Steta sto sam zakazao, vrijedilo bi ove prevarante napuniti do vrha, vidis da nece ni da se pojave na utakmicibavariapivo je napisao/la: ↑23 dec 2023, 21:41Izbi mi Milan Đurić hetrik u zadnjoj minuti…
Sreća pa je @otelo pospremio odbijanac u gol
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobro je, prezivjeli smodinoo je napisao/la: ↑23 dec 2023, 22:16Kako sam ti i rekao prije par dana, ti ces nas izvuci na kraju sezone, sa dva sjajna gola, osiguran opstanak bez dodatne drame, a bilo je i previse...
⚽FK Garaže⚽
- JohnCleese
- Kontakt:
Ispred vječne vatrePensioner26 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 22:15Nego šta. Pitanje je samo kada i gdje prosljavljamo titulu?Sjenjak1919 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 21:24Jesmol ga?Pensioner26 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 18:09
Da li smo ovo donijeli prvi trofej u historiji Gromovima?
@Sjenjak1919 @JohnCleese![]()
![]()
Mislim da je ovo prvi trofej, dosad smo imali jedno finale kupa i to je to.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Pensioner26
- Kontakt:
Tu podignemo trofej i idemo na 10 u pola.JohnCleese je napisao/la: ↑25 dec 2023, 17:56Ispred vječne vatrePensioner26 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 22:15Nego šta. Pitanje je samo kada i gdje prosljavljamo titulu?![]()
![]()
Mislim da je ovo prvi trofej, dosad smo imali jedno finale kupa i to je to.
Slave 'trofej' trece lige i to sa 10 cevapa
Cestitke momci za solidnu sezonu, fina timska igra od pocetka. Nema odmora ni slavlja, odmah se krecu pripreme za drugu ligu. Zna se cilj
Cestitke momci za solidnu sezonu, fina timska igra od pocetka. Nema odmora ni slavlja, odmah se krecu pripreme za drugu ligu. Zna se cilj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Pensioner26
- Kontakt:
Što ne bi slavili prvi trofej u historiji kluba?
Što ste ljubomorni?
Želim vam da prodjete baraž pa da se koljemo i iduće sezone u cvajti
Što ste ljubomorni?
Želim vam da prodjete baraž pa da se koljemo i iduće sezone u cvajti
Kraj je godine 2023, a kraj je i Sezone broj 30 SS ba. lige pa da napravim jedan osvrt na sezonu.
Idemo od 3 lige, kako je ja volim nazvati #Razvojna, jer na osnovu dosadašnjeg iskustva tu završe klubovi koji ili su im neaktivni igrači ili ih nemaju nikako, rijetko je u pitanju nekvalitetna ekipa.

Lista strijelaca 3. lige

16
JohnCleese (Gromovi)
15
14
13
bodi123 (Spamm)
scudetto89 (Grizzlies)
Pensioner26 (Gromovi)
Po prikazanom na tabeli kartona ekipa Spamma je svojom aktivnošću obezbjedila plasman u konkurentniju ligu, mada koliko se sjećam oni ekipu grade jos od prosle sezone kada im je izmakao plasman.
Ekipa Grizzlija je uspjela kroz baraž da se izbori za zweitu
Ekipe Potkovica i Formule koje su igrale finale Kupa ove Sezone bit ce glavni favoriti u sezoni 31.
Meni lično najdraža priča posljednjih sezona je ekipa FK Gromovi, gdje je par sezona JohnCleese sam igrao u toj ekipi, da bi konacno upotpunio ekipu i kao najbolji strijelac 3 lige doveo svoj tim do prvog trofeja.
Čestitke pobjednicima

Idemo od 3 lige, kako je ja volim nazvati #Razvojna, jer na osnovu dosadašnjeg iskustva tu završe klubovi koji ili su im neaktivni igrači ili ih nemaju nikako, rijetko je u pitanju nekvalitetna ekipa.

Lista strijelaca 3. lige

16
JohnCleese (Gromovi)
15
14
13
bodi123 (Spamm)
scudetto89 (Grizzlies)
Pensioner26 (Gromovi)
Po prikazanom na tabeli kartona ekipa Spamma je svojom aktivnošću obezbjedila plasman u konkurentniju ligu, mada koliko se sjećam oni ekipu grade jos od prosle sezone kada im je izmakao plasman.
Ekipa Grizzlija je uspjela kroz baraž da se izbori za zweitu
Ekipe Potkovica i Formule koje su igrale finale Kupa ove Sezone bit ce glavni favoriti u sezoni 31.
Meni lično najdraža priča posljednjih sezona je ekipa FK Gromovi, gdje je par sezona JohnCleese sam igrao u toj ekipi, da bi konacno upotpunio ekipu i kao najbolji strijelac 3 lige doveo svoj tim do prvog trofeja.
Čestitke pobjednicima

