FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde Morteme otvaraj novu temu
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Joj sve nekakvi fudbalski znacli, ne bi im valjalo sad da Modric dodje i i da igra…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide nova tema za 2-3 dana, ako je neko dobio člansku može mi je poslati u pp.
MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
Člansku sa vašim nikom pošaljete meni direktno u privatnu poruku i ja ću vas onda obilježiti i upisati na tu novu temu tako da ne postoje šanse za nekom vrstom manipulacije.
Svaka vrsta dodatne sugestije isto može u privatnu poruku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo sorta samo takva, nema koga nismo pljuvali, od pidre, preko sabanovica, dala, zadnje sahinovica i sada bezze nemanju pljuju. Te ovako te onako. Interesantno da najvise pljujemo i seremo po onima koji su nam donijeli pare u klub
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Moze se i sa tim manipulisati. To sto neko posalje sliku clanske, ne znaci da je njegova.MortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:42Ide nova tema za 2-3 dana, ako je neko dobio člansku može mi je poslati u pp.
MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
Člansku sa vašim nikom pošaljete meni direktno u privatnu poruku i ja ću vas onda obilježiti i upisati na tu novu temu tako da ne postoje šanse za nekom vrstom manipulacije.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nema vise toliko mahale u klubu od kako je Rozman doveo svoje ljude, a dosta lokalnih je otislo.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 29 dec 2023, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Da, al treba bit dobro besposlen i napacen da uzmes neciju clansku, slikas je pored napisanog svog nicka, samo da bi mogao pisat na sporednoj temi nekog fudbalskog kluba na nekom bezveznom portalu. Ako ima takvih ja im skidam kapu iskreno.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:04Moze se i sa tim manipulisati. To sto neko posalje sliku clanske, ne znaci da je njegova.MortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:42Ide nova tema za 2-3 dana, ako je neko dobio člansku može mi je poslati u pp.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Sumnjam da je forum toliko bitan da bi neko trazio sliku clanske da bi mogao pisati na forumuOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:04Moze se i sa tim manipulisati. To sto neko posalje sliku clanske, ne znaci da je njegova.MortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:42Ide nova tema za 2-3 dana, ako je neko dobio člansku može mi je poslati u pp.

A ako i ima takvih, odmah ih za moderatora postaviti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
To bebooo !MortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:42Ide nova tema za 2-3 dana, ako je neko dobio člansku može mi je poslati u pp.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma imali smo mi fb grupu prije par godina preko clanskih, znam da je cirkus bio. Opet ce ti doci nekih botova i praviti sprdnju.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:12Sumnjam da je forum toliko bitan da bi neko trazio sliku clanske da bi mogao pisati na forumuOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:04Moze se i sa tim manipulisati. To sto neko posalje sliku clanske, ne znaci da je njegova.![]()
A ako i ima takvih, odmah ih za moderatora postaviti.
-
- Kontakt:
Istina da Peneranda nema nikakav učinak,ali igrački gledano Anđušić mu ne može kopačke čistiti.Ko je bio u Mostaru i sjedio na zapadu mogao je vidjeti majstoriju Penerande koja se rijetko viđa kod nas.
Momak pod presingom dva protivnička igrača uzme loptu od golmana povuče je odigra dupli pas i prenese na protivničku polovinu sa takvom lakoćom da je to za nepovjerovati .
Kad ga prosere sa golovima bit će naš daleko najbolji igrač što sigurno i jeste .
Ja opet kazem to je najbolje da se klubu uputi zahtjev da se u sklopu oficijalne stranice kluba nalazi taj "zatvoreni" forum gdje bi se registracijom i provjerom clanstva imao pristup citanja i pisanja na tom forumu ako se vec zeli ici u tom pravcu. Ovde se samo bezveze Morti posao zadaje jos i oko toga da se bavi a javni je forum
90!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Peneranda ima fudbal u malom prstu, to je svakome ko razumije loptu jasno. Bez problema prima loptu s dvojicom na ledjima, iznese se, igra po dubini, konstantno traži situacije jedan na jedan i ulazi u dribling itd. Međutim, on je takođe igrač bez naročitog ofanzivnog učinka u smislu golova i asistencija. Dovoljno je pogledati njegovu statistiku:
U Granadi je u 37 utakmica zabio 6 golova, i to mu je ujedno najbolji golgeterski učinak u karijeri. Nakon toga ide:
Udinese - bez gola
Malaga - bez gola
Eupen - bez gola
CSKA Sofija - bez gola (u kupu zabio jedan iz penala)
Las Palmas - 2 gola
Sarajevo - 0 golova (u kupu zabio jedan iz penala)
Reprezentacija - bez gola
Dakle, zabio je 12 golova u desetogodišnjoj karijeri. Nije gol igrač niti je igrač koji će ti rješavati utakmice. Kada sa digne fizički i kada udje u takmicarski ritam, može biti ozbiljno pojačanje ako ga okružiš s ubojitim igračima, ali sigurno neće biti igrač koji ti rješavati utakmice u posljednjoj trećini.
