neviđeno izdanje
E moja klocinoSuvorov je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:34Zeneidjeca.ba19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:04Ne bi vam bilo prvi put da napadate babe i djedoveFighterBL je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:44Samo da pozdravim ovog internet ratnika,pripadnika crvenih barbika i pozelim mu da izadje malo iz kuce da pogleda koliko je zivot a i svijet lijep…Campobello dodji sledeci put i ti na gostovanje ne pustaj one babe i djedove sami da idu,mozda vas nekad neko napadne pa grehota je da vam starci budu tuceni,i da…Za vas smo izmislili svijet sto se tice navijanja i svega popratnog pozzz.![]()
Napali ih u Gradaccu oruzjem od cetvrte evropske vojne sile, a zene i djeca se odbranili golim rukama u starkama na nogama.
Pitaj svog generalnog sponzora, oni su najkompetetniji u vezi para , daBogda vam vazda bili. Investicija ne mora znaciti da ces ti biti dobar ista na njoj, ali nisi mozak za to ne opterecuj se bezveze.Zvornicka je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:41Po kojem principu idu te "investicije", objasni nam i toguadalupe je napisao/la: ↑29 dec 2023, 13:28Vjerovatno nisi mozak za objasnjavanje, ali eto da pokusamo, Sarajevo je isto kao i zeljeznicar UG (udruzenje gradjana, posto nisi kapacitet da ti se i to objasni ) , Sarajevo ne moze biti privatni klub na tvoju zalost, mogu biti samo investitori (ljudi ulazu novac ali nisu vlasnici, da ti i to pilicu objasnim ) i trebali bi 3 puta od vas vise para dobijati od budzeta jer sve uredno i sve 3 puta vise placama poreza i na plate i ostalo, bolan vode ste duzni 100 000 , a ne nesta drugo. Imate vi generalnog sponzora kod kojeg su pare, boli vas mudo.
Jeste li kontra rezima i dalje , ili ?![]()
zar nema na ulazu u BL više natpisa knd? i kako to da vas isti ti koji nemaju natpisa nedavno "uzeše" u BL?AvantiBL je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:05Ovo je prvi zvanični shop FK Borac u Banja Luci, i to je ono što me raduje, međutim porazno i sramotno je da je tek sada otvoren, a 10ak godina unazad kada je bilo 3x više ljudi na stadionu, nismo ga imali. Ti simpatizerski šopovi na koje ciljaš, to me uopšte ne dodiruje. U gradu nigdje nećeš naći bilo kakav natpis cigana ili grobara, kao ni javno eksponirane grupe, tako da sam i tu miran. Davno me je prošlo vrijeme kada sam se ganjao sa delijama po gradu, izgleda da je to tek sada došlo "na naplatu".
Na toj tuci najmanje ih iz BL bilo, dosli provocirali i na kraju dobili po glavi. Te njihove price kako su nekog ganjali okaci macku o rep kad im je tri momka zavrsilo otvorenih glava i pala im je majica.zlo87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 17:28zar nema na ulazu u BL više natpisa knd? i kako to da vas isti ti koji nemaju natpisa nedavno "uzeše" u BL?AvantiBL je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:05Ovo je prvi zvanični shop FK Borac u Banja Luci, i to je ono što me raduje, međutim porazno i sramotno je da je tek sada otvoren, a 10ak godina unazad kada je bilo 3x više ljudi na stadionu, nismo ga imali. Ti simpatizerski šopovi na koje ciljaš, to me uopšte ne dodiruje. U gradu nigdje nećeš naći bilo kakav natpis cigana ili grobara, kao ni javno eksponirane grupe, tako da sam i tu miran. Davno me je prošlo vrijeme kada sam se ganjao sa delijama po gradu, izgleda da je to tek sada došlo "na naplatu".
Jači od ratova, režima i partija!U budžetu je planirano 400.000 KM za omladinski pogon Fudbalskog kluba Željezničar, koji je proglašen “interesom od posebnog značaja za Općinu Novo Sarajevo”, potvrđeno je za N1.
Također, Fudbalski klub Željezničar dobit će 400.000 KM.
Uprava - budzetlijeZutti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:10Jači od ratova, režima i partija!U budžetu je planirano 400.000 KM za omladinski pogon Fudbalskog kluba Željezničar, koji je proglašen “interesom od posebnog značaja za Općinu Novo Sarajevo”, potvrđeno je za N1.
Znaci, opet pare za tekuce poslovanje, a ni projekt poput biletarnice ne mogu izvuci do kraja. Zasto im davati pare da prezivljavaju, a ne tjerati ih da nesto naprave s tim parama. NevjerovatnoZutti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:10Jači od ratova, režima i partija!U budžetu je planirano 400.000 KM za omladinski pogon Fudbalskog kluba Željezničar, koji je proglašen “interesom od posebnog značaja za Općinu Novo Sarajevo”, potvrđeno je za N1.
Drzavni projekat. S obzirom da je drzava na klimavim nogama, boljeg investitora nisu ni mogli naci.Zutti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:10Jači od ratova, režima i partija!U budžetu je planirano 400.000 KM za omladinski pogon Fudbalskog kluba Željezničar, koji je proglašen “interesom od posebnog značaja za Općinu Novo Sarajevo”, potvrđeno je za N1.
Pa jbte, njima drzava vise investira nego nama Mirvic. Boga pitaj kako su oni dosli u situaciju da se bore za opstanak kluba nakon ovoliko upumpanog novca poreskih obveznika. Ko je tu sve krao, Boga ti pitaj. Oni su se sa ovolikom kolicinom novca trebali za titulu boriti.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:14Uprava - budzetlijeZutti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:10Jači od ratova, režima i partija!U budžetu je planirano 400.000 KM za omladinski pogon Fudbalskog kluba Željezničar, koji je proglašen “interesom od posebnog značaja za Općinu Novo Sarajevo”, potvrđeno je za N1.
Budžet - državni
Pravi partijski klub
Kad uzmeš da ih država i savez ovoliko guraju na sve strane i svi nivoi i da su 10 na tabeli stvarno se zapitaš. Šta bi bilo da se finansiraju iz svojih resursa i nemaju protekciju sudija.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:54Sta ti je patriotizam turaka.![]()
Kod nas kvazi patriote odu na noge mrzitelju drzave i traze pozajmicu da mogu platiti troskove i opstati u ligi![]()
![]()
![]()
Prodali ste se neprijatelju drzave.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:24TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 dec 2023, 18:54Sta ti je patriotizam turaka.![]()
Kod nas kvazi patriote odu na noge mrzitelju drzave i traze pozajmicu da mogu platiti troskove i opstati u ligi![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, riki46 i 8 gostiju.