FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 mar 2011, 12:28

abpd_1995 je napisao/la:ma daj vi samo komentarisete ovdje,kao neki alkosi,a kad treba izdvojiti po cenera da odete sa nama u Zvornik onda vam je to puno..zato vas molim ne serite puno.vidjecemo ko ce od vas ici za 14 dana u Zenicu...a da se Rudaru navlacilo u Zvorniku to nije tacno nikako,dobili ste crveni potpuno zasluzeno,a i nama je iskljucio Kantara na kraju :oops: al nema veze u subotu svi na stadion protiv veleza :)
Pa kad bi bilo malo bolje organizovano gostovanje ja bih i dao cenera.....a subotu obavezno svi moraju doci da nas bude sto vise i da pomognemo nasim igracima da nastave sa odlicnim rezultatima! :D

abpd_1995
Kontakt:

Post Postao/la abpd_1995 » 13 mar 2011, 12:41

bilo je sasvim dobro organizovano i super smo navijali tamo...a ajde onda u subotu za 14 dana sa nama u Zenicu na utakmicu,ako bi isao...a protiv veleza obavezno ;)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 mar 2011, 13:11

abpd_1995 je napisao/la:bilo je sasvim dobro organizovano i super smo navijali tamo...a ajde onda u subotu za 14 dana sa nama u Zenicu na utakmicu,ako bi isao...a protiv veleza obavezno ;)
da mogu ja bih isao na svako gostovanje....samo sto o tome ne odlucujem puno ja.... :D nego moji "finansijeri" (starci) haha

abpd_1995
Kontakt:

Post Postao/la abpd_1995 » 13 mar 2011, 14:36

pa jbg mozes jednom u 14 dana izdvojiti desetak km valjda...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 mar 2011, 15:03

abpd_1995 je napisao/la:pa jbg mozes jednom u 14 dana izdvojiti desetak km valjda...
Nije to problem.... ;)

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 mar 2011, 16:29

Stvarno bi bio red da se stadion popuni protiv Veleža(Kao protiv Čelika i Borca prošle sezone),zaslužili su ovi momci svu podršku...a ne sumnjam da će se idužiti igrom 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 13 mar 2011, 17:26

Imamo odlicnu priliku u Subotu da odemo Sirokom na +6 :mrgreen:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 mar 2011, 18:51

jeremija je napisao/la:Stvarno bi bio red da se stadion popuni protiv Veleža(Kao protiv Čelika i Borca prošle sezone),zaslužili su ovi momci svu podršku...a ne sumnjam da će se idužiti igrom 8-)
Slazem se....

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 15 mar 2011, 14:15

Samo vrijeme da nam posluzi u subotu 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 15 mar 2011, 22:11

kad ce poceti radovi na tribini????? :evil: :evil: :evil:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 15 mar 2011, 22:45

prijedoruberalles je napisao/la:kad ce poceti radovi na tribini????? :evil: :evil: :evil:
Pa nece usred sezone pocinjati radovi :lol: Cim zavrsi sezona radovi pocinju :)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 16 mar 2011, 11:12

rudarprijedor je napisao/la: Pa nece usred sezone pocinjati radovi :lol: Cim zavrsi sezona radovi pocinju :)
Ma pocinju....ko i na kraju prosle sez...hah....dao bog da pocnu na kraju! :D

