Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma daj, pa ovo je morao ciljat da promasi jer kako god da je postavio glavu dao bi gol jbt 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
aguero na stentovima bi ovog podučio kako se igra napad yebem li ti pleme
Bravo Nelson! Bas nam je ovo trebalo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ono kad momku das sansu jednom u pola godine, bas se vidi da je u formi 
nije trossard cm, fali xhaka jedan ovdje da uputi dobar pas ili centarsut, ovako se samo vrtimo oko 16 i jedan low block rjesava sve
dodaj da nemamo jakog napadaca i nema ko da probije barijeru
dodaj da nemamo jakog napadaca i nema ko da probije barijeru
Kad bi smecar Anemicni probao podvalit koju loptu da se WH mora tome prilagoditi to bi bilo čudo yebeno.
Samo je vrti okolo
Samo je vrti okolo
Godinama ja govorim da ova ekipa pocesto igra fudbal da bi se igrali, a ne da bi pobjedjivali. Ima jos do kraja, al od pojedinaca se to gleda vec duze vrijeme.
A da ne pricam da godinama niti jedan od njih ne radi na svom sutu. Saka i dan danas ne zna sutnuti loptu
A da ne pricam da godinama niti jedan od njih ne radi na svom sutu. Saka i dan danas ne zna sutnuti loptu
Joj Sake simulanta, dzaba se sramoti 
Saka je u groznom izdanju već više od 6 mjeseci
Ovi nasi Allahami nisu normalni, pa koji qurac je ovo jel nabijaju onu statistiku "touches in opp box"
odegaard je smiješan, puno zuji malo meda daje
o cemu da mastamo nketija usao prije pola sata sad mu prvi kontakt sa loptom bokte mazo
na kakve se mi hamelje oslanjamo da nam donesu preokret
o cemu da mastamo nketija usao prije pola sata sad mu prvi kontakt sa loptom bokte mazo
na kakve se mi hamelje oslanjamo da nam donesu preokret
treba malo promjene ovdje, svi su skontali kako da se brane protiv nas, nas napad je toliko monoton
ako ne dovedu napadaca u januaru osim LP necemo imati priliku za trofej, a u LP smo svakako bez ikakvog uspjeha
West Ham nas u Carabao isto okinuo sa tri gola razlike, u ligi evo isto, sramota
edit
pardon vec sam pripisao treci gol, dobra odbrana raye
ako ne dovedu napadaca u januaru osim LP necemo imati priliku za trofej, a u LP smo svakako bez ikakvog uspjeha
West Ham nas u Carabao isto okinuo sa tri gola razlike, u ligi evo isto, sramota
edit
pardon vec sam pripisao treci gol, dobra odbrana raye
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Sramotna predstava. Prije svega u napadu. Ne dovede li se rasni golgeter u januaru, necemo ni treci zavrsit. Ova dva smjehotresa od napadaca nece skupa dat preko 10 golova u ligi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brate mili koliko su Saka i Odegaard predvidljivi, ako nije lopta na lijevu nogu znas da ce ili laznjak ili uz liniju je poslati, ako je na lijevoj ide centaršut ili neki pokušaj dodavanja.
Brine Martinelli i njegova ne loša već kriminalna forma
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
yebote nijedan nas igrac ove sezone u ligi nema preko 5 golova
toliko smo fiksni da drzimo neki posjed da napad uopste ne znamo ni da igramo kako treba, kad je sve daj okolo kole i na stranu, jedan direktan pas u sredinu terena nisam vidio
Saka ima 300k sedmicno, bolje bi mu bilo da proigra prije nego postane Rashford 2.0, na svaki kontakt kmeci faul, gori postaje od Jesusa koji je najgori izvikani napadac koji ima
toliko smo fiksni da drzimo neki posjed da napad uopste ne znamo ni da igramo kako treba, kad je sve daj okolo kole i na stranu, jedan direktan pas u sredinu terena nisam vidio
Saka ima 300k sedmicno, bolje bi mu bilo da proigra prije nego postane Rashford 2.0, na svaki kontakt kmeci faul, gori postaje od Jesusa koji je najgori izvikani napadac koji ima
Kad sam ja pisao o toj pretjeranoj ovisnosti o jacoj nozi, a ovdje me napadali da sam negativanbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:14Brate mili koliko su Saka i Odegaard predvidljivi, ako nije lopta na lijevu nogu znas da ce ili laznjak ili uz liniju je poslati, ako je na lijevoj ide centaršut ili neki pokušaj dodavanja.
Objektivno 2 najvaznija igraca nam moraju poravnati cijeli pregled igre sa lijevom nogom da bi funkcionisali sto nam na kraju daje jednodimenzionalnost koja je na top nivou smrtna kazna
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da ne bude samo do igraca, mada je mnogo toga do njih, gubimo bodove i zbog Artetine rotacije. Recimo da Nelson igra vrlo malo kao i Smith Rowe, i onda nastupi ovakvo sranje i ocekujes od njih da te vade. Ne ide. Das im utakmica da budu u formi i onda ocekuj i rezultate. Ovako je to samo ocajnicki pokusaj da se ponovi prosla godina.
Celik!3,2,2.
Jbg, fudbal se igra za golove, večeras su demonstrirali kako se puno zuji a malo meda daje i to skoro bez izuzetaka.
Ono što treba izdvojiti su po dva promašena zicera Sake i Jesusa i takve prilike na ovom nivou prave razliku.
Mentalitet je ključan, sezona je još mlada ali forma pojedinih igrača ne obećava trofejnu sezonu.
Ono što treba izdvojiti su po dva promašena zicera Sake i Jesusa i takve prilike na ovom nivou prave razliku.
Mentalitet je ključan, sezona je još mlada ali forma pojedinih igrača ne obećava trofejnu sezonu.
A kad je kod nas obecavala teofejnu sezonuchily-rz je napisao/la: ↑29 dec 2023, 00:02Jbg, fudbal se igra za golove, večeras su demonstrirali kako se puno zuji a malo meda daje i to skoro bez izuzetaka.
Ja sam rekao da smo ove sezone uzrelili ali se bojim da cemo prezreliti i istruhnit
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.