vodili borbu tad na dvije strane i bili pred bankrotom,udarali su sa svih strana,nismo kao kone nijemo gledali i priklonili se upravi koja je ukrala sve sto se moglo ukrast. Pitam iz razloga sve milijarderi a nista konretno. Milijarder dodje i vrati 4 mil duga drzavi plus dobavljaci,pa tuzbe od trenera,kvazi legendi,igraca itd javljao nam se kunto i panto za dugove.Plati dug jedno 600milja Pasicu za Butmir,napravi terene tamo tj neke uslove da nas ne tjeraju kao prije iz Vogosce zbog dugova. Ko god uloza u sport i fudbal ovdje mora bit lud totalno i cijenim to,zamisli koliko lud moras biti pa ulagati a znas ko je na celu saveza i da se vrsi nevidjen kriminal.
Prva uprava što je došla vratila duga oko 2 miliona,napravili tribinu,natkrili tribinu iza gola,reflektore.
Uz sve to redovno se sve plaćalo i završili svoj mandat sa plusom,dakle ne bez dugova nego u plusu.
Ovi sad isto rade o tome što sam ti i pisao.
Uglavnom ide to u dobrom pravcu,od treće lige i prelaska kluba u amatere do ovog danas za 7 godina mislim da nije malo.
A znaš i sam šta je bilo sa nama i savezom zadnjih godina.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 dec 2023, 23:13

FK Budućnost iz Podgorice dogovorila je veliki transfer. 17-godišnji fudbaler Vasilije Adžić prelazi u torinski Juventus za cifru od pet i po miliona eura. To je najveći transfer u historiji crnogorske lige.

Gasi nasu ligu
Mali 17 godina 25 utakmica odigrao
Kod nas Sabic na klupi Galica stavlja na lijevog beka hahah
Bjezi sramota Buducnost nam standarde postavlj uz duzno postovanje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 dec 2023, 23:14

let3 je napisao/la:
27 dec 2023, 19:55
Cime se ti kurcis ovdje na forumu ? sa parama Ismira Mirvica ? :rol:
Fascinantno, ali zaista fascinantno, poistovjećuju se sa parama Ismira Mirvića. :rol:

Ne znaju da ih milimetri dijele od totalnog fijaska. Zato ovi što su malo upućeni mudro šute.

Čovjeka je četvrto mjesto koštalo preko 30 miliona maraka, a na kraju naredne sezone će biti još toliko.
zaostrog je napisao/la:
27 dec 2023, 17:07
Mirvić nije ušao u posao radi prihoda. Fazon i jeste što postojite vi koji razmišljate da je Mirviću motiv za ulazak u Sarajevo uzimanje para. Nit je to Mirviću motiv, nit je bilo kojem investitoru u fudbalu. Čovjek koji ima pare neće nikad uložiti u fudbalski klub da bi te pare oplodio, jer ima beskrajno puno drugih načina koji su sigurniji i koji nude veću stopu povrata. Recimo, možeš napraviti 3 mini hidroelektranu za pare koje daš za godinu u FK Sarajevo i da uzimaš pare mnogostruko. Međutim, ako ulažeš u FK Sarajevo, imaš nestvaran PR. Apsolutno cijela država zna ko je Mirvić, dobrodošao je svuda i ubačen je u visoke krugove. Sa mini hidroelektranom toga nema. Tako da, ne brini ti za to, čovjek ne ulaže da zaradi, nego iz potpuno drugih motiva. Isto kao i Abramović, isto kao i silni šeikovi, isto kao bilo ko na dunjaluku.
Ja se zaista nadam da si svjestan šta pišeš. Preko 30 miliona maraka je do sad dao za PR i da bi ušao u visoke krugove? :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 27 dec 2023, 23:19

NoDi80 je napisao/la:
27 dec 2023, 23:13
FK Budućnost iz Podgorice dogovorila je veliki transfer. 17-godišnji fudbaler Vasilije Adžić prelazi u torinski Juventus za cifru od pet i po miliona eura. To je najveći transfer u historiji crnogorske lige.

Gasi nasu ligu
Pa vi cete al jabera, inace najlaganijeg igraca, prodati za vise u Al Naser kad se Ronaldo penzionise.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 dec 2023, 23:19

NoDi80 je napisao/la:

Gasi nasu ligu
Pisao sam ja o njemu moj Nodi baš na ovoj temi prije pola godine,

Virtu4l je napisao/la:
02 avg 2023, 17:36
Ovo dijete ima 17 godina i preko 30 nastupa za Budućnost. Ma koliko bila očajna i jadna crnogorska liga, Budućnost je u proteklih godinu dana prodala dva igrača za skoro dva miliona eura. Đukanovića su sa 18 godina prodali Hamarbiju za milion eura, a Mijović je imao 19 i otišao je u Lommel. Prvi je imao 20 nastupa u prvoj ligi, a drugi 60.

Kod nas dijete od 17 godina, čak i kada bi nekim čudom zaigralo, ni u ludilu ne bi smjelo prići ovakvom slobodnjaku a kamoli da šutira.

Djeca moraju dobijati šansu ako klubovi misle da prave igrače i zarađuju na njima. Danas je 2. avgust, još nijedan igrač iz lige nije otišao za novac, samo je Dizdarević iz Sarajeva prešao u Monpelje. To nam je bilans za ovaj prelazni rok, 150 hiljada eura.

Kod nas matori polovnjaci dominiraju ligom, igraju očajno, ali niko se ne bi usudio baciti u vatru nekoga od ove talentovane djece, pa malo ga i istrpiti. Zaigraće kad bude imao 20-21 godinu, dok nakupi utakmica imaće 23, i to je to. Samo kod nas je još uvijek talentovan i mlad igrač u toj dobi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 27 dec 2023, 23:22

27 dec 2023, 23:19
NoDi80 je napisao/la:

Gasi nasu ligu
Pa vi cete al jabera, inace najlaganijeg igraca, prodati za vise u Al Naser kad se Ronaldo penzionise.
Nisu ista pozicija. Venecuelanski Neymar ce u Al Nassr za visemilionski iznos u zamjenu za Ronalda
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83 i 18 gostiju.