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 16 mar 2011, 15:23

"Pobjedom na gostovanju u Zvorniku protiv Drine ekipa prijedorskog Rudara zasjela je na četvrto mjesto premijerligaške tabele, ali trener Boris Gavran napominje da se neopterećuje eventualnim izlaskom na evropsku scenu.
Sezonu su započeli sa ciljem da izbore opstanak u društvu najboljih. Trenutni plasman je daleko iznad očekivanog, no do kraja sezone je ostalo još dosta da se igra.
„I ranije sam govorio da idemo iz utakmice u utakmicu i ne treba previše unaprijed da planiramo. Naš primarni cilj je bio opstanak, potom sam podigao ljestvicu sa ciljem da se učvrstimo u sredini. Trenutno smo iznad svih naših planova, približili smo se ekipama koje konkurišu za Evropu, ali treba da budemo realni i znamo i vidimo koje su nam stvarne mogućnosti. Dakle, nismo pod pritiskom i ne opterećujemo se borbom za međunarodnu scenu, iako ćemo priliku, ukoliko nam se ukaže, nastojati iskoristiti“, kazao je Gavran.
Prijedorčani u fudbalskom proljeću ne znaju za poraz. Iz tri utakmice sakupili su sedam bodova, koliko i njihov naredni protivnik na domaćem terenu, ekipa Veleža.
„Svaka utakmica je podjednako teška i svaki protivnik jednako opasan. Drago mi je što su se stvari u našoj ligi generalno pomakle naprijed. Svako može pobijediti svakoga, ne samo na domaćem terenu, a i nivo suđenja se primakao nekom evropskom nivou. Mi ćemo protiv Mostaraca narednog vikenda pokušati nastaviti dobru proljetnu predstavu. Uvijek napominjem da nije bitino protiv koga igramo. Da li je to Velež ili bilo koja druga ekipa, bitno je da mi odradimo najbolje što znamo i u skladu sa dogovorom. U tom slučaju rezultat neće izostati“, zaključio je Gavran."

Tekst – Nezavisne novine

Samit
Kontakt:

Post Postao/la Samit » 17 mar 2011, 17:00

Poštovani prijatelji navijači Rudara potrebna mi je pomoć. Već godinu dana sam u (ne)mogućoj misiji . pokušaju da na jedno mesto stavim sve završne tabele, svih fudbalskih. Nogometnih liga, po sezonama i rangovima takmičenja od 1920. do 1992.godine na prosotru od Triglava do Đevđelije. Kako samo deo toga izgleda možete pogledati i na Vremeplovu ligaških takmičenja na ovom istom forumu.

Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.

[email protected]

Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.

Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom

Nadam se da ne tražim previše.

Hvala

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 17 mar 2011, 19:04

Gledam sad prognozu i kažu u subotu sunčano u Prijedoru.Imam osjećaj da će biti pun stadion kao protiv Čelika i Borca prošle godine... :lol:
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 mar 2011, 19:06

Hemuli je napisao/la:Gledam sad prognozu i kažu u subotu sunčano u Prijedoru.Imam osjećaj da će biti pun stadion kao protiv Čelika i Borca prošle godine... :lol:
Pa dolaze Rođeni, mora biti pun. ;)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2011, 19:27

Pa ne vjerujem bas tako pun,ali oko 2500-3000 sigurno...ako fino vrijeme bude jos ako igraci daju dadnu maksimum onda ce taakva posjeta biti svaku domacu utakmicu...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 17 mar 2011, 19:47

mujoisuljo je napisao/la:
Hemuli je napisao/la:Gledam sad prognozu i kažu u subotu sunčano u Prijedoru.Imam osjećaj da će biti pun stadion kao protiv Čelika i Borca prošle godine... :lol:
Ma ima te vi svoju tribinu koja se ne racuna sa ostalim.... :D , ja mislim da moze ladno stati 4000 ljudi ako je lijepo vrijeme , nas puno(alkosa) i dobar protivnik...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 18 mar 2011, 12:17

Vastecija_GSE je napisao/la:
mujoisuljo je napisao/la:
Ma ima te vi svoju tribinu koja se ne racuna sa ostalim.... :D , ja mislim da moze ladno stati 4000 ljudi ako je lijepo vrijeme , nas puno(alkosa) i dobar protivnik...
Daleko je Prijedor ali će ipak doći raje iz Mostara a i drugih gradova. ;)
Mislio sam više na ljude u Prijedoru, nekad je Velež bio jako atraktivan protivnik, da su 70te ili 80te prošlog vijeka bez sumnje bi bio krcat stadion.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 18 mar 2011, 18:02

mujoisuljo je napisao/la: Daleko je Prijedor ali će ipak doći raje iz Mostara a i drugih gradova. ;)
Mislio sam više na ljude u Prijedoru, nekad je Velež bio jako atraktivan protivnik, da su 70te ili 80te prošlog vijeka bez sumnje bi bio krcat stadion.
Pa mnogi ljudi postuju i dan danas Velez ovde...

Bice ovo dobra i zanimljiva utakmica, treba probiti Velezovu odbranu, bice zajebano ali ne sumnjam u pobjedu Rudara :mrgreen: :mrgreen:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 19 gostiju.