Sa stikerima im se usetalii u kantonalnu skupstinu

Firma i Lesinari i u ovakvom stanju su i dalje pojam navijacke grupe za vas.
@only jesi to tiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 10:23Naprave anketu na ulici o derbiju Zeljo-Sarajevo nalete na velezovca naprave anketu na ulici o reprezentaciji nalete opet na velezovca![]()
Sarajevo je crveno![]()
Ne bih se složio s tom prilično smjelom i neobjektivnom konstatacijom. Posebno što se tiče smiješne Firme.
Znas i sam da je tako. Pozz
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:57
20:44
Ono sto sam ti govorio pa da ne bude da lazem![]()
Niko iz Veleza nije molio politiku za pomoc![]()
Oni se sami javljaju tako ti je to kada imas masu navijaca i zdrave projekte. Ko ce vama pomoci prosite sesti put za biletarnicu nikako da je napravite. Dobijete pare pola pokradete pola date minimalac igracima. Tesko da cete sedmi put dobiti
[/quote ]
Jok eto rece da je mrtvi politicar koji ce kao i pola uprave otici kao sto su i dosli? Ovdje sam pisao za Hasica prije ,politicki igrac i covjek i ubjedjivali ste me da nije,sto niste napisali zasto je otisao? Mozes tu pricu prosipat budalama,vi ste bukvalno postali SDA ili SDP pa se lome koplja.
Sarajevske komunjare podrzavaju Velez.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 dec 2023, 10:16
Sa stikerima im se usetalii u kantonalnu skupstinu![]()
Nemoj na taj način.. ovdje jednostavno napišeš da su ljudi došli trbuhom za kruhom i da su SDA i SDP naselili mostarske porodice po Hrasnici, blizu Sarajeva. Isto k'o da anketiraš Bosanca u Beču pa se onda čudiš otkud oni tamo, Beč je naš itd.
Jel realno da vas na istu foru uvijek navuku i samo pokazu pravo lice dobrog dijela vas kvazi patriota iz glavnog grada.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, riki46 i 11 gostiju.