Ma vala, dok imas ovu profilnu niko te banovati nece, pa da pises i da nam Januzaj dolazi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma vala, dok imas ovu profilnu niko te banovati nece, pa da pises i da nam Januzaj dolazi...
Sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić komentarisao je "slučaj Mihojević" i za SportSport.ba otklonio svaku dilemu.
"Mogu da kažem da Mihojević nije ni u kakvim kombinacijama za povratak u FK Sarajevo", kratko nam je kazao sportski direktor bordo tima.
Razocarat cu te, ali ja sam visoko inteligentna osoba, visoko obrazovana i jakoooo uspjesna. Radim zaheban posao u najjacoj federalnoj firmi (zaposlen bez ikakve stele, cisto na strucnost i poziv da radim za njih) i pritom jos vlasnik privatne firme koja radi promete u sedmocifrenim iznosima i koja hrani 5 porodica. Za razliku od vecine vas balavurdije ovdje koji niste u zivotu nista niti uradili, niti zaradili. Prvi ti, ocit si primjer toga. Neko ogranicen, neobrazovan i povodljiv. Usput, smijem se u lice svakom tom drugog forumasu. To sto pojedini nemaju adekvatno napisati na nesto sto ja argumentujem i govorim i pritom psuju, to dovoljno govori o kakvim glupanima se radi, a i o moderaciji koja takvo sto dozvoljavaAnex je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:36Ti si očit primjer nekog neinteligentnog kojem zbog "objektivnog mišljenja"svaki drugi forumaš yebe mater
Kad nauči pisati neka se onda počne baviti bombama haha
Tanak si ipak,ali nije to tema,serem ti se u imanje i obrazovanje kad se sam hvališ a svoju si pamet pokazao više putaEvander je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:57Razocarat cu te, ali ja sam visoko inteligentna osoba, visoko obrazovana i jakoooo uspjesna. Radim zaheban posao u najjacoj federalnoj firmi (zaposlen bez ikakve stele, cisto na strucnost i poziv da radim za njih) i pritom jos vlasnik privatne firme koja radi promete u sedmocifrenim iznosima i koja hrani 5 porodica. Za razliku od vecine vas balavurdije ovdje koji niste u zivotu nista niti uradili, niti zaradili. Prvi ti, ocit si primjer toga. Neko ogranicen, neobrazovan i povodljiv. Usput, smijem se u lice svakom tom drugog forumasu. To sto pojedini nemaju adekvatno napisati na nesto sto ja argumentujem i govorim i pritom psuju, to dovoljno govori o kakvim glupanima se radi, a i o moderaciji koja takvo sto dozvoljava![]()
U sutini, obicne piicketine, koje bi se sasrale da me sretnu. Kao i ti sam.
Znam ih pola. Ne bih da komentarisem ni njihov izgled, niti obrazovanje, a niti razumijevanje stvari.
Da li smatram da ces ti nesto od navednog skontati? Naravno da ne. Ti si opran mozak.
Znas sta, slazem se. Ali necu dozvoliti da glupanov argument bude "tebi svako drugi jeebe mater". A i sam si svjestan o kako ogranicenom liku se radi i balavcu.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2023, 20:04Iskreno Evander, neću suditi možda ti to sve jesi. Ali isto tako je bitno da takva osoba ima svijest da ne govori sama o sebi, da ne ističe svoje vrline, ne hvali se poslom, prihodom. Nije uredu ni sto oni tebe komentarisu na licnom nivou ali i ova priča je malo degutantna. Ako si sve sto si naveo ne moraš to dokazivati na forumu nikom. Sebi si. Živ zdrav bio manite se gluposti. Trebamo razgovarati o klubu a ne o privatnim životima.
Uskoro će neko pocet pisat meni kita 24 cm , meni žena ima velike sise i tako. To je sve irelevantno za ovu temu. Prije nekako smo pisali malo stručnije malo normalnije relaksiranije nešto ste mi svi nervozni u zadnje vrijeme.
Mislim da ne. Ja sam u cetvrtak kupio za sebe 20KM i za novorodjence baby paket 40KM.BordoArmy88 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 20:14Ima li još u klubu opcija za "family paket" kada je učlanjenje u pitanju...znam da je bilo ono nekad, samo neki dan otišao u fan-shop u Titovoj da priupitam, 17:50 bilo kontam rade oni do 20h, kad **** - zaključano i pogašena svjetla fan shop-a!
Još uvijek ima opcija.BordoArmy88 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 20:14Ima li još u klubu opcija za "family paket" kada je učlanjenje u pitanju...znam da je bilo ono nekad, samo neki dan otišao u fan-shop u Titovoj da priupitam, 17:50 bilo kontam rade oni do 20h, kad **** - zaključano i pogašena svjetla fan shop-a!
Imao ga ja na Manageru, prekucao nasu ligu i prodao ga u Torino kasnije za finu cifruLucas je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:40Evo citam, CSKA Sofija ne racuna na Lazara Tufegdzica, mozda bi ga Rožman i Ibricic mogli uzeti barem u razmatranje.Inace dijete Zvezde, prije Bugarske je 3,5 sezone igrao za Spartak iz Subotice gdje je razvalio i bio jedan od najboljih igrača lige (110 utakmica, 33 gola).26 godina, klasična desetka, a može pokriti i lijevo krilo.
Ima i sad kao neki porodicni paket, ja sam pitao kad sam uplacivao. Umjesto 85 maraka platio 80 za pet clanovaBordoArmy88 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 20:14Ima li još u klubu opcija za "family paket" kada je učlanjenje u pitanju...znam da je bilo ono nekad, samo neki dan otišao u fan-shop u Titovoj da priupitam, 17:50 bilo kontam rade oni do 20h, kad **** - zaključano i pogašena svjetla fan shop-a!
Hahaahahhaahahahahh svasta ce se na ovom forumu procitati hahahah....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mire971, skoJaa i 57 gostiju.