FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko je ovaj Husaric opsjednut Željom da svaku objavu vezanu za klub komentarise po portalima 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sreća pa nema kontakta sa klubom, da svoje propalitete ovdje uvaljuje.dubioza144 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 22:21Koliko je ovaj Husaric opsjednut Željom da svaku objavu vezanu za klub komentarise po portalima![]()
Pozitivna strana Bekrića što je u lošim odnosima sa ovim ološom.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma ko ce sta objaviti,mrtvaci, marketing bar mozemo izvuci nesto,mi se brukamo. Sve se nesto ceka,odgadja se skupstina, igraci tek nakon nove,bar onda svaki dan objavi raskid, nek se obraduju navijaci,ali boli njih briga,uvalili se i njima dobro.
Fk Željezničar.
-
-
- Kontakt:
Na hajr i na dobro rodjaci. Ovako imam utisak kao da su digli ruke i kontaju "ma ne moze Zeljo ispast".
Jadno, zalosno, tesko je ovo pratit.
Jadno, zalosno, tesko je ovo pratit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako sad ne ispadnemo ili sljedece godine, 2025/26 cemo sigurno kad skrate ligu na 10.ekipa
Faris Zubanovic potpisuje danas 

-
- Kontakt:
E cuj noDi pitar
Ko to kaze hajde neka mi odgovori
Nisam vise htio pisati ovdje, ali ste me uvrijedili i sad zelim da znam ko ste i vase pojasnjenje
To sto ste navikli da se suti
To je do vas nije do mene
A nodi vam vrlo lahko moze dokazati da je navijac Zeljeznicara uvijek bio i ostao , a ne ko ovi ex pitari sto idu sad u prvom redu u korteu manijaka na skuterima
Ko to kaze hajde neka mi odgovori
Nisam vise htio pisati ovdje, ali ste me uvrijedili i sad zelim da znam ko ste i vase pojasnjenje
To sto ste navikli da se suti
To je do vas nije do mene
A nodi vam vrlo lahko moze dokazati da je navijac Zeljeznicara uvijek bio i ostao , a ne ko ovi ex pitari sto idu sad u prvom redu u korteu manijaka na skuterima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
-
iz pickovca u kojem je upisao 18minuta za polusezonu
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Zato i pitam, valjda je ovaj šiz od Sempera sarkazam..frenky1991 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 14:48iz pickovca u kojem je upisao 18minuta za polusezonu
-
Sto je najgore jestBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑29 dec 2023, 16:42Zato i pitam, valjda je ovaj šiz od Sempera sarkazam..

- NerminFatic
- Kontakt:
Mozda je neko kusuranje kluba s Hadisom u pitanju, ne vidim da se iko jagmio oko momka a vec mu 24 g. Ocigledno mu Hadis nis drugo i bolje ne moze naci.
Ima se znaci preko milion na raspolaganju,da ne bude poslije nije se imalo para za pojacanja..
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bez zajebancije pomozi.ba...
Nek' se naši odmaraju..to što ne znaju iskoristiti potencijal najvećeg kluba u državi, sa najvećom bazom navijača, sa svojom imovinom u potrazi za investitorom, yebajiga..
Zato znaju iskoristi tu istu bazu navijača pričama o filozofiji i radničkoj klasi, i nek' nam oni drže klub iznad vode da se ne ugušimo.
Neću vam marke više dati. Yebem li vam majku banditsku nesposobnu.
Nek' se naši odmaraju..to što ne znaju iskoristiti potencijal najvećeg kluba u državi, sa najvećom bazom navijača, sa svojom imovinom u potrazi za investitorom, yebajiga..
Zato znaju iskoristi tu istu bazu navijača pričama o filozofiji i radničkoj klasi, i nek' nam oni drže klub iznad vode da se ne ugušimo.
Neću vam marke više dati. Yebem li vam majku banditsku nesposobnu.
Sta je dijaspore u gradu, mogli smo komotno vec pet hiljada novih clanova imati. Od turista do nase dijaspore, al najlakse je hladiti muda na Bjelasnici i kukati kako je teska situacija i kako je vrijeme stabilizacije. Stabilizujem vam majku
Taj sto je najvise pricao o stabilizaciji kluba i vracanju dugova (jer nije imao o cemu drugo pricati) se ispalio u sred sezone. Ufatio se noge i pobjegao iz kluba, kao sto misevi bjeze kad brod tone. Predsjednik kluba nesposoban da pronađe gen. sponzora u sred sezone daje ostavku i bjezi, niko se nije ni pocesao na to. Tad je vec bilo jasno koliko je sati. U međuvremenu se prodala nova ubleha sa arapima kao nekim spasiocima, kao biva oni ce rijesiti sve probleme u zadnji cas, oni ce donijeti pare, al u qrcu.
Ostane li onaj celavi amater na klupi, mi dogodine igramo cvajtu.
Zanima me sta si ocekivao od njega sa istom ekipom, ili od bilo kojeg drugog trenera?let3 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:40Taj sto je najvise pricao o stabilizaciji kluba i vracanju dugova (jer nije imao o cemu drugo pricati) se ispalio u sred sezone. Ufatio se noge i pobjegao iz kluba, kao sto misevi bjeze kad brod tone. Predsjednik kluba nesposoban da pronađe gen. sponzora u sred sezone daje ostavku i bjezi, niko se nije ni pocesao na to. Tad je vec bilo jasno koliko je sati. U međuvremenu se prodala nova ubleha sa arapima kao nekim spasiocima, kao biva oni ce rijesiti sve probleme u zadnji cas, oni ce donijeti pare, al u qrcu.
Ostane li onaj celavi amater na klupi, mi dogodine igramo cvajtu.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.