FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da nece sa MAKSIMUMA na KOSEVO ona dva kineza posto jakir na niih ne racuna i bbb nisu zadovoljnji sa njima jer ih je bivsi sd doveo.. po meni najbolja dva igraca croatije ili ti ga nk mamic
Ima ti brate neki lik na piku prodaje ali bijeliAhmoveliki je napisao/la: ↑28 dec 2023, 18:24To samo kod nas u narodu ima, kolekcionar pravi shvata vrijednost i nikad je ne bi ni prihvatio bez nekog vida naknade ili razmjene...
Ja sam u srednjoj negdje oko 2010te... tusnuo dres Vladana Grujica za 450KM, a sad bih ga vratio za dvicu hladno... imao sve one fazone na sebi kup uefa na rukavu itd...
Utakmice mislim protiv D.Kyeva tako nesto...
Nako pitam momka da znam sta imam otprilike![]()

90!
- TurkishAirlines
Uz ova pojacanja, aBd mozemo ocekivati koji sut u okvir gola kad izadjemo iz Sarajeva 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Evo opet 21h
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 28 dec 2023, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Cora1946 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 19:20Ima ti brate neki lik na piku prodaje ali bijeliAhmoveliki je napisao/la: ↑28 dec 2023, 18:24To samo kod nas u narodu ima, kolekcionar pravi shvata vrijednost i nikad je ne bi ni prihvatio bez nekog vida naknade ili razmjene...
Ja sam u srednjoj negdje oko 2010te... tusnuo dres Vladana Grujica za 450KM, a sad bih ga vratio za dvicu hladno... imao sve one fazone na sebi kup uefa na rukavu itd...
Utakmice mislim protiv D.Kyeva tako nesto...
Nako pitam momka da znam sta imam otprilike![]()
![]()
![]()
Hahahah svaka cast brate sto ga iskopa, meni je fakat bio bordo i zakleo bih se da je ispod loga pisalo eufa ili nesto slicno... jer ga je bas on licno nosio na utakmici i svi ti popratni detalji sto idu uz dres u euro takmicenjima...
PS
Imam Bolicev dok je u Feneru igrao

Dao Baho, Koketovom bratu, a ovaj mom starom jer su znali da sam lud za dresovima

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nije u 21h nego u 22h
Evo poceli opet sa 
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kad je otvaranje paketica 
Cujem bura se sprema

Cujem bura se sprema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
De recite sad, do sutra ko ziv ko mrtav

- skullcrusher
- Kontakt:
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Vidio sam to kad sam napisao postmiky_hz je napisao/la: ↑28 dec 2023, 17:13Nemoj da pada Bgt ,bolje ništa nek ne diraju ondaMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑28 dec 2023, 17:10Krov kad bi pao, to bi bilo vrhunski. Cak vise i nego pojacanja![]()
![]()

1946
- Osttribine
- Kontakt:
Clanstvo ide dobro, bio sam danas u klubu i stalno raja ulazi, pohvalno nema sta neka se samo nastavi ovim tempom. Novim igracima neka je sa srecom, mozda su i bolji ovi gdje smo vecina skepticni pa se pokazu kao pojacanja, a ne ove izvikane preplacene ublehe kao Avramovski kojeg smo cekali 2 godine da on nesto kao napravi ili ovaj Penjaranda, eto hajde da vidimo i te famozne pripreme neka prodje, mada daj Boze da na proljece bude na nekom nivou, pred nama je.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mora da si vidio da ga je Ismir zapratio

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Koliko sam puta pisao Ismiru, slao analize, prijedloge, valjda bude nešto od toga. Hajde kralju obraduj nas barem sa Projektom Istok
Onda mu ti nemoj vise pisati i slati bilo sta, pusti ove druge, nekako su vise nafakali od tebe...Senner je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:12Koliko sam puta pisao Ismiru, slao analize, prijedloge, valjda bude nešto od toga. Hajde kralju obraduj nas barem sa Projektom Istok
uhhhhhh
![]()

Bravo Kyeremeh odličan potez 

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, NeSamSafetee, Rule_hz i 55 gostiju.