FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radi li sutra fan shop i do kada danas radi, zna li neko ?
Treba li uvjerenje o drzavljanstvu?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Uvjerenje o nekaznjavanju i potvrda o mjestu prebivalista zadnjih 6 mjeseci
Ma moze clanske, godina dvije. Nece je dusman kupiti.
Ne vidim problem, ovaj forum ostaje. Bice novi uz filter, sto da ne.
Fksinfo, treba jacati..nije najlakse upasti ali sto bi i bilo? Snadjite se, prije 10ak godina si fkt mogao mahati usima
Ma moze clanske, godina dvije. Nece je dusman kupiti.
Ne vidim problem, ovaj forum ostaje. Bice novi uz filter, sto da ne.
Fksinfo, treba jacati..nije najlakse upasti ali sto bi i bilo? Snadjite se, prije 10ak godina si fkt mogao mahati usima

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ova diskusija o forumu ode u skroz drugu krajnost
Nemam ni ja sezonsku iz istih razloga, ali sam isto fulio jednu ove sezone na Kosevu. I to je ok, niko nije ni trazio sezonsku, bar ja nisam procitao to.napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:15Nije problem clanska, pa i 2-3, al koje ba sezonske karte? Ne kupujem ih od studentskih dana jer radi posla ne mogu ni stici na sve utakmice, posebno otkako Arena diktira termine kako im je qrcu cejf. Al imam skoro sve pojedinacne od ove sezone (osim Sloge i GOSKa), plus dresovi, dukserice, salovi, privjesci, svi sveci iz fan shopa. I sta, sad ja nisam navijac jer nemam sezonsku?
Bilo je govora samo o clanskim 2024 o tome nema diskusije, to je osnova osnove da se bilo sta komentarise o nasem klubu, bar po meni.
A o 2 3 godine clanski izbacila bi se i opcija da sr neko maksus uclanio da nas ebe ovdje i dalje u zdrav mozak.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nije ni napravljena tema a vec su krenule podjele ko je veci navijac, ko je bolesnik, ko simpatizer?
Haj da se malo svi uozbiljimo.
Haj da se malo svi uozbiljimo.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa vidi, ako je neko toliko lud da se uclani "samo" da nas yebe, halal mu bilo svako trolanje. Klub je na dobitku za jednog clana, a taj trol svakako moze ban dobit.nokee je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:06Nemam ni ja sezonsku iz istih razloga, ali sam isto fulio jednu ove sezone na Kosevu. I to je ok, niko nije ni trazio sezonsku, bar ja nisam procitao to.napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:15Nije problem clanska, pa i 2-3, al koje ba sezonske karte? Ne kupujem ih od studentskih dana jer radi posla ne mogu ni stici na sve utakmice, posebno otkako Arena diktira termine kako im je qrcu cejf. Al imam skoro sve pojedinacne od ove sezone (osim Sloge i GOSKa), plus dresovi, dukserice, salovi, privjesci, svi sveci iz fan shopa. I sta, sad ja nisam navijac jer nemam sezonsku?
Bilo je govora samo o clanskim 2024 o tome nema diskusije, to je osnova osnove da se bilo sta komentarise o nasem klubu, bar po meni.
A o 2 3 godine clanski izbacila bi se i opcija da sr neko maksus uclanio da nas ebe ovdje i dalje u zdrav mozak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Razumijem stvarno sve. 31., nedjelja, neradni dan u svakom slučaju, al mislim da se sutra mogao fin promet u fan shopu stvorit. Grad pun ko oko, možda se trebalo iskoristit.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Marketing sve je top i oko njega, ali ovo je vjerovatno do ljenguzana iz fan shopa sto rade u njemu. Sta god ih pitas nemaju pojma i preko ku.rca rade, valja i ono naci da radi.
I Morti uz svu dokumentaciju poslati kilu pite, naravno kucna dostava, bez toga, nema ulaska u razmatranje...

Dobro je ba momci ako vam se ne sviđa recite, a ne sad tako. Nije bila loša namjera. Da se pitam napravio bih temu gdje bi se komentarisale utakmice, eventualna pojačanja, napredna verzija ove teme, a ova bi ostala ista. Uslikaš broj članske, preko imena na papiru napišeš svoje ime i gotovo. Boga mi sad već pretjerujete.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne predlaži više ništa hljeba tiH8Z7 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:48Dobro je ba momci ako vam se ne sviđa recite, a ne sad tako. Nije bila loša namjera. Da se pitam napravio bih temu gdje bi se komentarisale utakmice, eventualna pojačanja, napredna verzija ove teme, a ova bi ostala ista. Uslikaš broj članske, preko imena na papiru napišeš svoje ime i gotovo. Boga mi sad već pretjerujete.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, bordobijeli, Pitaristok, rimljanin90, sebalos, TETRAPAK, ubipara i 78 gostiju.