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

17
16
15
14
Napapijri (ZK)
13
Blancos10 (Premier FC)
12
reds (Pjetlovi)
harry_90 (BHF)
ackeey (Gongashi)
Ekipa Premiera nije ni mogla očekivati neki rezultat u dosta konkurentnijoj Zweiti iako je igrač Blancos10 uspio skupiti 14 bodova za svoju ekipu uz postignutih 13 golova.
Kockari su jednostavno imali losu sezonu jer to je prvoligaski kvalitet i organizacija ali su prokockali i
Ako ne nadju 3 igrača ekipa Hollywood je kandidat broj jedan za ispadanje u sljedećoj sezoni.
BHF , Backspace i Gongashi su cijelu sezonu vodili borbu za plasman u prvu ligu.
Dok je Backspace do zadnja 3-4 kola bio izraziti favorit za direktan plasman, ekipa Gongasha predvodjena konstantnim ackeeyem uvezala je pobjede uz naravno isto toliko kiksa ekipe Backspace pa je sebe dovela u prvu ligu, gdje im je realno i mjesto.
Nažalost ekipa Backspace nije uspjela kroz baraž proci u prvu ligu pa ce sljedece sezone uz BHF,Gromove,Spamm pokusati ostvariti plasman.
Ekipa Zadnje klupe je suvereno ovu sezonu odradila, predvodjena igracem Napapirji i zasluzeno salataru smjestili u svoje vitrine.
Čestitke

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

Lista strijelaca 1. lige

18
17
dinoo (FK Garaže) ZLATNA KOPAČKA Sezona 30
Trebinjac94 (Blue Train) ZLATNA KOPAČKA Sezona 30
16
Goalgetter (Ljuta Krajina)
feniksptica (Joint fc)
15
VivaLaStella(Mislish UTD)
Mont0 (RSD Čekićari)
Prva liga ove sezone je pokorena po 5ti put od strane Green Dragonsa koji kad se vidi tabela kartona i nisu imali neku konkurenciju osim Topnika i Garaža stim da Garaže su na mrve neke naišli pa im je dovoljno bilo za 7 mjesta.
Povratkom Gongasha i Zadnje Klupe, uz vec spomenute Topnike i Garaže odbrana titule ce biti dosta teža.
Ovo ne umanjuje uspjeh Green Dragonsa koji su konstantni vec sezonama i sigurno nisu slučajno najtrofejnija franšiza SS Lige.
Čestitke Šampionima kao i osvajačima zlatne kopačke koji ove sezone dolaze iz prve Lige

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Kako cemo proci baraz kad igramo protiv saveza i ekipe?
Rezultat je 2:2, gdje mi prolazimo dalje golom scudetta u produzecima. O ovim mizernim pokusajima spletkarenja vise necu ni da trosim rijeci, u ovako bitnom mecu da se takva greska sa vase strane napravi, sramotno.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mi ispali
Ja mislio da smo u barazu
Ja mislio da smo u barazu
Kakvi jadniciharden je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:47Kako cemo proci baraz kad igramo protiv saveza i ekipe?
Rezultat je 2:2, gdje mi prolazimo dalje golom scudetta u produzecima. O ovim mizernim pokusajima spletkarenja vise necu ni da trosim rijeci, u ovako bitnom mecu da se takva greska sa vase strane napravi, sramotno.
![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakve su ovo sad malverzacije jbt. Što mi nije priznat gol?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jedno kolo bez cirkusa, all we ask for.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav je jadan savez na čelu sa prevarom Migom.
ne treba ni igrati ligu dok su ovi jadnici u savezu, deyo jedini normalan
- Pensioner26
- Kontakt:
I na meču Čekićari-Backspace United je konačno 3:1 a ne 3:0. Moderatori su malo prepili uz praznike 
Ispravka kod meca grizzliesa, do mene al ne vidim ko je dao taj go za Backspace, aha vec je upisan samo nije u rezultatu
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Moram da cestitam svom saigracu, kakvu je sezonu odigrao, iako smo fino raspodjelili golove on je dao najvise i jos dao kljucni gol u produzecima za ulazak u cvajtu. Konstantan kroz cijelu sezonu, iako je prosao ispod radara i kao underrated upao u Grizlije, prepoznali smo njegov potencijal
Cim smo se rijesili toksicnog Justina, odmah promocija, ko bi rekao.
Cim smo se rijesili toksicnog Justina, odmah promocija, ko bi rekao.
-
scudetto89
- Kontakt:
@ harden hvala pasa svi smo mi zasluzni za ulazak, u cvajtu sretno nam i ganjamo prvu ligu,nadam se opet da cu postizati pogotke

Tj da ce nas krenuti sve
Tj da ce nas krenuti sve
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.jpg)