Pljuvanje, vrijeđanje, psovanje našim igračima spominjanje majke, djece, mrtvih i svega kao što ti reče ali ne samo igračima nego bilo kome bi trebalo biti svakako sankcionisano, bilo da se radi o ovoj ili petoj/desetoj temi. Mislim podržavam šta se god odluči ali ne vidim svrhu i razliku što se tiče sankcionisanja, da li to bilo na ovoj ili na novoj temi. Broj članske neće nikog ušutkati niti urazumiti jer ne znači ništa. U konačnici vidim samo više posla za Morta i ništa drugo. Ograničen broj pisača/realno svakako je ograničen jer mnogo više raje čita, a piše aktivno 20-30 nickova i to se vrti u krug. PozAVNOJ je napisao/la: ↑29 dec 2023, 16:33Ovde je dosta raje naviklo da piše a forum i jeste da javni i svako treba da mu ima pristup što je donekle i bit foruma ali prijatelju vjerovatno si i ti primjetio da nakon svake naše loše utakmice se pojave likovi koji kritikuju i pljuju sve živo, hajd kritika ok to treba ali psovanje našim igračima spominjanje majke, djece, mrtvih i svega ostalog mi se smuči a nikakvog osnova nema i predstavlja se kao navijač Sarajeva.Cora1946 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 15:33Ja opet kazem to je najbolje da se klubu uputi zahtjev da se u sklopu oficijalne stranice kluba nalazi taj "zatvoreni" forum gdje bi se registracijom i provjerom clanstva imao pristup citanja i pisanja na tom forumu ako se vec zeli ici u tom pravcu. Ovde se samo bezveze Morti posao zadaje jos i oko toga da se bavi a javni je forum
Pa zato sam ja i podržao ovu ideju sa članskim, daj neki osnov da uputiš kritiku jjebote konačno imamo super atmosferu oko kluba sve ide u dobrom smijeru trener, uprava večina raje podržava vidi se učlanjenju kako je krenulo i onda par kretena dodje i psuje Šahinovicu koji je donio milion maraka klubu a on nemožee jjebeni 20 km al je okačio grb na retrovizor u auto i smatra se navijačem.
Dosta igrača i ljudi iz uprave čita ovaj forum i nije ljepo kad pročitaju našu temu poslje jednog poraza niko to ne zaslužuje pogotovo od ljudi koji nemaju nikakav osnov.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mozel ko postavit od Muhameda (alaima) sehinovica interview
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Super je to sve, ali ništa pretjerano nećemo dobiti s tim. Ja bih najviše volio da postoji tako neka tema na zvaničnoj stranici Kluba, gdje bi mogli pisati samo članovi Kluba. Možda ti i to potaknulo ljude da se više učlanuju, šta znam. Ovako je to samo peglanje moderatora, a nećeš dobiti nikakvu temu iz bajke. Među članovima imaš strašnih analfabeta, isfrustriranih persona i ostalih, tako da bi opet bilo raznoraznih piskaranja.
Opet kažem, ja bih najviše volio da postoji zasebna tema, gdje bih čitao postove dobrih forumaša kao što su @napoleon, @jurisicduska, @turkishairlines, @tabba, @najvecaradosti i još nekoliko imena. Ovako moram čitati o borbi insajdera, trolovanju, psovanju itd.
Opet kažem, ja bih najviše volio da postoji zasebna tema, gdje bih čitao postove dobrih forumaša kao što su @napoleon, @jurisicduska, @turkishairlines, @tabba, @najvecaradosti i još nekoliko imena. Ovako moram čitati o borbi insajdera, trolovanju, psovanju itd.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Najjace sto se stvara atmosfera da bi na toj novoj temi sve bilo svila i kadifa, noc knjizevnosti.
Bilo bi identicno kao i sad, ko trola na forumu trola i po fb i viber grupama i trolat ce i na novim temama. Insajderi ce i dalje pisat "joj brate da znate koga dovodimo svrsili biste" i slicno. Samo ces eventualno ukinut 20ak nickova, do tog sigurno i dobrih forumasa, koji jednostavno mozda nisu u mogucnosti da se trenutno uclane, nisu u Sarajevu a ne znaju mozda koristit online clanarinu i slicno. Kao sto smo vidjeli da bruku ljudi ne koristi benefite online kupovine ulaznica i opet se ogromni redovi stvaraju pred kucicama a ljudi nam uveli online karte, u tri klika imas ulaznicu.

