Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam sto ce nam krilo.Desno imas Hasica koji je zacementiran i vjerovatno Kyeremeha ako ostane.Lijevo imas Penarandu eto plan je da se spremi na pripremama i maksimalno isforsira na proljece da se proba oziviti.Sem njega i Andjusic moze uskociti.Necemo Penu placati da sjedi na klupi i pomalo ulaziSurreal je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:13Ziljkić ide, tako da se mora dovesti i krilo, treba nam prava zamjena za Avramovskog, stoper i eventualno zamjena za Renana ako ode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:11Za sad
Iliev-Siguran sam da ima kvalitet samo mi je malo sumnjiv zbog povrede i broja utakmica ali trebalo bi bit ok.Nije bezveze bio u Arsenalovoj akademiji a ni Helsinki koji je ispred nas ne bi ga beze uzeo.
Mehmedovic-U potpunosti podrzavam dolazak,nemamo bas nista izgubiti
Matanovic-ako se po jutru dan poznaje dobili smo top igraca.23 godine,190,ljevak,tim sezone,ubojit sut,sjajan pregled igre...
Hajde jos stoper i Rahman da zakljucimo rok![]()
Samo igrace sa mudima i karakterom.Takvi samo prolaze u ovoj ligi.Nemoj mi vise mekani piqkica da mu ni glas ne znam.Zaobilaziti takve i daleko im kuca od Koseva.Samo srcani igraci pa yebo i karton.Riki10HZ je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:13Joj ovi znalaca sto pisu za Hamulica kako nijr dobar kako je bahat i to sa ponasanjem na terenu. Pa ljudi dragi ne mogu svi biti mirni ko bubice treba nekoni da se posvadja zagalami cc pa takvi su najveci fajteri i borci na terenu i takvi su najvise dali Sarajevu u vecini slucajeva... Nije ovo skola slusaj na casu i suti. Zlatan jr najbokji primjer toga...
Prodaš Oliveiru, te pare uložiš u rušenje istoka i sa Bismillom polahko gradi
Al' kad se sruši ne gradi ponovo da se rješimo pljuvača. ŠALA MALA. VOLIMO ISTOK!
Ne bih ja dovodio stopera, imamo Anicica i Djurickovica koji su evo uvezali 15-tak tekmi. Ne sjecam se koji je nas zadnji stoperski par uvezao vise od 10. Soldo kao zamjena i malog Celika odmah gurati, kad ga vidis na terenu ne bi nikad rekao da ima 16/17 god. A vec smo izbacili stopera od Mujakica, Mihojevica, vrijeme je da se to nastavi.Surreal je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:13Ziljkić ide, tako da se mora dovesti i krilo, treba nam prava zamjena za Avramovskog, stoper i eventualno zamjena za Renana ako ode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2023, 15:11Za sad
Iliev-Siguran sam da ima kvalitet samo mi je malo sumnjiv zbog povrede i broja utakmica ali trebalo bi bit ok.Nije bezveze bio u Arsenalovoj akademiji a ni Helsinki koji je ispred nas ne bi ga beze uzeo.
Mehmedovic-U potpunosti podrzavam dolazak,nemamo bas nista izgubiti
Matanovic-ako se po jutru dan poznaje dobili smo top igraca.23 godine,190,ljevak,tim sezone,ubojit sut,sjajan pregled igre...
Hajde jos stoper i Rahman da zakljucimo rok![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, rishovski i 25 gostiju.