Cam Thomas?
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2023-24 regular season
The Knicks are trading RJ Barrett, Immanuel Quickley and one second-round pick to the Raptors for OG Anunoby
Po meni dobar potez NYK.Quickleyu ocigledno ne zele dati novi ugovor, a Barrett je nekonstantan.
OG je odlican 3&D igrac.
P.S.Achiuwa i Flynn takodje idu u NYK zbog plata.
Po meni dobar potez NYK.Quickleyu ocigledno ne zele dati novi ugovor, a Barrett je nekonstantan.
OG je odlican 3&D igrac.
P.S.Achiuwa i Flynn takodje idu u NYK zbog plata.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 dec 2023, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Achiuwa ide isto u NYK.
Ok trade za obje strane, ali koliko je OG vrijednost pala, prošle sezone je Masai puno više tražio.
Ok trade za obje strane, ali koliko je OG vrijednost pala, prošle sezone je Masai puno više tražio.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pistonsi će da prekinu crni niz 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Raduju se ljudi, k'o da su prvaci postali...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma dobili su sigurno obećanje da ostaje, jer bi bio glup potez samo ga dobiti na pola godineNEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:54Pala mu je vrijednost jer je fakticki FA na ljeto.Ima PO tako da je ovo u neku ruku i kocka NYK.Trebaju ga ubijediti da ostane.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Koliko je ovaj Vando nesposoban igrac,jbs sve ono sto moze ponuditi u odbrani(a i to je poprilicno napuhano) kad u napadu je doslovno najgori igrac lige,frajer nije u stanju da polozi loptu na obruc,drvene ruke lik ima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad Detroit sad udje u pozitivan niz od 20+ pobjeda 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj Reaves je Grayson Allen sa lošijim šutem za 3
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vjerovatno jesu, jer sam i procitao takvo nesto.Lik je vrhunski 3&D igrac, ali pominje se da trazi platu od 40mil godisnje i vecu ulogu , ali eto u NYK mozda pristane na manje.Azpi je napisao/la: ↑31 dec 2023, 03:31Ma dobili su sigurno obećanje da ostaje, jer bi bio glup potez samo ga dobiti na pola godineNEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:54Pala mu je vrijednost jer je fakticki FA na ljeto.Ima PO tako da je ovo u neku ruku i kocka NYK.Trebaju ga ubijediti da ostane.
Da se razumijemo i 30mil godisnje je previse za njega.Do 30 ok, preko nikako.Barem po meni.
Drummond na zadnje tri tekme ima prosječno 21,3 skoka
nema mi mrzeg igraca od ovog sivonje Randlea...jos izvlaci bacanja ko embiid. nigdje Knicksi nece sve dok je sivonja druga opcija. i da zabija 30 svaku utakmicu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Dat ce Bog da mu uskoro vidim ledja iz Salt Lake Citiya.
Nadam se da ce neko željeti ovu maskotu od igrača

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Phila je sjajna, nije ni samo Embiid već svi dobro igraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko će Stevensu trebati vremena da trejduje smeće od Browna dok cijeli svijet nije saznao da je 5. igrač Bostona i ne padne mu trejd vrijednost na minimum
#Punoljetstvo
Jojj kakav covjek ugovor imaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:16Koliko će Stevensu trebati vremena da trejduje smeće od Browna dok cijeli svijet nije saznao da je 5. igrač Bostona i ne padne mu trejd vrijednost na minimum

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Bucksi totalno nezainteresirana ekipa, neće daleko u PO.
Bullsi iznenađujuće veliki broj pobjeda.
Sunsi i Clippersi se još traže.
Bullsi iznenađujuće veliki broj pobjeda.
Sunsi i Clippersi se još traže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.