FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evander isto onaj dosadni tetak na porodičnom okupljanju. KUME NE MORAŠ DAVATI NIŠTA KONTAŠ???
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nažalost svaka budala može pisati šta hoćeEvander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:34Kad bude njegov forum, moci ce traziti. Zna se ko su urednici portala i foruma i koja su im pravila. Bilo kakvo trazene bilo kojih licnih podaka, direktno je narusavanje osnovnog pravila foruma. Forum je javan i pravo registrovanja i pisanja ima svako.
Hoce sutra na temama Juventusa, Arsenala i Chichago Bullsa traziti clanske?![]()
Napravis svoj forum i mozes biti jedina budala koja ce na njemu pisati i odredjivati pravila. Dok si na javnom forumu, postuj pravila domacina.Anex je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:37Nažalost svaka budala može pisati šta hoćeEvander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:34Kad bude njegov forum, moci ce traziti. Zna se ko su urednici portala i foruma i koja su im pravila. Bilo kakvo trazene bilo kojih licnih podaka, direktno je narusavanje osnovnog pravila foruma. Forum je javan i pravo registrovanja i pisanja ima svako.
Hoce sutra na temama Juventusa, Arsenala i Chichago Bullsa traziti clanske?![]()
Mihojevic je zadnje 4 godine proveo u turskom drugoligasu, a bez kluba je vise od 6 mjeseci. U ovom trenutku je i Trako ozbiljniji igrac od njega. Nevjerovatno je da se uopste pise o njemu u bilo kakvom kontekstu, a kamoli prizeljkuje njegov povratak.
Interesanto je da se ovoj ideji sa clanskim kartama opiru oni najratoborniji i najsvadljiviji. Cega se to boje ako nemaju oraha u dzepovima?
Interesanto je da se ovoj ideji sa clanskim kartama opiru oni najratoborniji i najsvadljiviji. Cega se to boje ako nemaju oraha u dzepovima?
Nisam ni ja za povratak Mihojevica. Vise sam za Tarika Muharemovica koji se spominje.Herson je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:43Mihojevic je zadnje 4 godine proveo u turskom drugoligasu, a bez kluba je vise od 6 mjeseci. U ovom trenutku je i Trako ozbiljniji igrac od njega. Nevjerovatno je da se uopste pise o njemu u bilo kakvom kontekstu, a kamoli prizeljkuje njegov povratak.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Povratak Mihojevica, koji mi je bio drag igrac, ne vidim da bi bio u skladu sa pricom "idemo u novom pravcu", sve da ga planiraju samo za klupu. Red je da se okrenu novim rjesenjima, dosta je starih igraca i povrataka.
Ne vidim uopste poentu rasprave o Marku, neki od ovih "novinara" je vjerovatno na nasoj temi procitao njegovo ime pa "poletio" da objavi...
Evo Ibricic je odmah demantovao da Mihojevic nekakvim kombinacijama za pregovore...
Marku neka je sretno, ali od povratka nema nista
Evo Ibricic je odmah demantovao da Mihojevic nekakvim kombinacijama za pregovore...
Marku neka je sretno, ali od povratka nema nista
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 30 dec 2023, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nažalost svaka budala ima pristup forumu ali raja prepozna debile pa se popiša po njihovom mišljenjuEvander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:42Napravis svoj forum i mozes biti jedina budala koja ce na njemu pisati i odredjivati pravila. Dok si na javnom forumu, postuj pravila domacina.Anex je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:37Nažalost svaka budala može pisati šta hoćeEvander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:34
Kad bude njegov forum, moci ce traziti. Zna se ko su urednici portala i foruma i koja su im pravila. Bilo kakvo trazene bilo kojih licnih podaka, direktno je narusavanje osnovnog pravila foruma. Forum je javan i pravo registrovanja i pisanja ima svako.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno, ne bi volio.