U Granadi je u 37 utakmica zabio 6 golova, i to mu je ujedno najbolji golgeterski učinak u karijeri. Nakon toga ide:
Udinese - bez gola
Malaga - bez gola
Eupen - bez gola
CSKA Sofija - bez gola (u kupu zabio jedan iz penala)
Las Palmas - 2 gola
Sarajevo - 0 golova (u kupu zabio jedan iz penala)
Reprezentacija - bez gola
Dakle, zabio je 12 golova u desetogodišnjoj karijeri. Nije gol igrač niti je igrač koji će ti rješavati utakmice. Kada sa digne fizički i kada udje u takmicarski ritam, može biti ozbiljno pojačanje ako ga okružiš s ubojitim igračima, ali sigurno neće biti igrač koji ti rješavati utakmice u posljednjoj trećini.
Raja ignorisite ove debile sto pljuju po nasim igracima. Tu su samo da ubacuju negativu ali nr smijrmo to vise dozvoljavat. Nas klub konacno koraca prema naprijed i svima je krivo. Zato hajmo se svi uclaniti i podrzati ovo sve i nadatinse da ce nas i sreca pogledazi ove polusezone da se sklopi jedna gina ekipa. Kod nas avi ocekuju da se sa svakim igracom ubode a ljudi vani svaki 4 5 transfer pogode a da ne pricamo o sumama koje su placene tako da malo realnosti ne moze svaki biti uspjesan jer tu igra puno faktora. Druga stvar je i prilagodba igraca na nasu ligu opcenito ako se uzme u obzir Oliveira koji kad je dosao nije toliko igrao ali eto sad je izrastao medju glavne igrace. Ista je stvar sa Penom za nadati se da je proljece njegovo da pravi razliku na krilu a ostali to iskoriste jer to je njegov poso. Svaki bek koji ga cuva trazi udvajanje jer je previse opasan. Treba malo i znanja o fudbalu da bi pricali o nekim temama ali otom potom polako se i raja educira o fudbalu..
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ima dosta istine u tome da njega saigraci dosta puta jednostavno ne isprate. Ne mogu se sjetiti sad koja je utakmica bila, ali neka je gostujuca jer smo ovdje uzivo komentarisali, covjek probije dvojicu i uzme 10 metara terena, ostali staticni. Onda sta ce, vrati je nazad, u sredinu. Nije da se jednom to desilo, ali mi je taj primjer trenutno najsvjeziji u glavi. Uostalom, kakav je bio kad je tek dosao, Pena je sad vrh.
Drugi par cipela je da li vrijedi tih para, ali ne placa ga niko od nas iz dzepa, niti je njegovo dolazak uticao na ostale transfere. Dovodi se i otpusta najnormalnije, tako da, sacekati proljece da vidimo kako ce sve skupa izgledati. Malo se i fama pravi od nasih "fula" i navodnog preplacivanja. Eto Zrinjski Bradarica dovede kao veliko pojacanje, covjek vec bivsi, pa niko nista. Da smo mi to uradili bilo bi desetine tekstova na raznim portalima, a forumi bi gorili.
Da se razumijemo, kritikovao sam i ja. Da se pitam, ne bi ga doveo ni njemu slicne igrace, ali ne pitam se.
Drugi par cipela je da li vrijedi tih para, ali ne placa ga niko od nas iz dzepa, niti je njegovo dolazak uticao na ostale transfere. Dovodi se i otpusta najnormalnije, tako da, sacekati proljece da vidimo kako ce sve skupa izgledati. Malo se i fama pravi od nasih "fula" i navodnog preplacivanja. Eto Zrinjski Bradarica dovede kao veliko pojacanje, covjek vec bivsi, pa niko nista. Da smo mi to uradili bilo bi desetine tekstova na raznim portalima, a forumi bi gorili.
Da se razumijemo, kritikovao sam i ja. Da se pitam, ne bi ga doveo ni njemu slicne igrace, ali ne pitam se.
Šta mislite o jednom povratniku u ekipu, pozicija stopera 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.