Bilo bi identicno kao i sad, ko trola na forumu trola i po fb i viber grupama i trolat ce i na novim temama. Insajderi ce i dalje pisat "joj brate da znate koga dovodimo svrsili biste" i slicno. Samo ces eventualno ukinut 20ak nickova, do tog sigurno i dobrih forumasa, koji jednostavno mozda nisu u mogucnosti da se trenutno uclane, nisu u Sarajevu a ne znaju mozda koristit online clanarinu i slicno. Kao sto smo vidjeli da bruku ljudi ne koristi benefite online kupovine ulaznica i opet se ogromni redovi stvaraju pred kucicama a ljudi nam uveli online karte, u tri klika imas ulaznicu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ja ne znam sto se ljudi ovoliko boje. Pa niko nikoga ne sili ni na sta. Ko hoce biti ce dodan samo tu gdje znamo da su navijaci FK Sarajevo. Gdje nema trollova i zlonamjernih pljuvaca.holyman je napisao/la: ↑30 dec 2023, 01:28Nije istina ovo zadnje, redovno se ljudi banuju samo sto to ne primjetis. Ja sam od 6 mjeseci barem 5 bio banovan zbog prozivanja administracije i nazivanja prevaranta vinka chetnikom. Sjecam se i @ledesma je redovno bio u banovicima zbog iste stvari. Ko i uvijek, ispostavilo se da smo upravu.Evander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 01:00Nadji mi u pravilu foruma da se igdje traze bilo kakvi brojevi, bilo sta i ok. Bilo kakav podatak je narusavanje privatnosti, a to je osnovno pravilo foruma. Da se razumijemo, imam clansku i novorodjenom djetetu sam uzeo baby paket danas.
Clanski brojevi su vlasnistvo FK Sarajevo, ovaj forum nema veze sa tim. Ovo je suluda ideja koju ce urednistvo ovog portala sigurno oboriti. Ne ulazite u stvari za koje nemate nadleznost. Ovo je javni forum i takav treba ostati. Cak je debilno pravilo da ostali navijaci ne smiju pisati na temama drugih klubova. To nigdje ne postoji.
Druga je stvar sto vi dopustate troloanje, psovanje, vrijedjanje i sto radi klikova niko nije banovan godinama.
Inace s nekim stvarima se cak i slazem, admin svakako nece dopustiti takvu temu, ovo je ipak forum.
A da klub treba napraviti aplikaciju s forumom u kojem ce registracija biti moguca samo uz clansku, sigurno da treba.
Slazem se, postoji sinfo i raja koja zeli da se prijavi tamo vrlo lahko moze to uraditi(postoji vrlo jednostavan nacin, ali pojedini nece jer se samo predstavljaju kao navijaci FKS, a ustvari su smetljari sa Grbavice). U svakom slucaju, slagali se mi ili ne sa politikom infa, to je jedini zatvoreni forum navijaca FKS koji je ociscen od parazita. Isto te i morto moze uraditi, samo sto ce svi vidjeti sta se pise ali svi nece moci posati. Po meni odlicna ideja za bolju, normalniju i kvalitetniju diskusiju medju ljubiteljima bordo boje.
Kojoj budali je palo na pamet da traži brojeve članskih za pristup forumu !?
Kome god da je palo neka uloži svoja sredstva pa nek pokrene svoj forum i tamo postavlja pravila.
Kome god da je palo neka uloži svoja sredstva pa nek pokrene svoj forum i tamo postavlja pravila.
-
- Kontakt:
Trolovanju
Zivota mi ovo kompjuter pise...
Trepni alfrede ako su ti cip ugradili

Zivota mi ovo kompjuter pise...
Trepni alfrede ako su ti cip ugradili
Navodno je Catakovic bivsi. Ne znam je li istina, zbog toga pisem navodno. Trazi se napadac i navodno nece se stediti.
Mislim da bi bila greska, izuzev u slucaju izdasne ponude za Catakovica. On je slican kao i Andjusic, dobar igrac koji moze donijeti prevagu s klupe negdje oko 70 minute.
Znaci li to da idemo po Vidica?
Znaci li to da idemo po Vidica?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko znam, davnih dana je propalo to oko Vidića.
Iskren da budem, nisam nešto prezadovoljan Hamzom.
Ako možemo priuštiti boljeg špica, treba ići na tu varijantu. Sa klupe da uđe je ok, ali užas teški 90% vremena kad igra od prve minute. Izuzetak je protiv TC.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako stojimo sa clanskim? Idemol na 2 milje danas?
1297, očekujem 2k krajem sljedeće sedmice
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade

Kakav je ovo brat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Već sad na 1302
Idu članske ko lude, bilo bi lijepo do nove godine stignemo do 1500
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Renan Oliveira

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Al barem znamo da si navijac naseg kluba a ne neki ubaceni element. Ovdje raja konta da se tamo nece kritikovati i bilo sta, hoce ali barem znamo da dolazi od nasih navijaca a ne ko ovdje gdje se nakon svakog kiksa registruje po 20 novih imena i pljuje se sve i svasta. A i siguran sam da bi se tamo u toj grupi sa clanskim bolje i konkretnije pisalo i imalo bi svrhu.holyman je napisao/la: ↑30 dec 2023, 00:50Sta ti stvarno mislis, da ce na temi u kojoj su svi clanovi, biti med i mlijeko?Riki10HZ je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:37Zao raji dat cvaju pa fol da ostanu anonimni. Eh to je razlog sto smo pustili da svi pametuju i pljuju preko komentara a imamo 3 hiljade clanova prosle sezone. Ma samo clanovima napravit grupu ko nece ne mora nek sam pise ovdje i psuje sam sebi... Dosta vise! Svi fol vole klub a sta si dao klubu nemos 20 Kam izdvojit na gofisnjem nivou fuj
Ja cu opet prvi tjerati i kritikovati sta god mi se ne svidja, kakve veze jesam li uzeo 30 clanskih ili ne?
Ne znam jel moguce to uraditi na ovom forumu ili ne ali ako klub hoce ja licno mogu napraviti na njihovoj stranici forum gdje bi samo clanovi mogli pisati i imati pristup istom, mislim da bi to bilo jedino ispravno al eto kako god.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bordobijeli, Evander, GalileoGalilei, Lecler, NeSamSafetee, PeppermintSA, Proximic, riki46, rimljanin90 i 60 gostiju.