Ali ako Simon i Senijad misle da bi nam mogao pomoći, neka ga dovedu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jestel ozbiljni kad stavljate sliku od Sanicanina ovde i istog povezujete sa FKS.
Pa lik nije odigrao ozbiljne utakmice za Partizan dvije godine, a u reprezentaciju ga zovu iskljucivo radi talova nebi li ga negdje tusnuli ali ne ide, jer lik je totalna rupa
Pa lik nije odigrao ozbiljne utakmice za Partizan dvije godine, a u reprezentaciju ga zovu iskljucivo radi talova nebi li ga negdje tusnuli ali ne ide, jer lik je totalna rupa
Ako se i ovo ispostavi kao izmisljotina i obmana, Surreal je definitvno zasluzio da odmori od teme 7 dana. Ne bi mu bilo prvi put da trola temu na ovaj ili slican nacin.
- morsecode
- Kontakt:
Rijetko kad su ovi povratnici u drugom mandatu ostavili neki dobar dojam - Krste, Said, Suljic, Hamza tanko sve skroz
"To je jednostavno SARAJEVO"
- Osttribine
- Kontakt:
Moze li 10 sezonskih i 11 clanskih, ovo ostalo nemamnapoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 14:53Ma ja, treba napravit forum i trazit na uvid zadnjih 8 godina clansku kartu, barem 6 sezonskih, potpisan dres Papeta Susica, sliku sa pokojnim Svetozarom Vujovicem, kopacke u kojim je Pasic zabio dva gola HSVu i CD sa video snimkom barem 6 postignutih golova za prvi tim Sarajeva.

Ma ne znam odakle vam uopste vrijeme i toliko postova dnevno, ali hajde, niko nikoga ne tjera pravite sta hocete, mada mi to malo baca kao na neko jednoumlje. Za forum i jesu rasprave, iznosenje razlicitih misljenja itd. Ne znaci da ako neko ima drugacije misljenje odmah je i navijac nekog drugog kluba, ne kazem da ih nema medju nama na ovom pdf, ali ne sigurno u tolikom broju. Ali kao sto rekoh nemam nista protiv toga, ako imate/ju vremena pravite i taj neki "pravi" podforum, sretno.
Poštuješ konstruktivno i realno mišljenje, tipa ja ću reći da je Renan odigrao dobru utakmicu, ti nećeš biti najzadovoljniji i o tome možemo diskutovati. Ali postoji par nickova čije se mišljenje graniči sa zdravom pameću i koji nas ubjeđuju u nešto što nikako nema smisla.Osttribine je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:10Moze li 10 sezonskih i 11 clanskih, ovo ostalo nemamnapoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 14:53Ma ja, treba napravit forum i trazit na uvid zadnjih 8 godina clansku kartu, barem 6 sezonskih, potpisan dres Papeta Susica, sliku sa pokojnim Svetozarom Vujovicem, kopacke u kojim je Pasic zabio dva gola HSVu i CD sa video snimkom barem 6 postignutih golova za prvi tim Sarajeva.![]()
Ma ne znam odakle vam uopste vrijeme i toliko postova dnevno, ali hajde, niko nikoga ne tjera pravite sta hocete, mada mi to malo baca kao na neko jednoumlje. Za forum i jesu rasprave, iznosenje razlicitih misljenja itd. Ne znaci da ako neko ima drugacije misljenje odmah je i navijac nekog drugog kluba, ne kazem da ih nema medju nama na ovom pdf, ali ne sigurno u tolikom broju. Ali kao sto rekoh nemam nista protiv toga, ako imate/ju vremena pravite i taj neki "pravi" podforum, sretno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ti si očit primjer nekog neinteligentnog kojem zbog "objektivnog mišljenja"svaki drugi forumaš yebe materEvander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:02Treba banom kaznjavati neinteligentne koji isti post pisu dva puta i koji su kao ovce povodljivi za ostalim i nemaju svoje misljenje![]()