I meni je ovaj nagazna mina, previse muhanat
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na sjednici je izabran novi generalni sekretar NS BiH, a ponovo je povjerenje da obnaša ovu funkciju dobio Adnan Džemidžić. Mandat će mu trajati do kraja 2027. godine.
Izvršni odbor N/FS Bosne i Hercegovine je na svojoj posljednjoj sjednici usvojio odluku o dodjeli pet miliona KM klubovima Bosne i Hercegovine.
Izvršni odbor N/FS Bosne i Hercegovine je na svojoj posljednjoj sjednici usvojio odluku o dodjeli pet miliona KM klubovima Bosne i Hercegovine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hamula bi rešetao mreže kod nas, samo kad bi se mogao smirit
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Marko Matanović novo je pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo
Matanović je jedan od najboljih fudbalera crnogorske Sutjeske, a ono što su tamošnji mediji najavili jučer danas će dobiti i zvaničnu potvrdu.
23-godišnji veznjak karijeru je počeo u OFK Titograd, afirmaciju je stekao u FK Jezero, a zatim je postao jedan od najvažnijih igrača Sutjeske.
Kako saznajemo, crnogorski fudbaler je već potpisao ugovor sa Bordo timom, a zvanična potvrda se očekuje tokom dana.
Sp0rt1
Matanović je jedan od najboljih fudbalera crnogorske Sutjeske, a ono što su tamošnji mediji najavili jučer danas će dobiti i zvaničnu potvrdu.
23-godišnji veznjak karijeru je počeo u OFK Titograd, afirmaciju je stekao u FK Jezero, a zatim je postao jedan od najvažnijih igrača Sutjeske.
Kako saznajemo, crnogorski fudbaler je već potpisao ugovor sa Bordo timom, a zvanična potvrda se očekuje tokom dana.
Sp0rt1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sretno Marko! 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Potpisao je,jos nasi da objave
Hajde Marko sretno
Kreni putem Piksija i Miomira.Srce na teren!

Hajde Marko sretno

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno momčino 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sretno Marko !
Dobrodošao Marko
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2 godine ugovor za Marka.
e ovo je pojacanje . 23 godine i vec ima 159 tekmi iza sebe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
I njega je sigurno Velez odbio. 

-
- Kontakt:
Za sad
Iliev-Siguran sam da ima kvalitet samo mi je malo sumnjiv zbog povrede i broja utakmica ali trebalo bi bit ok.Nije bezveze bio u Arsenalovoj akademiji a ni Helsinki koji je ispred nas ne bi ga beze uzeo.
Mehmedovic-U potpunosti podrzavam dolazak,nemamo bas nista izgubiti
Matanovic-ako se po jutru dan poznaje dobili smo top igraca.23 godine,190,ljevak,tim sezone,ubojit sut,sjajan pregled igre...
Hajde jos stoper i Rahman da zakljucimo rok
Iliev-Siguran sam da ima kvalitet samo mi je malo sumnjiv zbog povrede i broja utakmica ali trebalo bi bit ok.Nije bezveze bio u Arsenalovoj akademiji a ni Helsinki koji je ispred nas ne bi ga beze uzeo.
Matanovic-ako se po jutru dan poznaje dobili smo top igraca.23 godine,190,ljevak,tim sezone,ubojit sut,sjajan pregled igre...
Hajde jos stoper i Rahman da zakljucimo rok

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ziljkić ide, tako da se mora dovesti i krilo, treba nam prava zamjena za Avramovskog, stoper i eventualno zamjena za Renana ako ode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:11Za sad
Hajde jos stoper i Rahman da zakljucimo rok![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Joj ovi znalaca sto pisu za Hamulica kako nijr dobar kako je bahat i to sa ponasanjem na terenu. Pa ljudi dragi ne mogu svi biti mirni ko bubice treba nekoni da se posvadja zagalami cc pa takvi su najveci fajteri i borci na terenu i takvi su najvise dali Sarajevu u vecini slucajeva... Nije ovo skola slusaj na casu i suti. Zlatan jr najbokji primjer toga...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Taj OFK Titograd je prezanimljiv klub. Uvijek je bio mali, lokalni klub. U staroj Jugi je igrao republičku ligu i zonu, trenutno je trećeligaš u Crnoj Gori, a izbacio je sljedeće igrače:H8Z7 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 14:33Marko Matanović novo je pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo
Sp0rt1
Dejo Savicevic
Pedja Mijatović
Branko Brnovic
Refik Sabanadzovic
Bane Drobnjak
Stevan Jovetić
Pa nema uopće pregovora za Hamulića, lik obukao naš dres kao što su Begović i Musa, jer eto gotive nas.Riki10HZ je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:13Joj ovi znalaca sto pisu za Hamulica kako nijr dobar kako je bahat i to sa ponasanjem na terenu. Pa ljudi dragi ne mogu svi biti mirni ko bubice treba nekoni da se posvadja zagalami cc pa takvi su najveci fajteri i borci na terenu i takvi su najvise dali Sarajevu u vecini slucajeva... Nije ovo skola slusaj na casu i suti. Zlatan jr najbokji primjer toga...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: keli, mnon46, nedimmmm1337 i 57 gostiju.