FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prošlo je 21h 

HRVOJE MILIČEVIĆ
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Hajd ne seri živ bio za par mjeseci si nakuco 500 postova, zbog takvih i nek bude članska sa nikom, čuj rizikuje anonimnost što češ uslikat člansku, kao da ti je mentor taj što si ga citiro.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:18Ma ako moze, ko voli nek izvoli. Meni prvom ne pada napamet rizikovati anonimnost na bilo koji nacin. Na nekim drugim mjestima mi nije problem, ali ovdje da mi je do toga registrovao bi se imenom i prezimenom. Inace, po meni se varate se ako mislite da psovke i kritike dolaze od nekakvih botova i ubacenih elemenata. Mozda neznatan dio, ali vecinom su to fakat navijaci, ali nema svako isti mentalni sklop. Ima istoka i na drustvenim mrezama. Najvise se nervira i psuje onaj kojem je stalo, mada ne opravdavam nista niti sam jedan od tih pljuvaca.Evander je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:25Osnovno pravilo svakog javnog foruma je anonimnost. Ni Morto, niti bilo ko iz SS.BA, ne smije traziti licne podatke bilo koga.PikachuSA je napisao/la: ↑29 dec 2023, 17:44U dogovoru sa Mortom sam odlučio da vam podijelim prijedlog kako spriječiti manipulacije pri prijavi na novu temu, pa iznesite svoje mišljenje.
Predlažem da Morti pošaljemo slike sa brojem članske, tako bi se manipulacije svele na minimum. Morto može pohraniti podatke u jedan Excel/Word dokument, te bi pokušaj da se dvije osobe prijave sa identičnom kartom bio onemogućen.
Vjerujem da će većina primjedbi biti po pitanju privatnosti. Samo ću reći da imam povjerenja u Mortu i da smatram da trebamo podržati njegovu inicijativu za otvaranje nove teme kako bismo stvorili okruženje u kojem neće biti mjesta za dušmane kluba i njihove toksične postove.
Samo klub, ili HZ, ili ko vec, mogu napraviti svoj forum i tamo zahtjevati uslove, sto je ok.
Otiđi, učlani se, pokaži odanost klubu i daj podršku.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ocm ja sam za i da se napravi viber grupa, slobodno mi govorite - "vid' ti glave"
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dobro, izvini. Sto si nervozan jbtAVNOJ je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:36Hajd ne seri živ bio za par mjeseci si nakuco 500 postova, zbog takvih i nek bude članska sa nikom, čuj rizikuje anonimnost što češ uslikat člansku, kao da ti je mentor taj što si ga citiro.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:18Ma ako moze, ko voli nek izvoli. Meni prvom ne pada napamet rizikovati anonimnost na bilo koji nacin. Na nekim drugim mjestima mi nije problem, ali ovdje da mi je do toga registrovao bi se imenom i prezimenom. Inace, po meni se varate se ako mislite da psovke i kritike dolaze od nekakvih botova i ubacenih elemenata. Mozda neznatan dio, ali vecinom su to fakat navijaci, ali nema svako isti mentalni sklop. Ima istoka i na drustvenim mrezama. Najvise se nervira i psuje onaj kojem je stalo, mada ne opravdavam nista niti sam jedan od tih pljuvaca.
Otiđi, učlani se, pokaži odanost klubu i daj podršku.
Kakav fksinfo,pa da Hase sutra ustane iz groba ne bi dobio pristup tom forumu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
E svasta...
Evo dodjosmo ko i kone, oni se brate izdijelili na hiljadu ogranaka, te ovdje jedan forum, te tamo drugi, te viber grupa, te telegram grupa...
I uradise li sta, zastitise li se... ?
Evo i ovdje kod nas, zatvoreni forum na javnom forumu, sad je prijedlog i viber grupa...
Evo i od mene prijedlog, hajmo napraviti i telegram grupu, pa da na miru i tamo eglejnisemo o istim stvarima ko i na viber grupi, kao i na zatvorenoj temi na otvorenom forumu, a sve da nas neko ne uzbizuhuri kakvom provokacijom i da se ko Peter Prevc bacakamo sa jednog mahalanja na drugo, ko eto mi imamo pravo...
Evo dodjosmo ko i kone, oni se brate izdijelili na hiljadu ogranaka, te ovdje jedan forum, te tamo drugi, te viber grupa, te telegram grupa...
I uradise li sta, zastitise li se... ?
Evo i ovdje kod nas, zatvoreni forum na javnom forumu, sad je prijedlog i viber grupa...
Evo i od mene prijedlog, hajmo napraviti i telegram grupu, pa da na miru i tamo eglejnisemo o istim stvarima ko i na viber grupi, kao i na zatvorenoj temi na otvorenom forumu, a sve da nas neko ne uzbizuhuri kakvom provokacijom i da se ko Peter Prevc bacakamo sa jednog mahalanja na drugo, ko eto mi imamo pravo...
Najbolje bi bilo da klub na svojoj aplikaciji i sajtu napravi forum i da mogu samo članovi pristupiti
Dodat cu vas u grupu gdje smo mirva aylahh i jahh, broj u porukama ostavite.
NEMA NAZAD
Jel fakat da napisem?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zao raji dat cvaju pa fol da ostanu anonimni. Eh to je razlog sto smo pustili da svi pametuju i pljuju preko komentara a imamo 3 hiljade clanova prosle sezone. Ma samo clanovima napravit grupu ko nece ne mora nek sam pise ovdje i psuje sam sebi... Dosta vise! Svi fol vole klub a sta si dao klubu nemos 20 Kam izdvojit na gofisnjem nivou fuj
Kakav info forum, nek se zatavraju koliko hoče daleko od mene. Bio sam tamo još od samog početka negdje 2007/8 kad su restartovali forum i stranicu pa nekoliko nas stari ostalo na novom. Prije par godina pitam tu uzvišenu administraciju kako neko ko je član kluba 10+ godina i redovan kupac sezonske karte nema pristup a neko ko je samo jaran sa nekim ima, dobijem trajni ban. Nek ostanu slobodno takvi kakvi su.
A i ovde sad ne mogu načuditi raji šta pišete o nekim podjelama, privatnosti, anonimnosti opet čemo pisati svi ovde al majku mu nek se jednom ovde zna koliko nas barem kroz to minimalno članstvo daje podršku klubu. Pun mi je kuurac više pljuvača poslje svakog poraza.
A i ovde sad ne mogu načuditi raji šta pišete o nekim podjelama, privatnosti, anonimnosti opet čemo pisati svi ovde al majku mu nek se jednom ovde zna koliko nas barem kroz to minimalno članstvo daje podršku klubu. Pun mi je kuurac više pljuvača poslje svakog poraza.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa je li dosta više da uzimamo ove propale igrače, da im mi oživljavamo karijere? Šta će nam igrač koji ima samo 200 nastupa u ligama petice, on da šta valja ne bi ove sezone igramo samo šest puta za Sevillu.
Bolje dovesti nekog iz Dečića, vjeruj.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 43 gosta.