E ne mogu da vjerujem da nekome on liči na igrača, a ne da je odličan.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Anđusic ima bolju statistiku od svih lijevih krila. Jos svaku tekmu poceo sa klupe. Jos momak se ne buni sto ne pocinje svaku. Kad bi bog do imali jos 2 takva igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja sam i rekao da je doveden za rotacije. A da je odlican slazem se, odlican za klupe jedino! Predpostavka i jeste da je zato doveden. A da je neka klasa, ma dalekoo..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovao ti ili ne, statistika govori sve. Vjerovatno u top 3 rezerve u ligi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Pa sta ocekujes od igraca s klupe, da ima 17 golova i 22 asistencije a starta svaku trecu utakmicu? Bolju statistiku ima i od Ziljkica i Penarande a doslovno doveden kao cisti backup na krilu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Anđušić je donio ono što je trebalo, kad uđe s klupe ima neki učinak i to je ono što je najbitnije. Nemaš danas puno igrača koji imaju ovako dobru statistiku a na klupi provedu većinu vremena.
-
- Kontakt:
Pa sta vi hocete od momka koji je sredinom septembra dosao da mi je znat?
Kup-gol i 2 asistencije
Liga-doktorkska asistencija u BL koja nam je trebala donijeti 3 boda,gol Igmanu za 3 boda,gol Tuzli majstorski,usao sa klupe zabio i asistirao protiv Goska(naceo ih a patili smo se do tada)
Ja nez sta hocete vise,itekako koristan igrac.I vise nego zadovoljan sam sa Nemanjom a bit ce joa bolji nakon priprema.Pun pogodak sto smo ga vratili.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 dec 2023, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bitno je napisati neki komentar, da bi se eto kao i napisao, to što blage veze sa mozgom nema, to bi kao trebali preskočiti...
Teza napisana bez i jednog jedinog valjanog argumenta, bilo da ima utemeljenje u produktivnosti ili nekom od statističkih parametara...
Samo to nam govori dvije stvari, da neko sa namjerom piše slične stvari i pali raju da se svađaju, ili je klasična bošnjačka "Hamo vidi mu glave, ja sam takvim u srednjoj kroz noge probacivao loptu", to je valjda indikator kojim se neko vodi da ocijeni situaciju...
Jedno je iznositi mišljenja i imati ga, demokratija dozvolila a i forumska pravila, a drugo je biti neznalica i davati sebi za pravo da se neko proziva jer mu se neko ne sviđa (likom, imenom, karijerom i mnogim drugih razlozima)...
Samo treba srat !!!
Teza napisana bez i jednog jedinog valjanog argumenta, bilo da ima utemeljenje u produktivnosti ili nekom od statističkih parametara...
Samo to nam govori dvije stvari, da neko sa namjerom piše slične stvari i pali raju da se svađaju, ili je klasična bošnjačka "Hamo vidi mu glave, ja sam takvim u srednjoj kroz noge probacivao loptu", to je valjda indikator kojim se neko vodi da ocijeni situaciju...
Jedno je iznositi mišljenja i imati ga, demokratija dozvolila a i forumska pravila, a drugo je biti neznalica i davati sebi za pravo da se neko proziva jer mu se neko ne sviđa (likom, imenom, karijerom i mnogim drugih razlozima)...
Samo treba srat !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Prvi sam srao oko Anđušićevog povratka al' je momak više nego korektno svoju rolu odigrao.

Kad je potpisao bruku nas je reklo/pomislilo, 2023. godina mi vraćamo Anđušića. Momak je sa klupe za 10, ne pravi probleme treneru, svoje prilike koristi. Nemojte tražiti problem gdje ga nema.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako je imao moju podršku ja nisam iskreno bio za vraćanje Anđušića jer mi se nije nimalo svidio kada je prvi put bio ovdje ali su Rožman-Ibričić vidjeli da bi nam mogao pomoći i nisu pogriješili. Totalno drugi igrač u odnosu na prvi period i drago mi je što je tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....
I onda se cude sto ih nakanta Zrinski, Borac kokuzistanski Torpedo i slicni klubovi
I onda se cude sto ih nakanta Zrinski, Borac kokuzistanski Torpedo i slicni klubovi
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Mislim da statistika nije nužno prioritet pri dovođenju.
Al kad ga vidim kako trči i uvija se, još sa onim krivim nogama ubije svu volju za nogometom.
Al et opet ako čemo gledati učinak bolji od "kapitena"
Dobar je Nemanja takav igrač ti uvjek treba i Rozman je i tu ubo.
Al et opet ako čemo gledati učinak bolji od "kapitena"
Dobar je Nemanja takav igrač ti uvjek treba i Rozman je i tu ubo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
A brate sta bi da imamo Sterlinga u ekipi pa da trckara ko preklana kokos?

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zadnji vezni, nije napadac.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:14Nikad mi nece biti jasno, dovedu igraca od vec 23 godine koji ima 2 gola i 2 asistencije u jednoj crnogorskoj ligi iako na toj poziciji imaju jos mladjeg igraca sa skoro istom statistikom ....
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Doveli smo golmana, a on nije zabio jedan jedini gol u karijeri. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Neko ovde za Keremeha naziva trkača kokoš, tako da već jeenog imamo.napoleon72 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 11:24A brate sta bi da imamo Sterlinga u ekipi pa da trckara ko preklana kokos?![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, rimljanin90 i 16 gostiju.