Jedino ako ce mu babuka davati platu,oni ne mogu raskinu ugovor sa igracem,a ne da novi potpisu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma dovode ga zbog u21 pravila , iako ima 23 godine mladi Faris izgleda kao zaštićeno godište.
Šalu na stranu reko im ovaj dovest 2 igrača ako mu sina potpišu i to je to
Šalu na stranu reko im ovaj dovest 2 igrača ako mu sina potpišu i to je to

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Njima je najbolje da idu u Federalnu, ovo je patnja šta rade sebi. Mazohosti par ekselans.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li to onaj što je bio kod Ibrakovića?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zubanovic ima 4 igraca u Sarajevu i 1 u Zelji. 

-
- Kontakt:
Abdul aziz al dzohar -Zubanović -Šero
Al džaber
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Ovog zeljkanovog dilbera cim vidis znas u kakvom su blatusvrakino1921 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 10:43
FK Željezničar u posjeti Vladi FBiH
Premijer Federacije BiH, Nermin Nikšić, ugostio je delegaciju FK Željezničar.
Predstavnici Kluba su informisali premijera o procesima stabilizacije poslovanja Kluba, saradnji sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije kao i statusom projekta rekonstrukcije Južne tribine Stadiona Grbavica.
Premijer Nikšić je istakao opredjeljenje Vlade FBiH da pruža kontinuiranu podršku unapređenju sportske infrastrukture u Federaciji kao i spremnost da razmotri eventualnu podršku projektu proširenja kapaciteta i modernizacije Stadiona Grbavica kao potencijalnog doma fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
GOLEM SI ZELJO

Kratak je put od arapskih miliona i najavljenog remonta ekipe uz dolazak zvucnih imena do Zubanovica i posudbi polutalenata iz Arabije. Uz raspored kakav imaju ispadanje u Prvu ligu FBiH je skoro gotova stvar.
Tik - Tak
Tik - Tak
-
- Kontakt:
Evo gledam bas objavili spisak najbogatijih ljudi i BIH i ostalim drzavama. Od vasih tu je Hasic sa bogatstvom od 100 mil,nema ovog sto vam je sad u klubu? Prvo mjesto ocekivano Bingo i Hastor,samo sto oni nece marku uloziti u sport.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 11:46Ovog zeljkanovog dilbera cim vidis znas u kakvom su blatusvrakino1921 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 10:43
Gledaj klosara sto obijaju pragove, ispruzene ruke, vala mi je nekad zao ovih navijaca skretnicara
FK Željezničar u posjeti Vladi FBiH
Premijer Federacije BiH, Nermin Nikšić, ugostio je delegaciju FK Željezničar.
Predstavnici Kluba su informisali premijera o procesima stabilizacije poslovanja Kluba, saradnji sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije kao i statusom projekta rekonstrukcije Južne tribine Stadiona Grbavica.
Premijer Nikšić je istakao opredjeljenje Vlade FBiH da pruža kontinuiranu podršku unapređenju sportske infrastrukture u Federaciji kao i spremnost da razmotri eventualnu podršku projektu proširenja kapaciteta i modernizacije Stadiona Grbavica kao potencijalnog doma fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
GOLEM SI ZELJOPametan onaj predsjednik sto je otisao,nece da se blamira sa ovakvim glavama.
- Meraak1921
- Kontakt:
Joj Željo sta im radis hahahahaha .. milione trose na kraju evrope nece vidjeti, oni samo o nama o nama .. zar smo jos interesantniji kad se za opstanak borimo? Allaha mi najveci u drzavi !
Da ne zaboravimo zadnje kolo

Da ne zaboravimo zadnje kolo

Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 28 dec 2023, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Da, ove sezone odigrao 2 utakmice, prošle 3 uz jedan gol, a druga liga Austrije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
U protekloj sezoni je u dresu Kapfenberga upisao svega dva nastupa i 12 minuta na terenu.
Mane je rođen 2001. godine, a odigrao je dvije utakmice u Prvoj NL, koja je drugi rang takmičenja u Hrvatskoj.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Pa nismo mi zeljkan da nas godinama nema u evropiMeraak1921 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 11:57Joj Željo sta im radis hahahahaha .. milione trose na kraju evrope nece vidjeti, oni samo o nama o nama .. zar smo jos interesantniji kad se za opstanak borimo? Allaha mi najveci u drzavi !

Prošle 78 minuta odigrao. Za dvije godine momak odigrao čitavu utakmicu bez sudijske nadoknade

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Evo kaže duškica obećao im dva igrača - znači Osmanović i Ševkija, uh kakva se ekipa sprema za federalku

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Jestel vi stvarno mislili da ce doc neka imena? Pa u to mogu samo vjerovat ljudi kojima je kapacitet da velicaju Ceru aferu kao mega giga investitora,samo takvi zaostali mozgovi mogu misliti da ce nastavnik fizickog biti Klop.
Sa Farisovim talentom opstanak ne bi trebao da bude doveden u pitanje. Pokazao je da zna sjedit' i na lijevoj i na desnoj strani klupe, a bogme i u sredini. Polivalentan igrač što bi rekli. 

Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 28 dec 2023, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne moraju doći neka imena, ali makar neki igrači koji su igrali bar malo fudbala u prethodnim godinama, realno plaćaju skup stručni štab i onda dovedeš Zubanovićamosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 12:05Jestel vi stvarno mislili da ce doc neka imena? Pa u to mogu samo vjerovat ljudi kojima je kapacitet da velicaju Ceru aferu kao mega giga investitora,samo takvi zaostali mozgovi mogu misliti da ce nastavnik fizickog biti Klop.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Venom i 43 gosta.